Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ínséges időknek nézünk elébe
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2019.03.05. 22:52:44

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

REALista
Ramos mi a faszért pofázza el hogy direkt sárgára ment a meccs végén?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
Remélhetőleg a mai meccset is behúzzuk az Ajax ellen!
REALista
Kezd beindulni a szekér.:)

REALista
Érezhetően ellenünk volt a bíró az elejétől fogva, de ettől még simán hozni kellett volna a meccset...

Felb*szott a meccs, megint gólvonalról sem tudnak gólt lőni. Viszont azt nem értem, hogy Vinicius lekaszálását miért nem nézték vissza. Ha jól tudom van videó bíró, kapus tisztán elhúzta a kezével a lábát és még csak vissza sem nézték az esetet <#confused>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

REALista
A mai meccs egyetlen pozitívuma Lucas kiallitasa, jó lenne elfelejteni a srácot egy időre mert borzalom amit csinál. Ez a szezon már kuka úgyhogy én kezdetném mostmár végig Viniciust a bajnokságban hátha lesz belőle valaki...

LasDen
egy kókler. Reméljük Perez messze elkerüli...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Na Mourinhot kirúgták a MU-nál, van egy rossz előérzetem...:D

REALista
Az Eibar szépen elpicsázott minket.:D

REALista
Ez az év már szinte biztos hogy kuka, jó lenne legalább a kupát behúzni + a BL-ből se kéne egyből a csoportkör után kiesni.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

smith09
Ő az aki 2000 körül a madridban játszott?
Voyager5
Menesztették Lopeteguit.
Solari az új edző.
SLICK
idén még európa ligába se jutunk be

Voyager5
Remélem ez volt Lopetegui utolsó meccse a padon. Ha igen, akkor megérte ez a vereség.
LasDen
welp...

REALista
Azért 5 bajnokin 1 pontot szerezni még egy kis csapatnak is kínos lenne...:D

REALista
http://soccerlegacy.net/la-liga-live-stream/

LasDen
http://www.sport365.live/hu/home

grebber
Streamet tud valaki a meccsre?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.28. 16:28:10

Next PC upgrade: 2022

__Jacek__
Giroud?<#banplz>
REALista
Hakimi 3 gólpassz az Atletico ellen.

Voyager5
Minek az?
Hát itt van nekünk Benzema! Előbb is betalált.
Rúg még 4-5 gólt az idényben és hozza is az átlagot <#hehe>
REALista
Szerintem csak egy vérbeli csatár hiányzik aki akkor is képes legalább egy gólt rúgni mikor nem megy a játék...

Conte inkább ne, a 3 védős rendszere az itt nem hiszem , hogy működne. Amúgy meg tegnap nem a játékkal volt gond, helyzetek megvoltak, csak vagy kapufára ment vagy a kapusuk kivédte (ill. volt két meg nem adott gól les miatt).

Voyager5
Conte

De remélem minél előbb, mert ez katasztrófa.
REALista
Na vajon ki lesz Lopetegui utódja?

REALista
Ez kezd kínos lenni.

REALista
Mondjuk a csatársorunkat elnézve lehet mindegy...:)

REALista
Este sorsolnak a Bl-ben.Jó lenne elkerülni a Liverpoolt...

1. Real Madrid, Atlético Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Manchester City, Juventus, PSG, Lokomotiv Moszkva.
2. Borussia Dortmund, Porto, Manchester United, Sahtar Donyeck, Benfica, Nápoli, Tottenham, Roma.
3. Liverpool, Schalke 04, Olympique Lyon, Monaco, Ajax, CSZKA Moszkva, PSV Eindhoven, Valencia.
4. Viktoria Plzen, Club Brugge, Galatasaray, Young Boys, Inter Milan, Hoffenheim, Crvena zvezda, AEK Athen.

LasDen
bajnokságot amúgy is csak 5 évente nyerünk, hozzá vannak szokva a szurkolók :D

REALista
Nyilván igazad van, de azért a Real szurkolók nagy részének nem mindegy, hogy mikor nyer valamit a csapat...:D:D

Ennyi <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
Csak hogy én is elmondjam a véleményem a dologról. Az az igazság, hogy pont leszarom, hogy CR megy v marad. Semmilyen érzést nem váltott ki a távozása vagy anno az érkezése. Soha nem volt kedvenc játékosom, így nem érint. Lehet 12 v 32 év múlva, de úgy is lesz még bajnok a Real. Min aggódjak vagy szomorkodjak? Szép volt, jó volt, köszönjük, csá.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.07.11. 17:47:52

