PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kazuma92
Project Snowblind egész jó, igaz megjelent PC-re is

Üdv!

Van ps2-re olyasmi FPS játék, amiben szuperhõsünknek valami speciális képessége van? (mint pl crysis...tudom, itt a ruha etc.)
vortel
Én most Thrusmaster T.Wireless Rumble Force 3in1 kontrollert rendeltem (link), meggyõztek a tesztek és a megjelenése. Állítólag kézre esik és az analóg karjai olyan fajták mint pl az xbox kontrolleren, tehát kisebb mozgásterük van és alacsonyabbak, valamint konkávok. Remélem beválik. Egyaránt megy a ps3hoz és ps2höz. Ha szerzek hozzá átalakítót, akkor használhatom xbox-hoz és wiihez is, jó lenne egy kontrollerrel játszani mind a 4 konzolomon...

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

hát 1 évet adnak arra is,meg a sonyra is annyit adnak garanciát
Hello!
Én kérdeztem boltban azt mondták valamennyivel jobb minõségû mint a Tesóban árult 2000res koppincsok, de ez se bírja túl sokáig, de viszont kényelmesebb egy ilyen nagyobb kontrollerrel játszani, jobban kézre esik mint a Sony Dualshock.
hello!
vett már valaki bigben ps2-es controllert?És ha igen,akkor milyen a minõsége,kényelmessége?
a választ köszi elõre :D
nem tudtok ps2 szervízt bács-kiskun megyében vagy valahol a közelben? vagy valaki maszekban nem foglalkozik ilyesmivel?
vortel
melyik a legjobb vezeték nélküli kontroller a masinához? Azért kell vezeték nélküli, mert a ps-em elég messze van onnan ahol játszok, meg amúgy is megszoktam már. Nem akarok zsákba macskát venni, szóval kinek mi a tapasztalata? Azt tudni kell, hogy nekem a top kontroller amivel valaha játszottam az az x360 kontrollere. Tehát ehhez hasonló kéne fogásban, analógokban. Ha valaki tud egy kis infóval segíteni, nagyon hálás lennék. Nem akarok 5 kontrollert megvenni mire végre bejön egy. Köszi.

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

jaszy
Van az alaplapon egy biztosíték, ez szokott kimenni, ezért nem rezeg.
Több ilyet megjavítottam már. Valószínû egy rossz kontroller miatt mehetett tönkre. Vidd el egy szervizbe, pár ezerért rendbe szedik.

azt értem, de azzal kívûlrõl láthatólag n9ncs gond, hanem belülrõl hozzá lehet ahhoz valahogy óvatosan férni? vagy én itthon házilag tudnék vele kezdeni vmit ?
Seth
Hát ahova bedugod a joyt. A fogadóaljzat

PSN ID.: Beegabor

és ezt az aljzatot merre találom ?
bocsi de nem vagyok az a konzol zseni, viszont ezt a gépet nagyon szeretem
Seth

Ott szerintem a joy aljzattal lehet a gond. Nézesd meg

Sziasztok!
Anno egy másik fórumban ez a kérdés már fel lett téve, de nem adott rá senki normális választ sõt, csak lehülyéztétek az embert, így félve bár de én is megpróbálom megkérdezni.
A minap vettem egy eredeti Sony Dualshock kontrollert a PS2-höz, de nem remeg semelyik játéknál sem, kipróbáltam olyan gamepaddal is amelyikrõl biztos tudom h remegnie kéne de az sem, pedig beállítottam a játékok beállításánál a vibra funkciót és még sem.
Ha valakinek lenne egy ész ötlete, az kérem jelezzen!
Elõre is köszi!
Sziasztok
vortel
na megoldottam a dolgot, uLaunchELF nevû progival tudok másolni memóriakártyáról pendrive-ra.

jaszy
nem, de 1500ft egy kártya :D

vortel
Létezik valami módszer, hogy a PS2 játékmentéseimet USB pendrive-ra pakoljam? valami átalakító, vagy ilyesmi, hogy ne kelljen ps2 memória kártyát vennem? köszi

benõmenõ
Látszik, hogy változnak az idõk, mert sz ismerõsöm, még egy ötezressel együtt tudta a dreamcast-ját lecserélni ps2-re
Nem éri meg oda adni egy dreamcastot egy ps2-õért fõleg ha szép állapotú jól felszerelt géprõl van szó.
Rosszul van megadva az útirány az esr program menübõl az unlaunchelf progira mutat. Állítsd be helyesen az útirányt.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sziasztok!!!
Segítségeteket kérném!!!
Csináltam a egy Softmodos kártyát,tökéletesen sikerült meg van minden menü!Letöltöttem játékot,meg pacheltem,ki írtam mindent úgy csinálok ahogy kell de amikor be rakom a PS2-be,elindítom ESR-el,de autómatikusan az ULaunchELF progi indul el!!! Ez miért van!!!
Légy szíves segítsetek!!!
nem, Gamecube-ra megéri, de DC-re egyáltalán nem /szerintem/

fotográfik kolomp edisön :D

TidusX
Igen. Engem a Phantasy Star Online, Skies of Arcadia, Time Stalkers,Illbleed, Resident Evil: Code Veronika, és még pár RPG érdekelne. Csak az a baj kevés van rá. Vagyis vannak csak a többi japán. DS-re most csak a Golden Sunt tudom meg a Dragon Quest IX-et. Final Fantasyk már megvoltak meg a többi DQ is. Meddig fejlesztenek még játékokat a DS-re nem tudjátok? Mert most a 3DS a menõ. Volt egy DS Lite- om csak eladtam...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Seth
Inkább DS-re. Elég sokminden átjött PS2-re DC-rõl,de ha az a pár exklúzív cucc érdekel ,akkor legyen a DC (hirtelen csak Shenmue,Sonic Adventures 2,Illbleed,Skies of Arcadia jut eszembe :D)

TidusX
Szerintetek megéri a PS2-t lecserélni egy Dreamcastra?

