Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=VffzX1rJHtM&feature=player_embedded#
isten vagy barki is uvolt ezen a videon koszonom aaaaaaaaaaaaaaaa nagyon kessz <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
isten vagy barki is uvolt ezen a videon koszonom aaaaaaaaaaaaaaaa nagyon kessz <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Hello ! Valakinek már csinálta, hogy amikor befejezõdne a telepítés, akkor ugye kéri az 1-s cd-t. De hiába rakom be nem csinál semmit csak ott van hogy rakjam be az 1-s cd-t.<#help>#help>
Várom tanácsotokat ! Elõre is Köszi !
Várom tanácsotokat ! Elõre is Köszi !
nickname: doki09
Közben rájöttem . Amikor spectate módban néztem a többiek hogyan meccselnek láttam pár gyereket akik sprintelnek, és ki is írta hogy: hold default key for use to sprint, ami nálam a q, tehát lehet síma Cod-ban is sprintelni. Azért köszi.
Szia !
Nekem a win7-en (64 bit) nem fut rendesen a PB. A bf1942- bõl idõnként, a Bf 2142-bõl állandóan kidob, a Cod meg eléggé le volt lassulva az Xp-hez képest. SZtem még a PB nincs 64 bites verziója W7-re vagy elég gagyi. Én visszaraktam az XP-t az alatt megy minden flottul.
Nekem a win7-en (64 bit) nem fut rendesen a PB. A bf1942- bõl idõnként, a Bf 2142-bõl állandóan kidob, a Cod meg eléggé le volt lassulva az Xp-hez képest. SZtem még a PB nincs 64 bites verziója W7-re vagy elég gagyi. Én visszaraktam az XP-t az alatt megy minden flottul.
Sziasztok !
Áruljátok már el légyszíves, hogy a rákba lehet futni a CoD-ban. Nincs benne sem a bill parancsoknál a játékon belül, sem a kézikönyvben. A kézikönyv csak ennyit ír errõl:In addition to running forward, backward, left and right, you’ll
need to master the other movement skills described on the
following pages -ez pedig nem elég. Tudom hogy volt már róla szó, de nincs két hónapom végigolvasni az összes hozzászólást. Köszi
Áruljátok már el légyszíves, hogy a rákba lehet futni a CoD-ban. Nincs benne sem a bill parancsoknál a játékon belül, sem a kézikönyvben. A kézikönyv csak ennyit ír errõl:In addition to running forward, backward, left and right, you’ll
need to master the other movement skills described on the
following pages -ez pedig nem elég. Tudom hogy volt már róla szó, de nincs két hónapom végigolvasni az összes hozzászólást. Köszi
torrent ,msn meg ilyen ökörségek ne menjenek közbe xd
wapolok
Hali olyan gondom lenne hogy cod 1-ben a min pingem az olyan 400 körül van...
cod 2: 30-100 között
cod4:50-120
cod5:50-130
Haverokkal szeretnék cod1-ezni de így sokat nemtok csinálni egyrészt mndenki szid másrészt csipázni nemtok basholni megint nem...
cod 2: 30-100 között
cod4:50-120
cod5:50-130
Haverokkal szeretnék cod1-ezni de így sokat nemtok csinálni egyrészt mndenki szid másrészt csipázni nemtok basholni megint nem...
Üdv, lehet a COD 1 -be botokat tenni??
LAN játékba kellene...
LAN játékba kellene...
Csao. CoD 1 hez kellene segítség, mert multiplayerbe nem tudok belépni már felvan téve 1.5 patch és pb új verzió is de nem enged be csak csatlakozik a végtelenbe! help elõre is köszi BiTi
Üdv: BiTi
miért kijött a második része?:O
wapolok
Helló all. Egy kis segítség kéne. Amióta windows 7 (windows 7 ultimate 32bit 6.1, buildnumber 7600) van a gépmenem a punkbuster kidob egy hibaüzenettel ( http://noob.hu/2009/12/25/asd_1.jpg ) és sehogy sem tudom megoldania problémát . Amíg windows xp-m volt, tökéletesen futott. Sok mindent megpróbáltam már , Cod2 reinstall, pb frissítés, más pb mappáját használni , vga driver reinstall, xp sp3 kompatibilitással futtatás (setup, és mp.exe), Nem tudom mit lehetne még csinálni
Egyépként a hiba jelentése:Disallowed program / driver , nem engedélyezett, program / driver , mieszerint valami gátolja a cod2 futását. Köszönöm a segítséget elõre is, sziasztok .
Egyépként a hiba jelentése:Disallowed program / driver , nem engedélyezett, program / driver , mieszerint valami gátolja a cod2 futását. Köszönöm a segítséget elõre is, sziasztok .
hali tud nekem valaki segíteni aweuo szerver indítás konfigurálás és szerkesztésben otthon szeretnék 16 slotosat csinálni van egy felesleges gépem hozzá ahol futhatna a mapok
Sziasztok!
Ezt nézzétek meg mindenképp, jó kis sniper válogatás CoD:UO és Cod 4-bõl: CoD:UO/CoD-4 Sniper movie
Ezt nézzétek meg mindenképp, jó kis sniper válogatás CoD:UO és Cod 4-bõl: CoD:UO/CoD-4 Sniper movie
Sajna én is erre tippeltem volna, de a remény hal meg utoljára. Azért felteszem újra egy kis nosztalgia kedvéért.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Szép napot srácok!
