Louis de Funes

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okádék ez a buzi

Louis de Funes születésének 100-dik évfordulója alkalmából:

Louis de Funes filmek 1953-1982

artschiatwork
ha jól tudom, a netpiacon 999 Ft-ért lehet venni csendõrös dvd-ket.

T. Vándorsólyom!

Engem nagyon érdekelnek az DVD-k, küldtem privát üzit.
Még valami szerintem a szinkron nem az eredeti, régen láttam TV-ben, de én így emlékszem a fõtörzs nyalására: "ezer tarisznya és szûtyõ ??????? Ludovikusz Lütyõ", a DVD-n nem így volt.
Media Markt 990 Ft/db a Csendõr mind a hat része, az egyiken, már nem emlékszem meik, elírták a gyartási dátumot.
Punker
xpress-en 999 pénz 1 film, aszem 5-öt van felsorolva, magyar+francia hanggal.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
xpress hírlevélben volt, nem néztem meg a részleteket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kaszi46
eredeti szinkronnal? és hol?

*Posse*T.W.D*

Punker
csendõr filmek most akciósak DVD-n

forza milan
nekem is

CSOCSO
sok filmje megvan de a kedvenceim akkor is a csendorok...
A Fantomas-ban nem õ volt a fõszereplõ, mégis mindenkinek õ jut eszébe a filmrõl, zseniálisat alakított (mint mindíg) Marais utálta is érte.
forza milan
balázs péter szinkron a jó télleg!

forza milan
a port.hu-n is meglehet nézni

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

iko
áp. vki tudja az összes filmének a címét(amiben fõszereplõ)?

spam. sry

emberkék

mivel itthon nem kiadott filmek dvd szinkronzálásával foglalkozom, 19 Louis de Funes filmem van, és a közeljövõben ez 22 körülre emelkedhet. Ismétlem, dvd-k és nem vhs digizések. Lehet érdeklõdni 😊

Nekem is a csendõr sorozat a kedvencem, de hangulatra a káposztaleves, heves jeges, marakodók, felmondtam jöjjön vissza, nagy vakáció is jók. Fantomas sem utolsó, csak Haumann Péterrõl nekem inkább hókuszpók jut eszembe, balázs péter jobb.

"Lütyõ! Vigyázz!"
"Vigyázok!"

Ez utánozhatatlan :-DD
gz8
Adok magának két sabbatot is, csak jöjjön vissza!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Hohha, Rtlklub, r00lz!

The Private Detective!

I.C.ram
Múltkor volt a Fennakadva a fán. Az nem volt egy nagy eresztés, bár nem Funes miatt, hanem maga az egész film elég gyenge volt.
The Hedgehog
A "Jakob Rabbi" nagyon jó filmje szerintem. Nekem személy szerint az a kedvencem. Hihetetlenül pörög minden filmjében, de ebben valami fergeteges.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Pyx
Retekklub, csendörök :o)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

LittleL
Én már láttam eztete a filmet német adón, ott " Hóbortos" volt a címe, így fordították. Szerintem az a cím volt a jobb.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

I.C.ram
Tudja valaki, hogy DVD-n nem jelennek-e meg a közeljövõben Louis De Funes filmek, mert olyan jó lenne, ha meglenne az összes Funes film DVD-n.
Pyx
#50, #51: htx 😄

I.C.ram
Mondjuk ezt a filmet, annyira nem tartom jónak, úgyhogy visszaszívom! 😄
I.C.ram
Isten vagy 😊
Pyx
Tv2!

Punker
Tv2!!!!!!!!

O0D:
mikor lesz legközelebb filmje?

Hajrá Dózsa György!

shaba23
nekem még mindíg a horgászversenyes rész tetszek a legjobban 😊
Pyx
jáá!
nem vette fel walaki egészen véletlenül?

I.C.ram
Dromedár RULZ!
O0D:
Ma volt, de nagyon állat 😊
ez Az igazi filmes, nem a sok fogyi gyûrûksuxos faszomtudja.

Hajrá Dózsa György!

[Walaki]D`Lair
Ludovikusz Lütyõ 4EVA!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bucser
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Lesz Horgász a pácban valamikor!!!!!!!!!!!!!!!! Mondta a Tévé!!!!!!!!!!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Szárnyát vagy combját nálam a numero uno😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

0ppika
A Jákob rabbi kalandjai a legjobb!

http://epica.nl

Bandee1987
Én is imádom a Louis de Funes-es filmeket, a kedvencem a ma esti film

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Pyx
jaja, én nézem 😊

O0D:
nem 😊
mindenki ezt nézi ezért nem ír más.

Hajrá Dózsa György!

Punker
na mi van csak én nézem?

Punker

Pyx
Rtlklub: 19:00 A csendõr és a csendõrlányok

:-)

gergou
A szarnyat vagy a combjat c. film nekem is bejott, coolos volt nagyon, meg hat a A Csendõr és a földönkívüliek -et szinten nagyon imadtam😊

`Take a look to the sky just before you die`

Jano
Tour de Blero 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

"Ez mindennek a teteje, a ruhádnak nincsen alja!"
Valamelyik csendõrbõl.
Pyx
Az 1ik kedvencem a horgász a pácban, az kib*tt jó!

ipszilon
egyébként én is nagyon szeretem. tényleg szászor jobb volt, mint Bean.
a csendôrös filmjei iszonyat jók, de az abszolút kedvencem az "Oscar". fantasztikusan játszik benne!

Oldal 1 / 2Következő →