Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Szar a pofám.."
Cutter: Every great magic trick consists of three acts. The first act is called "The Pledge"; The magician shows you something ordinary, but of course... it probably isn't. The second act is called "The Turn"; The magician makes his ordinary some thing do something extraordinary. Now if you're looking for the secret... you won't find it, that's why there's a third act called, "The Prestige"; this is the part with the twists and turns, where lives hang in the balance, and you see something shocking you've never seen before.
Cutter: Now you're looking for the secret... but you won't find it because you're not really looking. You don't really want to know the secret... You want to be fooled.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Óhajod számomra parancs úrnõm!"
meg volt valami vén banya is és így belemászott a kamerába, hogy fúúúúúj fúúúúúúúúúj fúúúúúúúúújjj
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"nem spóroltam semmin"
"átnyújtom egy velociraptor hangképzõ üregét"
"salanah ejong ajsis"
"la lune de chatca tore"
-ÖÖööö... nem tudom.Fahéjtekercs ?
-Hhöhööö fahéjtekercs ?!Vagyis egy tekercs, ami fahéjból van ? Az ott öcsém, gennnyóóóó, ja. Kelet európai genyó. Mert valamelyik faszfej gondolt egyet és telibevert egy 12ezer dolláros bõrkabátot. Az a gond, hogy ez az ÉÉÉNNNN 12ezer dolláros bõrkabátom. Szal adott a geci, ugye ? Ami a kabátomon figyel úgy kb 7 órája már, igaz ?! És óvatosan benyomult a kabát szövetei közé!
-Ha akarod ééénn....én elviszem.
-Hová ? <#wilting>#wilting>
-A szemétégetõbe ? Hugo, nincs az a telibevert tisztító vagy mosoda bazdmeg, ahol ezt kiszedik.Mert tudod vannak dzsuvák, mindenféle emberi szarok, amik nem moshatóak.
-Most akkor kérjek bocsánatot ?
-Csak ha nagyon akarsz, testvérem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
forrásokból...
...hogy a harcok
befejezõdtek.
-A CIA.
-Gondoltam, hogy túl
könnyen engedtek el.
-A háborúnak vége.
-Vége.
Láttam a tévében.
-El kell adnom a házam.
-A háborúnak nincs vége.
-De hát láttam a tévében.
-Pontosan ezért alkalmaz engem.
A háborúnak nincs vége, amíg
én nem mondom, hogy vége.
Ez az én mozim,
nem a CIA mozija.
-Ok
-Te Lala....
-Mondtam már hogy ne szólíccs lalának.
-Miért?
-Mert kivágom a sszííívedet azért.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mert a kutya okosabb, mint a farka.
Ha a farka okosabb lenne,
az csóválná a kutyát.
-Nincs több fogadás-
-Nem azért jöttem, hogy fogadjak basszameg.
-Ennek örülök, mert nem-lehet-fogadást-kötni. És ha nem lehet fogadni, akkor vlszleg pénz sincs, igaz ?
-Peched van, mert ezt nem veszem be.
-Ne huzd fel magad, mert kurvára nincs itt semmi, ez az igazság.
-Mennyid van ?
-Hát nem valami sok, egy kis apró, ennyi az egész.
-WAAAAAAAAAAAAAA, DURR.
(odamegy másik foszerhez) -Mutasd az ujjad! (ürge mutatja)
-Neked 5 ujjad van ???!! Te szemét!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- Békesség a földön, jóakarat az emberekhez.
- Mi az Egyesült Államok kormánya vagyunk,nem foglalkozunk ilyesmivel!
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Na lássuk hogy sikerül -e megfújni a harsonát ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Fúrkó bá, South Park😄DDDD
-Mondd csak, milyen vagy?
-Római.
-Lómai???
-Nem, nem, nem. Római.
-Üsd meg százados, de nagyon dulván!
Meg:
-Van még valakinek kedve....kuncogni? Amikor....kimondom a barátom nevét...Fikusz.....Kukiszon? <#idiota>#idiota>
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
- Utálom.
- Iigen? És, mennyire?
- Nagyon!
- Fel vagy véve, figyelj, egyvalamit utálunk jobban a rómaiaknál: azt a büdös Júdeai Népfrontot!
- Fúj! És a Júdeai Nemzeti Frontot is!
- És a Júdea Népe Frontot. Szakadárok!
- Mi vagyunk a Júdea Népe Front!
- Ó... azt hittem, mi a Nemzeti Front vagyunk.
- NÉPE Front!!!!
- És mi van most a Nemzeti Fronttal, Redzs?
- Ott ücsörög.
- Szakadár!
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
-Nem!
<#whatever>#whatever>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
*PAFF!!!*
-Páncél-auto igen
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Mi scuzi, mi scuzi!
Na ez miben volt?😊
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
-Jelentem, 50m-en vagyok.
-Én a 3. és a Fõ utca sarkán
-Igen <#rolleyes>#rolleyes>
-Attól tartok, egy percet késik.
-<#ticking>#ticking>
Aztán meg is járja a rendõr 😉
Najó nem off-olok tovább 😊
\" […] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy mûveletlen\" (Gróf Széchenyi István)
Én egy konkrét esetre emlékszem, amikor Tony ideges, és megy valahova Carmela-val, és hajt, mint az állat, a rendõr meg lekapcsolja😄
\" […] Ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy mûveletlen\" (Gróf Széchenyi István)
Maffiózók<#idiota>#idiota>
And what's that?
Do you have to use so many cuss words?
What the fuck you talking about?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
-Vágyom már egy kis pinára!
Mire õ:
-Én is, mert az enyém akkora mint egy ház!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
(...)
Á, ja, kerékbilincs, attól tényleg elakadt... <#idiota>#idiota>
Ha ez mégegyszer elõfordul megbaszom a narkós kurva anyátokat!-Macskajaj
c115
- Hé Gustavson, a macskád megint odaszart a küszöbömre...
- És még azt mondják a macska nem tanítható.
-Tudom hát, abból szedtük meg magunkat!"