TidusX
Eladó egy chippelt PS2 jó állapotban. Minden játékot kitûnõen visz. Annyi kis baja van hogy a kontrollert nem kell teljesen bedugni a csatlakozásba, csak úgy világít a DualShock. Szerettem a gépet de eladom mert már minden játékot kipróbáltam amire kíváncsi voltam. Csere érdekel Dreamcastre vagy Nintendo DS-re. Írjatok privátot! Az ára 15000Ft.

150ft a reális ár akit érdekel íjon priviben.
Eladó PS2 SLIM:
-SCPH-90004 széria (a legújabb)
-Chipelt (Matrix Infinity 1.99 a CHIP típusa)
-2 DB SONY Kontroller
-2 DB SONY memóriakártya
-Doboz, papírok
-Nagyon megkímélt gép mindent pöccre olvas, a Joy-ok is szinte új állapotúak
-Adok rá 1 hét garanciát

ÁR: 20000,- FT

KÉP A GÉPRÕL

Helyileg Miskolcon található, de eltudom küldeni postán is.
Ez gondolom nekem szólt. Egyetértek veled.
Az ARM nem csak a csalásokról szól, valamint kód az is, hogy tekkenben jinpachi van a player1-nél ;) Elárulom végig vittem már a játékot keresztbe-kasba, easytõl ultra hardig, szóval egy kis szórakozás ki jár az embernek, nem?

Ha valakinek van valami ötlete várom! @ #16922
A csalás megöli a játékélményt:!
Annyi mha elmenné' biciglizni autóval..
ráadásul uzsora áron :)

benõmenõ
Ezt én azért nem reklámoznám így a helyedben. Régi topic meg minden, de akkor is ott a bannerban, ami ott van, ráadásul, ha pénzért árulsz kalóz cuccot, azt már biztosan bünteti a törvény is. Csak szólok. <#phone>
TidusX
Írott lemezek eladóak ha valakit érdekel. Aki nem tud írni magának. 300Ft/db

Hiába, "No UDF Desc".
Valamint, ha el is indul az ARM, beállítom benne a dolgokat, az elmenti magának a MC-ra? Mivel a játékot csakis ESR-bõl fogom tudni elindítani, nem? Vagy ha kicserélem az ARM-et egy játékkal, akkor az ARM-bõl elindul a játék ?!
http://data.hu/get/4109392/Anytoiso_v3.2_Build_413_incl_crack.rar
Ezzel a progival áttudod csomagolni iso-ra.
Az esr-el inditott játékoknak DVD formátumuaknak kell lenni ugye:)
Persze az action replay maxot is letölteném valahonnan (már szereztem egy nrg fájlt, de nem tudok vele mit kezdeni), mert arra sincs pénzem, hogy éhesen kinézzek az ablakon, szóval ilyen multimilliomos emberkék hagyagolják már az olyan commenteket, hogy vegyem meg stb. A csórók is szórakozhassanak már. Köszönöm.
Üdv!

Afelõl érdeklõdnék, hogy nem csippelt, csak soft-modolt (ps2) gépen, lehetséges valahogy elindítani az action replay maxot (a továbbiakban persze játszani is valami játékot, az ott beállított kódokkal) ?
Letöltöttem egy 8 GB-os játékot ps2-re külföldi oldalról de ha beteszem virtuális meghajtóba(alcohollal megnyitva) ott csak 4 GB a játék mérete.Ez hogy lehetséges hova tünt 4 GB?Sajnos mielõtt megnéztem kiírtam +DL lemezre de a játék pár másodperc után lefagy.Arra gondoltam hogy csak szívatásból csinálják.
ATV Offroad FURY 4 játékot keresem Ntsc formátumban a prorresive scan miatt.Aki tud segítsen elõre is köszönöm.
öregharcsa
a levegõ(egyelõre)<#nyes>

http://pspfilez.extra.hu/

jaszy
Mi van ingyen?

Jah, de az pénzbe kerül, sokba
jaszy
Lehet kapni joyt! Egyébként némely játék csak a Dualshock 2 kontrollerrel megy!

Jaa, értem. Geci jó, mert úgy kaptam, h a ps2-es joyának a hátsó gombai nem mûködnek. Hiába nyomom be, belül vmi kis cucc letört belõle, és ezért nem nyomja be az érzékelõt. Van rá megoldás?
Seth
Nem a karokról beszéltem,hanem a gombokról.Azok is analóg,nyomásérzékenyek,azaz figyeli mennyire nyomtad be, így lehet teszemazt Gran Turismo-ban gázt fokozatosan adagolni. PS1-es joy csak kétállású volt(vagy lenyomtad vagy nem :D)

VAn rajta analóg kar
Seth
Hát akkor kizárásos alapon legyen a joy :)

akkor még is csak a ps1-es joy a gond :)

Seth
Nem ismerem azokat a játékokat, de arra tippelek,hogy azok a nyomásérzékeny analóg gombokat használnák,ami ps1-es joy-on még nem volt.