Az lenne a kérdésem, hogy UO magyar szerver ami mentes a tetü csalóktól létezik-e? Ha igen hol találom. Elõre is köszi.
Az lenne a kérdésem, hogy UO magyar szerver ami mentes a tetü csalóktól létezik-e? Ha igen hol találom. Elõre is köszi.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
ez így igaz!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sziasztok. érdekes dolog történt. Felraktam a win 7 x64et, és mikor fel akarom rakni a cod 1-2-t akkor megy minden semmi hiba. utánna mikor el akarom indítani, akkor meg valami puffer elárasztásról magyaráz, amitõl a program nem tud biztonságosan futni. Eddig pedig nem csinált ilyet.
a pontos üzi az így néz ki:

a pontos üzi az így néz ki:

miért van az hogy sok szerveren még az 1.41 patch van fent?
újratelepítés nélkül felrakható? frissebb van a gépemen
újratelepítés nélkül felrakható? frissebb van a gépemen
Sziasztok!
Call of Duty 1 mikor inditom ezt a hibát észleli:1014 sound file are missing ar in a bad format!Mit lehet elkövetni?
Call of Duty 1 mikor inditom ezt a hibát észleli:1014 sound file are missing ar in a bad format!Mit lehet elkövetni?
köszönöm!
Emberek, élnek még valamilyen szerverek? Hol találhatnék játékosokat? ASE ugye halott, XFire lenne a megoldás? Vagy van valamilyen közösség, ahol listázva vannak szerverek? Üdv, lennyke
Hali.
Valaki tudja, hogy miért írja az uo nekem ezt a hibát?
weapons mp ba10_turret_mp
Valaki tudja, hogy miért írja az uo nekem ezt a hibát?
weapons mp ba10_turret_mp
dr.Kotász az M2-n ;)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szervuszto!
Bevan installálva a call of duty 2-es! De amikor arra rákattintok, hogy menjen, kérni a DVD-ét. Mit tegyek? Tudnátok segíteni?
Köszöm
Bevan installálva a call of duty 2-es! De amikor arra rákattintok, hogy menjen, kérni a DVD-ét. Mit tegyek? Tudnátok segíteni?
Köszöm
Hali! Ha nem eredeti CoD-ra rárakom az Eredeti CoDUO-t (eredeti CDkey-el), akkor fogok tudni eredeti CoDUO-s szerókon játszani?
helló!
16:9-es képarányú monitorom van és olyan gondom lenne hogy ilyenfelbontás nincs a játékban!:S
van megoldás rá hogy valahogy 1440x900-as felbontáson tudjak játszani?
esetleg a configot átírja hogy akkor felbontáson menjen?
16:9-es képarányú monitorom van és olyan gondom lenne hogy ilyenfelbontás nincs a játékban!:S
van megoldás rá hogy valahogy 1440x900-as felbontáson tudjak játszani?
esetleg a configot átírja hogy akkor felbontáson menjen?
Mivel az elözõ hsz-em már napokkal ezelõt készült,közben megírom hogy próbáltam már korábbi ATI drivert felrakni (a 4850-eseket támogató egyik legelsõt,)és egy korai directX 9.0a-t is.Semmi különbség,már olyanokra is gondolok,hogy a "modern" Razer illesztõprogram nem zavarja-e.Egyelõre semmi javulás.Csak azt nem értem,havernak akkor hogy megy??? (itt jegyzem még meg,hogy mindketten XP SP3-at,és ugyanazt a T-online 8 mbites netet használjuk).Ha vki már tudott egy modern konfiggal elõrébb jutni,kérem jelezze.
Elég kihalt a topic,de hátha segít nekem valaki...a napokban haverral újra elkezdtük tolni a CODUO-t.(mindketten gyárit használunk,és már kb 2 éve nem volt a gépen a játék).
Havernak PC-je:Core2Duo 3,00 GHz,2 GB RAM,512-es ATI 3850.Nekem C2D 2,13 GHz,4 GB RAM,512 MB ATI 4850.A srác gépén minden grafika fullon,és a legjobban teletömött szervereken (pl United Noobs,ahol 64 játékos is szokott lenni) is van 200-300 fps-e,de legrosszabb,akciódús esetben is min 90.Nekem nagyjából ugyanez,de elég sûrûn megakadok és akkor kb csak 10 fps-em van.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Hallottam,hogy a régebbi Nvidiás 8800 karik sem mentek az UO-val.
Próbálgattam már a cfg-ba is belenyúlni ilyen "maxpackets" ,"rate","snaps","hunkmegs" meg egyéb paranccsokba,de a helyzet változatlan.
pls,help.
Havernak PC-je:Core2Duo 3,00 GHz,2 GB RAM,512-es ATI 3850.Nekem C2D 2,13 GHz,4 GB RAM,512 MB ATI 4850.A srác gépén minden grafika fullon,és a legjobban teletömött szervereken (pl United Noobs,ahol 64 játékos is szokott lenni) is van 200-300 fps-e,de legrosszabb,akciódús esetben is min 90.Nekem nagyjából ugyanez,de elég sûrûn megakadok és akkor kb csak 10 fps-em van.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Hallottam,hogy a régebbi Nvidiás 8800 karik sem mentek az UO-val.
Próbálgattam már a cfg-ba is belenyúlni ilyen "maxpackets" ,"rate","snaps","hunkmegs" meg egyéb paranccsokba,de a helyzet változatlan.
pls,help.