PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az durva, a kommentjeid alapján nem sokkal tippeltelek többre 13-nál

fotográfik kolomp edisön :D

TidusX
Még a kérdést se értem elõször írd le normálisan, mert nem tudom hogy érted. Én emulatorozok már vagy 12-13 éve... 😄

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Sziasztok! Valaki játszott már game boy emulatorral ps2-n? Én nem rég próbáltam ki. Kérdésem, hogy ilyen Gba emuba nincs ps2-re?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Eladó egy jó állapotú slim PS2, egy joy, 8megás mem.kártya + 5db (eredeti) játék.

-GranTurismo 4
-Fifa 07
-PES 6
-Prisoner of War
-Athens 2004

TidusX
Azért kösz... 😉

TidusX
Jajj, de okos vagy Te... 😊

jaszy
10 éve amikor a Ps2 kitalálták , szerinted volt sata? P1 es gépek voltak vagy 486 os õskövületek.

TidusX
Milyen Kell a PS2- be? IDE- s vagy SATA?

TidusX
Lehet nem is chippelt a gép háhá 😄

TidusX
Most erre mit mondjak, be se jön szóval fuck... 😊

Írott a lemez és hang sincs csak pörgeti a lemezt de nem olvassa be.
Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
<#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

TidusX
Ja igen. Elkapkodtam... Én kérek elnézést... 😊

Anubys
A 80 gigás HDD mellé nem kell chip... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

TidusX
Mennyiért adnád a gépet? Ki van chippelve? Hány gamepad van mellé? Ja, és a doboza megvan?

TidusX
Tudom... 😉 Már itthon is mondták, de figyelj csak... Mire értetted, hogy nem tudok e-bayrõl rendelni XD vagy hogy azt kérdeztem hang meg van? 😊 Vagy mind a keettõ? Mert szerintem mindkettõ...

johnny quest
Elado egy SCPH-50004 Silver PS2 Hálózati csatolóval inernet csatlakozás 80gb-HDD 8Mb memóriakártya.Esetleg kiegészítõkkel is, Eyetoy kamera, Rock band gitár Dob Mikrofon Pisztolyok Multitap.
[email protected] ide várom az ajánlatokat.

<#idiota>

jaszy
Te nem vagy semmi 😊

Hang van <#falbav>

TidusX
Írott a lemez? Hang azért van?

TidusX
Mégis hogy kell rendelni arról, mert nem tusom, pedig minden létezõ játékot megszerezhetnék...

Modbo 193 chippes ps2-m van és a medal of honor underground ps1 játékkal akartam játszani de nem olvassa be a ps2 csak feketeség az egész képernyõ.Én úgy tudtam a ps2 viszi a ps1 játékokat gond nélkül.Lehet hogy valamit be kellene állítani a gép vagy a chip menüjében nem tudom mit kéne csinálni hogy elinduljon.
Rip
E-bay-rõl 4500 forintért házhoz is szállítják. Nem olyan vészes.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ennyit sajnálsz rá, akkor innen válogathatsz.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

TidusX
És én pont 15- ért keresek gépet!!! Decemberben lesz rá sajna lóvém mert most elõbb még TV- t kell vennem hozzá... Ha még aktuális majd jelentkezem, Te is rám írhatsz majd, ha még nem adtad el addig...

TidusX
Na egy kérdés: Honnan a picsából szejem le az FFX- et, mert ez a torrent akkora fos, hogy nem igaz. Nem tudtok valami jó oldalt? Ahol tényleg le lehet tölteni?!

Smithie
15,ha jó állapotú a gép.

üdv
a véleményetekre vagyok kiv
elszeretném adni a ps2 met és sztek mennyiért lehetne eladni egy
nem slim ps2(chip) + 8mb memk + 1 joy + kb 80 játék
TidusX
Mi van? Nem értem...

banner

TidusX
Patchelni? Azt hogyan kell?

Elméletileg viszi, de patchelni kell pc-n a disk image-t, mielõtt kiírod. Jobban járnál, ha olyat vennél, amiben vinyó is van, akkor minden tuti mûködik majd, és még a fejet sem kell koptatni.
TidusX
És az is viszi, amelyikben van Free McBoot program a memóriakártyájában?
Mit tudtok errõl? Jól viszi így a játékokat? Mert inkább ilyet vennék/használnék mint chippest ezzel biztos nem lenne semmi baj...

TidusX
Tényleg viszi? Ezt öröm hallani! Mert van egy játék Okage Shadow King és az csak USA- ban jelent meg. Hát ez tiszta fasza...

jaszy
Nagyon nem!

Kazuma92
Az NTSC az nem csak TV függõ?

jaszy
De viszi!

TidusX
Az meg milyen? Ha chippelve van, egy itteni akkor még nem viszi az NTSC- s játékokat?

Seth
Jobban járnál ha egy okosított ps2-t vennél 😊

PSN ID.: Beegabor

TidusX
Jobban járnék ha egy NTSC gépet vennék?

TidusX
Az Okage Shadow King játék milyen rendszeren van NTSC vagy PAL is?

TidusX
Ezt akarom, ha végülis rászánom magam... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=184596630

shenmuedc
Hát ha mindenképpen a tv kártyát erõlteted (amit nem ajánlok mert mindenképpen pocsék lesz a képe) akkor svideo jelet kellene leszedni a ps2-rõl. Na most ehhez vagy veszel egy kábelt vagy leszeded az svideo jelet a ps2rõl. Ez végül is majdnem ugyanaz mint a kompozit csak nem kevert videojelet küldesz hanem a világosság és a színjelet külön. De arra számíts hogyha nem alakítja át az 50hz-es képjelet minden esetben a videokártyád akkor csak azoknál a játékoknál lesz kép amik tudják a 60hz-et.
TidusX
A TV kártyám ilyen bemenetekbõl áll: AV in, SVHS in. Milyen kábelt kellene vennem hozzá? Itt a link amin van egy rajz: http://szamitogep.hu/show/read.php?id=12542

shenmuedc
De ha lusta vagy építeni vásárolhatsz is.link
shenmuedc
Hát kompozit képet monitorra nyomni, elég nagy botorság. Élvezhetetlen lesz. Amúgy is a leggyengébb a három kábel közül (kompozit-RGB-komponens) pláne ha még a zajos képet tovább rontja vga jel. Próbálj meg inkább VGA-boxot építeni én most csináltam dreamcasthoz, ég és föld. ha van egy kis érzéked hozzá eléggé pofonegyszerû csak a színjelekhez kell egy horizontális és vertikális szinkronjel. Kapcsolási rajzokkal meg tele a net nem kell drága vga-boxot venni.

Pl itt van egy:Link
TidusX
Na most van egy olyan, hogy van egy TV tuner kártyám és arra is rálehetne kötni a PC- re! Csak nem tudom össze lehet -e. Van három dugasza a sárga a piros meg a fehér. A sárga az tudom hogy a videó, a másik kettõ kötül viszont nem tudom melyik csatorna. Nem tudjátok? Szerintem menne, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mert akkor egyelõre nem veszek TV- t így is telefonra kéne lóvé...

jaj nem, tényleg, igazad van
nagyobb megjelenítõn nehezebb elolvasni 😄DDDD

TidusX
XD

Hülyeség.