Louis de Funes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem nagyon érdekelnek az DVD-k, küldtem privát üzit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
mivel itthon nem kiadott filmek dvd szinkronzálásával foglalkozom, 19 Louis de Funes filmem van, és a közeljövõben ez 22 körülre emelkedhet. Ismétlem, dvd-k és nem vhs digizések. Lehet érdeklõdni 😊
Nekem is a csendõr sorozat a kedvencem, de hangulatra a káposztaleves, heves jeges, marakodók, felmondtam jöjjön vissza, nagy vakáció is jók. Fantomas sem utolsó, csak Haumann Péterrõl nekem inkább hókuszpók jut eszembe, balázs péter jobb.
"Lütyõ! Vigyázz!"
"Vigyázok!"
Ez utánozhatatlan :-DD

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

The Private Detective!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
nem vette fel walaki egészen véletlenül?
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
ez Az igazi filmes, nem a sok fogyi gyûrûksuxos faszomtudja.
Hajrá Dózsa György!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Lesz Horgász a pácban valamikor!!!!!!!!!!!!!!!! Mondta a Tévé!!!!!!!!!!!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

:-)
`Take a look to the sky just before you die`
Valamelyik csendõrbõl.