PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Red Dead Revolver vagy Gun? Miben van több lehetõség?
+ még mindig él a kérdés, hogy van wow-hoz hasonló mmorpg ps2-re nagyobbacska pályával (ami nem töltöget állandóan) ?
Elindítottam egy chatet.
Leginkább Final Fantasy és más KIZÁRÓLAG retro (PS2- ig bezárólag) játékokkal foglalkozó embereket gyûjtenék és várok szeretettel rá.
Az oldalon anime- rõl is lehet beszélgetni, aki szereti õket.
Videogames Soundtrack Radio- t sugárzok rajta, benne természetesen FF muzsikákkal is. Anime zenék is hallhatóak, bár kevesebb alkalommal.
Mindennap beteszek egy új hátteret, hogy változatosabb legyen.
Én 6:00-0:00- ig egyfolytában fent vagyok, várlak Titeket érdeklõdõket, hogy kialakíthassunk egy jó kis közösséget!
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot és szép napot kívánok! :)
http://xat.com/FinalFantasy_Videogames_Retro
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Ha valakinek van Pécs-Mohács környékén kérem jelezze, persze ne túl drágát. THX.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://pspfilez.extra.hu/
Most vettem egy ps2 konzolt eyetoy-jal és az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan játékot az eyetoy-hoz, ami egy 5 éves kisgyerek számára élvezetes?
Köszi
Ide írom, mert a másik topik be van halva, illetve mert igen sürgõs az eset.
Vettem egy GAMESTER 2mb-os memóriakártyát, de csak 1 megásnak ismeri fel. A 15 slot után kiírja, hogy megtelt. Tudom, hogy léteznek olyan több megás kártyák, amik úgy mûködnek, hogy pl. 2x1 megásak és egy külsõ kapcsolóval lehet átállítani, de ezen nincs ilyen kapcsoló. Szerintetek ez átverés, vagy csak én nem tudom hogy mûködik??
Elõre is köszönöm!<#hamm>#hamm>
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Egy kukkantást megér szerintem, remélem segíthettem vele. Eddig 8MB-os karival nyomtam, de az semmire sem elég és már elég idegesítõ volt... Sajna máshol nagyon drága, de itt szuper áron vannak. 64 és 128 MB-osuk is van.
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy softmodos slim ps2m!
Most lett benne lézerolvasó cserélve, de össze-vissza játssza le a játékokat!
Pl: GT4 simán indul majd játék közben fagyogat és a dvd is megáll benne, ha felnyitom, visszacsukom a fedelet megy tovább a játék!
Fight Night már betöltésnél lefagy, az elõzõ módszerrel tovább tölt de semmi több.
Dragon Ball betölt rendesen, videóval (néha már az is szaggat) majd játék közben egy animációnál fagy be.
Valakinek vmi ötlet?
15.000 ft
Árban benne van:
1 db joystick
1db 8 mb memória kártya
1 db táp vezeték
1 db videó csatlakozó
1 db eredeti játék: Star Wars Episode 3 Revenge Of The Sith
aki tud mondani olyan játékot ami hasonlít a god of war-hoz és lehet vele ketten jáccani azt megköszönném
Nekem ilyen leírásom van: PS2 Softmod
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Hátha jön válasz: Játszom a Mercenaries-t (természetesen eredeti), és a játékban található "Challenge"-ek ($ jellel ellátott kis missziók) hipp-hopp eltûntek. Játék közben. Nem hinném hogy a program része lenne.. tudom hogy elég hülye kérdés, de esetleg nem találkozott valaki ezzel a "problémával?"
És, mi az a játék? :)
Én is keresgetem a játékokat ami bejönne a kölyöknek...