6unn3r
Arsenal szurkolóként ellenszenves volt az Mu-ban. Habár tehetségét elismertem és az ellenszenv is a tőle való félelemből fakadt. Na meg persze, hogy takonyként mekkora arca volt. Ahogy a Realba igazolt kíváncsi voltam rá, mire megy ott. Azelőtt a Madrid sem volt a kedvencem. Aztán 9 év után azon kapom magam, hogy a meccsek 95%-át láttam, amin Ronaldo pályára lépett. Kritikusából rajongójává váltam. Mint személyiséget lehet szeretni vagy nem szeretni, mert pökhendi, önző és hiú. De sportemberi teljesítményét nem tudom vitatni. És amivel ő engem egy életre rajongójává változtatott az a munkamorálja, a győzni akarása. Sose szerettem belemenni a Messi vs CR vitákba, mert két különböző stílusú focista. Messi istenadta tehetség, aki zsigerből focizik. Ronaldo pedig kőkemény munka által érte el amit. 33 évesen amilyen góléhesen, trófea éhesen, sikeréhesen játszik, amilyen keményen dolgozik, hogy fitten tartsa magát, ahogyan átalakította stílusát és szélsőből halálos befejező csatár lett...hihetetlen ambícióról tesz ez tanúbizonyságot. És valahol ennek tudható be az önzősége, a rinyálása. Megszerettette velem a Madridot, egy életre lekötelezett, mint rajongója és rendkívüli példaértékkel szolgált. Nem örülök neki, hogy elment. Nem szeretem sem a Juvét, sem az olasz focit. De őszintén remélem, hogy a környezetváltozás, a kihívás új lendületet ad neki és lábra húzza az olasz csizmát.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

REALista
Ö bennük már nem volt több szerintem de Ronaldo amilyen kondiban van simán lenyomhat pár remek szezont.

Woodpecker
Mint Casillas meg Raul! xDD

REALista
Azért jó lett volna ha a Real-ból vonul vissza...:(

SLICK
Ronaldo csak egy tényező a sok közül, hogy itt széthullás lesz. Zidane sem véletlenül léphetett le. Tuti Perez akarja kiélni megint a fétiseit...
Abban viszont nagyon reménykedem, hogy nem hozzák ide azt a fetrengő cigány Neymart.

Jim Morrison
érdekes választás a juve, meglátjuk mi sül ki belőle.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
ITT A VILÁG VÉGE!!!! MOST AKKOR MI LESZ VELÜNK!!!! HOGY FOGUNK TOVÁBB ÉLNI?!!?!??!!? HÁT RONALDO ELŐTT NEM VOLT MADRID, MOST AKKOR MI LESZ VELÜNK????!?!?!? VÁÁÁÁÁÁááááááááá.......

REALista
Na úgy néz ki hogy Ronaldo a Juve-ban folytatja.nagyon remélem hogy nem Neymar jön a helyére...:)

6unn3r
Zidane megy a francia válogatotthoz.
Wenger meg ide. :D Szóval a keret tele lesz néger franciákkal. :D

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

SLICK
Én is azt sejtem, hogy az öreg valami nagy durrogtatásra készül. Mivel az utóbbi időben nem nagyon költöttünk játékosokra, mégis behúztunk 3 BL-t zsinórban és 4-et ugye 5 év alatt, gondolom Perez perverziói nem lettek kielégítve még így sem.. Meg ahogy írtad is ehhez Zidane nem akart asszisztálni...
Bár ha ez valóban így van - igaz ez soha nem fog kiderülni - akkor viszont Perez repülhetne innen a bús faszba. Voltak eredmények, igaz az idei év egy katasztrófa volt bajnokság terén, kupában sose voltunk nagy menők, de az hogy egy ember ennyire ilyen nagy igazolásfétissel rendelkezzen mint Pere és ezáltal mindent elseper ennek útjából, az szerintem nem megengedett.
A BL győzelem után én már tényleg annyira kíváncsi voltam, hogy na egy ilyen nyögős szezon után tényleg mivel fog készülni Zidane meg a klub a következő szezonra, most inkább azt látom, hogy itt valami óriási nagy gáz lesz. Sokszor nagyon pesszimista tudtam lenni, egyes hírek hallatán, de most szerintem itt tényleg a mennyből a pokolba tipikus esete lesz. DE! Ne így legyen természetesen.Viszont az aggodalom az nagyon meg fog maradni.

Kíváncsi leszek Zidane hova ül le és az ő helyét ki veszi át... Egybe reménykedem, hogy az a cigány Neymar nem fog idejönni...

Voyager5
Ezen én is gondolkodtam.
Simán eltudom képzelni, hogy az öreg valami nyári ámokfutásra készül amihez Zidane nem adja a nevét. (Neymar, Hazard)

De az is lehet, hogy simán csak elfogyott Zizou motivációja ennél a csapatnál, illetve elég volt neki a stresszből.
LasDen
bármi lehet

SLICK
sokan azt rebesgetik, hogy Perez keze van ebben. Vajon lehet alapja?

REALista
<#rinya>

Jim Morrison
csúcson abba is hagyja. meg még mielőtt ronaldo jelenti be távozását:) meg talán többen is

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/