Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Elakadt? Hóhól? jégtõl?
-Elakadt a kocsi!
...
Ja, kerékbilincs, attól persze, hogy elakad
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Garbage day?!
-És nem fáj?
-Röhögjetek csak. Ha az valakinek ott áll az azt jelenti hogy elõbb vagy utóbb megüti a fõnyereményt.
-Hát az elõbbrõl már lekéstél.
Mégegy:
Hamarosan eljõ a nap, mikor a Pokol kemencéjében sütöd majd utolsó kenyered, KÖCSÖÖG!
Garbage day?!
Van magánál egy ob mini snaucer rt hangtompítóval ergo kgb. A munkamódszere viszont nsze. Az sig-je pedig cia. A phd-jét az ndk-ban szerezte, alias ddr. Szeret rem-et, fmr-t, és stp-t hallgatni cd-n. Van egy bmw-je abs-szel. Nemrég lecserélte a tv-jét. És gyanítom hogy fordítva szokta feltenni a wc-papírt a tartóra.
Garbage day?!
"I don't know what it's called......I just know... the sound it makes...when it takes a mans life..."
<#violent>#violent>
Kojiro ergo sum.
Garbage day?!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
-Méghogy õrültség! Sokak szerint õrültség, ha valaki az utcán magában beszél... megmondom én, mi az õrültség. Ha egy ember egy fél antiloppal a fején mászkál, és azt mondja "én egy hörcsög vagyok...hörcsög vagyok"... na az az õrültség.
Garbage day?!
-Yes....and lots of money....playaaaa!
Garbage day?!
egy másik ugyanabból:
- Man, I don't drop character 'till I done the DVD commentary.
Kojiro ergo sum.
- Csak úgy megszoktam Dougot a kasszánál, hiányzik.
- A vendégházban van, 5 méterre tõled, fedél alatt.
- Ott nincs kábeltévé.
- De van! Cinemax is!
- DE HBO NINCS, JÉZUS!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
-Hogy arról?.. Ja igen, persze, egész nap törtem a fejem, alaposan végig gondoltam mindent és úgy gondolom hogy annyira igazad van és olyan jó ötleteid vannak, hogy hú...!
-Ne hárítsd rám az egészet, ugyanúgy a te gyerekeid is.
-... figyelj... szerintem ebbõl inkább hagyjuk ki a gyerekeket...
-Te a gyerekek nélkül akarsz menni Disney World-be?...
Garbage day?!
- Nincs villám. Kisasszony, hozna nekem egy villát.
- A középkorban olyan, hogy villa meg kanál nem létezett. Ellenben hozhatok még egy kis Pepsi-t.
Kojiro ergo sum.
- Csak kiugrott a térdem. Régi futbalsérülés.
- Te fociztál is?
- Leestem a lelátóról.
<#idiota>#idiota>
Kojiro ergo sum.
Elõzõt nem tudja senkise?
Garbage day?!
Garbage day?!
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
<#smile>#smile>
Garbage day?!
-Jöjjön csak ide?
*leleplez, a másik hátrahõköl*
-ITT az én belépõm
-M-menjenek csak!
nehéz kitalálni 😊)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mûsoros dvd-n még nem találkoztam vele...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Már csak azt kellene megtudjam, hogy honnan szerezzem be. 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Két filmet keresek, de nem tudom ki játszik benne, sem teljesen pontosan azt, hogy mirõl szól, de hátha ismeritek.
1. film
Egy pali iszonyat gyorsan megeszik egy csõ fõtt kukoricát (szinte ledarálja a fogaival másodpercek alatt), elõtte pedig bugyuta vigyorral az arcán annyit mond, hogy: "Teeeengeriii!
2. film
Ha minden igaz testvérpárról van szó, de nyugodtan el lehet ettõl vonatkoztatni, mert nem biztos. Egyikük jó fiú, feleséggel, vagy barátnõvel, a másik meg "rossz fiú", belekeveredik pár balhéba, és hirtelen megjelenik a jó fiú életében, fel is forgatja, majd a film végén a rossz fiút (talán) meglövik, aki egy telefonfülékébõl még felhívja a testvérét, hogy bocsánatot kérjen tõle, amiért belemászott a életébe, és sok kellemetlenséget okozott, és valami ilyesmit mond neki, hogy: "Majd ha egyszer a tengerparton pótkerékkel az oldaladon (derekadon)sétálsz a tengerparton, és koktél szürcsölgetsz, majd akkor megbocsátasz nekem" Valami ilyesmit mond, és meghal. A jó fiú rájön, hogy mit akart a testvére (vagy haverja) mondani a pótkerékkel, ugyanis abban lett eldugva sok sok pénz, és megtalálja, és nagyon öül neki.
Legalább annyira örül neki, mint ahogyan én örülnék, ha valaki meg tudná mondani, hogy ez melyik film, mert már hónapok óta meghülyülök, hogy nem tudok rájönni. 😊
Segítsetek kérlek! 😊
Necro
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Óóó csak könnyeket ne, az nem méltó az igaz szenvedéshez. Nincs idõ alkudozni...
........Széttépjük a lelkedet..........
- ... Bocsi, mondtál valamit?
- Ööö, igen, két sikosító egy áráért: De kiráááááály!
Kojiro ergo sum.
-Beláthatod, hogy amikor vén ribancnak nevezte a mamánkat...
-Nah mert tán nem ribanc ?!
-De, de vénnek nem vén..."
😄
- Tiszteld a...
- Egy avas ürge dugni akar a csajommal. Hideg bökõt neki, vagy trét a vinkójába, mit szólsz?
- Kár belé, le se szard. Tuti, hogy kajakra venné, de vastag a majréja.
- Rá is faragna, mert hazaküldöm. Úgy éljek, mibõl áll az nekem?
- Nehogymá alátegyé! Az a csávó is a brancsban van, mégha ráz is tõle a herót.
- Táviratot kaptál a fõhadiszállásról.
- Táviratot? Mi van benne?
- Semmi, csak betûk, meg összevissza számok, de most nem is ez az érdekes.
(Airplane)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
de majd irogatok ujra én is -.-
-Londonba?
-Igen, Londonba... tudod szar konyha mégszarabb idõjárás, kibaszott Mary Poppins?
-Minek nektek még egy lakókocsi már igyis egy csomó van nektek?
-Anutámnak
-Kinek?
-ANUTÁJÁNAK (mindenki)
-Nyisd ki a kutyát
-Miva? Nem konzerv ez ember.... Na jó de nem jó szívvel teszem
...... ... .. De sípol basszameg
-Mivan nemláttál még sípoló kutyát?
Legyen benne hableányos szökõkút, kedvenc színe a babakék .....(halandzsa nem értem) XD
-Tekintve hogy másolat van a pisztolyotokra vésve és Sivatagi Sas .50 van az enyémre vésve.... tovább zsugorodásra késztet.... úgyhogy kapjátok be
Ennyi jutott most eszembe a kedvenc filmemböl 😄