ATB utáló topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Ramadamammy rapidrandi
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Mármint amit én csiáltam.
De tudod mit ? Nemis ajánlom 😄
Én kipróbáltam és a végeredmény.....

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Na kitaláljátok milyen irányba?! 😄DDD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
OFF: mert ennyi erõvel pl: a Metallica tagjaira is lehet mondani, hogy fos emberek...(nem a Metallica-val van bajom, csak hirtelen az jutott eszembe!)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De azért a vámpírt csak ellopták.Mondjuk minden mást is😞Nem hiszem,hogy csináltak maguk vmit benne az éneklésen(?)+a bohóckodáson kívül😊)))
he he
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Megfelelõ példája annak,hogy a semmit lehet a legjobban eladni...
De végülis kinek a pap, kinek a pap-LAN.

http://heatfootage.uw.hu/bball.xls

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

vagy megkérsz vkit hogy csináljon neked itt