Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
köszönöm a válaszod.
nosztalgiából felakartam tenni a codt és a united offensive-t, de runtime errort ír ki. pontosabban microsof visual c++ runtime error v vmi ilyesmi.
valaki tudna segíteni? nem eredeti, de eddig soha nem volt problémám vele és csak a single miatt kell.
Nieleen
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
utolsót sajnos nem tudom rég nem volt fent a játék :S
* a CoD fut Windows 7 alatt?
* rá lehet bírni a dutyit arra, hogy widescreen felbontasban fusson?
* melyik magyar szerveren van még élet?
játszik még valaki am multiban cod-ot vagy cod:uo-t? érdemes még feltenni?
próbálkozz itt hátha van valaki hasonló cipõben
sajna tényleg nem emlékszem hogyan oldottam meg a dolgot
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nekem is problémám volt de nem emlékszem hogy oldottam meg:(
de sikerült. Ne add fel
Nem akarok hülyeségeket beszélni de úgy emlékszem ennek a játéknak annó problémát jelentett az Ati kártya. Van egy nvidiás notim arra tökéletesen elsõre felkúszott
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
egy érdekes problémám lenne..szeretném telepíteni a COD 1-et,ez zökkenõmentesen megy is az elsõ lemezig,de mikor kéri a kettes lemezt,egyszerûen nem tudom betenni..hiába okézom le,semmi..csináltam azt is,hogy kiírtam mindkét lemezt,hogy fizikailag is megtörténjen a lemezcsere,de semmi,nyomogatom az okét,de nem történik semmi..tudtok erre a problémára valami megoldást? :/
amúgy a gépemen win 7 x64 fut.
thx elõre is!
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
rákeresve, az ATIra valóban van fix ez az atioglxx.dll, nvidiára ( egymagos proci, win xp ) semmi... az összes fórumon azt írják, hogy régebbi driverre kell váltani, vagy win7 re mert annak a drivereiben javították ezt a hibát..
Nieleen
lehet tudok szerezni egy szervert, de nem értek a dologhoz
elkapott a nosztalgia..
vagy van olyan tool amivel ez megejthetõ? nagy felbontásban
Amúgy tiszta vicc, hogy HD5770-nel 2 percenként lefagy és a VPU recover hozza vissza. Már egy csomó drivert, régebbit, újabbat kipróbáltam és kaksi minddel.
Nieleen
furcsa volt, hogy a rifle only szerveren jobbára célzás nélkül, tunkolva lõnek. De nagyon hatékonyan :)
Nieleen
van egy GFM, csak nem tudom járnak-e rá
UO magyar szerverek - gametracker.com
UO magyar szerverek - gamemonitor.com
rosszul kerestem, vagy GFM szerver sincs már?
Nieleen