PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ps2-re olyasmi FPS játék, amiben szuperhõsünknek valami speciális képessége van? (mint pl crysis...tudom, itt a ruha etc.)
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Én kérdeztem boltban azt mondták valamennyivel jobb minõségû mint a Tesóban árult 2000res koppincsok, de ez se bírja túl sokáig, de viszont kényelmesebb egy ilyen nagyobb kontrollerrel játszani, jobban kézre esik mint a Sony Dualshock.
vett már valaki bigben ps2-es controllert?És ha igen,akkor milyen a minõsége,kényelmessége?
a választ köszi elõre :D
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Több ilyet megjavítottam már. Valószínû egy rossz kontroller miatt mehetett tönkre. Vidd el egy szervizbe, pár ezerért rendbe szedik.
bocsi de nem vagyok az a konzol zseni, viszont ezt a gépet nagyon szeretem
Anno egy másik fórumban ez a kérdés már fel lett téve, de nem adott rá senki normális választ sõt, csak lehülyéztétek az embert, így félve bár de én is megpróbálom megkérdezni.
A minap vettem egy eredeti Sony Dualshock kontrollert a PS2-höz, de nem remeg semelyik játéknál sem, kipróbáltam olyan gamepaddal is amelyikrõl biztos tudom h remegnie kéne de az sem, pedig beállítottam a játékok beállításánál a vibra funkciót és még sem.
Ha valakinek lenne egy ész ötlete, az kérem jelezzen!
Elõre is köszi!
Sziasztok
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Segítségeteket kérném!!!
Csináltam a egy Softmodos kártyát,tökéletesen sikerült meg van minden menü!Letöltöttem játékot,meg pacheltem,ki írtam mindent úgy csinálok ahogy kell de amikor be rakom a PS2-be,elindítom ESR-el,de autómatikusan az ULaunchELF progi indul el!!! Ez miért van!!!
Légy szíves segítsetek!!!
fotográfik kolomp edisön :D
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
PSN ID.: Beegabor
-SCPH-90004 széria (a legújabb)
-Chipelt (Matrix Infinity 1.99 a CHIP típusa)
-2 DB SONY Kontroller
-2 DB SONY memóriakártya
-Doboz, papírok
-Nagyon megkímélt gép mindent pöccre olvas, a Joy-ok is szinte új állapotúak
-Adok rá 1 hét garanciát
ÁR: 20000,- FT
KÉP A GÉPRÕL
Helyileg Miskolcon található, de eltudom küldeni postán is.
Az ARM nem csak a csalásokról szól, valamint kód az is, hogy tekkenben jinpachi van a player1-nél ;) Elárulom végig vittem már a játékot keresztbe-kasba, easytõl ultra hardig, szóval egy kis szórakozás ki jár az embernek, nem?
Ha valakinek van valami ötlete várom! @ #16922
Annyi mha elmenné' biciglizni autóval..
Valamint, ha el is indul az ARM, beállítom benne a dolgokat, az elmenti magának a MC-ra? Mivel a játékot csakis ESR-bõl fogom tudni elindítani, nem? Vagy ha kicserélem az ARM-et egy játékkal, akkor az ARM-bõl elindul a játék ?!
Ezzel a progival áttudod csomagolni iso-ra.
Az esr-el inditott játékoknak DVD formátumuaknak kell lenni ugye:)
Afelõl érdeklõdnék, hogy nem csippelt, csak soft-modolt (ps2) gépen, lehetséges valahogy elindítani az action replay maxot (a továbbiakban persze játszani is valami játékot, az ott beállított kódokkal) ?