Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
ITT már csak a Download kell! A Software Suite-ot tölsd az kell neked.

step2 radeon integrated hd series kell nekem? vagy inkább a sima x series?

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

rendben, kösz. csak felteszem újból a játékot, mert nem találom a cracket az egyik patchhez és így jobb... mindjárt meglessük, remélhetõleg nem cseszem el a gépet a minimális hozzáértésemmel :D.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Hecker007
ITT értelem szerûen amit kell kiválasztasz és már töltheted is :)

aha, a drivert honnan tudom, hogy melyiket töltsem le? csak annyira vagyok tisztában gépem adataival, amit elõbb írtam, ezért ez a rész nekem ködös.

köszönöm a válaszod.

Hecker007
directx-et net installal telepítsd microsoft-tól le lehet tölteni és a videó kártyád driverét is frissítsd

máskor meg inkább could not load openglt ír ki.

akkor írja ki, mikor belépek és ezzel dob ki. windows xpm van. ati radeon hd 4670.

helló.

nosztalgiából felakartam tenni a codt és a united offensive-t, de runtime errort ír ki. pontosabban microsof visual c++ runtime error v vmi ilyesmi.

valaki tudna segíteni? nem eredeti, de eddig soha nem volt problémám vele és csak a single miatt kell.

Yossarian
nvidiánál adtak ki vmi fixet. fejbõl nem vágom mi a neve, mert nekem ATI-m van és én ahhoz kerestem volna vmit és akkor láttam. Hátha valaki tud linket, vagy guglizz egyet a hibaüzenet pontos szövegével.

Nieleen

valaki szánjon meg és mondjon nekem egy nvidia driver verzió számot, amivel még fut XP alatt! ezer köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok aki akar nosztalgiázni az jöjjön és nosztalgiázzunk közösen a World_War_2 szerón.
KM
Csak nem egy kis nosztalgia?<#vigyor2>

telepítsd az xfire t ( vagy az Allseeingeye-t ha még megy ) tudsz magyar szervereket keresni, meg is mutatja mennyien vannak fent

Hecker007
elsõ kettõre a válasz hogy igen simán megy még 64 bites rendszeren is :)
utolsót sajnos nem tudom rég nem volt fent a játék :S

dr Kotász
Sziasztok, az alábbi 3 kérdésre keresem a választ, ha tudtok, segítsetek pls:

* a CoD fut Windows 7 alatt?
* rá lehet bírni a dutyit arra, hogy widescreen felbontasban fusson?
* melyik magyar szerveren van még élet?
Hecker007
nagy kár :( pedig jó lett volna játszani esténként :(

Desiderata
nagyon ritkán, sajnos már gyérek a szerverek
Hecker007
azért az elsõ két rész sokkal komolyabb még most is, pedig már elég régiek :S
játszik még valaki am multiban cod-ot vagy cod:uo-t? érdemes még feltenni?

Desiderata
ez az elsõ COD-nak a topikja!
http://www.youtube.com/v/0Zjcr_fIruQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
RoboKutya78
http://www.cod.hu/
próbálkozz itt hátha van valaki hasonló cipõben
sajna tényleg nem emlékszem hogyan oldottam meg a dolgot

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

nem eredeti a lemez...a vidkari ugyanaz,mint a tied,ahogy elnézem..próbáltam virtual xp-vel is,de aztán utánaolvastam,és láttam,hogy ez sem megoldás,szóval itt állok,mint a kérdõjel.. :(
RoboKutya78
Eredeti lemezrõl van szó?
Nekem is problémám volt de nem emlékszem hogy oldottam meg:(
de sikerült. Ne add fel
Nem akarok hülyeségeket beszélni de úgy emlékszem ennek a játéknak annó problémát jelentett az Ati kártya. Van egy nvidiás notim arra tökéletesen elsõre felkúszott

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

sziasztok!

egy érdekes problémám lenne..szeretném telepíteni a COD 1-et,ez zökkenõmentesen megy is az elsõ lemezig,de mikor kéri a kettes lemezt,egyszerûen nem tudom betenni..hiába okézom le,semmi..csináltam azt is,hogy kiírtam mindkét lemezt,hogy fizikailag is megtörténjen a lemezcsere,de semmi,nyomogatom az okét,de nem történik semmi..tudtok erre a problémára valami megoldást? :/
amúgy a gépemen win 7 x64 fut.

thx elõre is!
http://www.youtube.com/v/HSFjG4YzGHE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
hogyan lehet tuljutni a pegasusday nevu palyan amikor elfoglaltuk a hidat es meg kell vedeni a nemet ellentamadastol mert hiaba lovom le oket csak jonnek es jonnek semmi sem tortenik akar 30 percen keresztul
ugyanoda telepíti ahol a cod1 van. máshova nem lehet. ha jól rémlik.

lpmaskmancick
Próbáltam feltenni az UO-t, de nem sikerült mert az írja ne találja a COD1-et. Lehet az nem tetszik neki, hogy nem a C:-re van telepítve az alapjáték? Hogy lehet ezt megoldani? Mert nem akarom a C-re rakni a COD1-et.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

nna feltettem, a hibaüzi: buffer overrun detected

rákeresve, az ATIra valóban van fix ez az atioglxx.dll, nvidiára ( egymagos proci, win xp ) semmi... az összes fórumon azt írják, hogy régebbi driverre kell váltani, vagy win7 re mert annak a drivereiben javították ezt a hibát..

köszönöm! ha majd felteszem, úgyis kiírja..

Yossarian
Ha még nem késõ: az új driverek már openGL 3-mal jöttek ki, a cod meg openGL2-es játék. De létezik egy fix hozzá. Atihoz ATIOGLXX.DLL nevû fájlt kellett betenni, az nvidiánál meg nem vágom fejbõl, de ahhoz is van fix. A hiba pontos szövegével guglizz egyet és meg fogod találni.

Nieleen

Desiderata
UO szerver progi létezik Windows-hoz? crackelt kéne hogy bárki beléphessen
lehet tudok szerezni egy szervert, de nem értek a dologhoz
amikor próbáltam hibaüzi t kaptam, ( nem emléxem mi volt ) de ahogy utána olvasgattam, az volt a megoldás, hogy régebbi drivert kellett feltenni.. csak lusta voltam szívni vele. majd meglesem, köszi!

Desiderata
csak az M-el megjelenõ vázlatos térképet találtam meg úgy
Desiderata
legújabbal is megy
lolSL
google pálya neve + overview

hali! melyik (nvidia) drivert kell visszatennem, ha játszani szeretnék?

elkapott a nosztalgia..

Desiderata
tudtok olyan oldalt ahol COD mapok "térképe" van fent fentrõl fotózva?
vagy van olyan tool amivel ez megejthetõ? nagy felbontásban
Desiderata
Hecker007
Serpa
jelen pillanatban 18an vannak rajta.
sztem esténként megtelik.

Yossarian
henteséké (Serpa Linkje) még mindig megy :)

Nieleen

dr Kotász
Hmm, van még mûködõ HQ szerver? Lehet fel kéne rakni a gammát egy kis nosztalgiázásra? Rá lehet valami moddal bírni egyébként szélesvásznú felbontásra?
Yossarian
szigszalag? visszafejlõdés, vagy a mai fiataloknak nem futja alkoholos filcre?

Amúgy tiszta vicc, hogy HD5770-nel 2 percenként lefagy és a VPU recover hozza vissza. Már egy csomó drivert, régebbit, újabbat kipróbáltam és kaksi minddel.

Nieleen

Desiderata
persze mert a monitor közepére ragasztanak egy kis szigszallagot :)
Yossarian
jó volt :)
furcsa volt, hogy a rifle only szerveren jobbára célzás nélkül, tunkolva lõnek. De nagyon hatékonyan :)

Nieleen

Yossarian
felmentem nosztalgiázni, de bûn szar voltam így 2-3 év kihagyás után :P
rosszul kerestem, vagy GFM szerver sincs már?

Nieleen