ATB utáló topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
én mán nem merek mondni semmiccse, raszmuszosok kiosztottak fikázok, hajaj

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

a Sequential one talán jobb is volt...bbár ki tudja.nekem csak ez a lemez van meg tõle 😊

Ramadamammy rapidrandi

JAST
Vinyl újévi fogadalma: megkedvelem ATB zenéjét....

Narcotic Syntax
új? nekem semmit nem változott 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy
új év, új érzés

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
igen, még jobban utállja 😄
Bravo

Másként gondolkodó lettél??Brovo igy utólag is😊

De hiszen még nemis hallottad 😊
Mármint amit én csiáltam.
De tudod mit ? Nemis ajánlom 😄

Na most a Dra... egy nagy semmi,mariotól meg vagy 1 számot halottam,de elég volt😊.Így érdekes a király eredmény😊)))

Neeeem....TOOLÓBB ! Kurvakirály. 😊

Még szarabb,mint volt?😊)

Az a jó, amikor mondjuk egy Mauro Picotto track-el összemixeled a Dragostea Din Tei-t.
Én kipróbáltam és a végeredmény.....

Dani20
semmiképp sem a jo irányba 😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

VinylToy
Hu...de régen volt ez már, nem is emlékszem miért pont ezt a jelzõt használtam, azóta sokat változott a véleményen.

Na kitaláljátok milyen irányba?! 😄DDD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Z
Vinyl: Csak azt nem látom tisztán, hogy az emberre (AT😎 miért mondod, hogy fos? Ismered tán?

OFF: mert ennyi erõvel pl: a Metallica tagjaira is lehet mondani, hogy fos emberek...(nem a Metallica-val van bajom, csak hirtelen az jutott eszembe!)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Egy idióta, egy bájgúnár és egy buzi. Szép kis trió.

Télleg moldáv,a zászlóban van 1 sas😊
De azért a vámpírt csak ellopták.Mondjuk minden mást is😞Nem hiszem,hogy csináltak maguk vmit benne az éneklésen(?)+a bohóckodáson kívül😊)))

VinylToy
haveeeerrooooom!

Nem is csoda😊
he he

VinylToy
Fõleg azokban 😄

Dani20
vinyl a mulatos pop zenékben is tájékozott mint láthatjuk 😄DDDDD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

VinylToy
Moldáv...de ne menjünk bele.

Hmm.....jó kis román dancefloor 😊

Szokásos trendi popzene ultraegyszerû alappal és 3 kellõen majom csávóval😊 Egyedüli elõnye,hogy a szövegét az angolul-tudók sem értik,így legalább azon nem lehet fennakadni.
Megfelelõ példája annak,hogy a semmit lehet a legjobban eladni...

jó erõs gyomrod lehet...😊

Amúgy nem válogatok a gépzenében, én mindent megeszek.

Na majd utánanézek én annak.....

Egy rakás trágya. Csak gondoltam próbára teszlek 😄DD

Az miaz ?

te Daza! Az O-zone - dragostea din tei c. mûvérõl mi a véleményed?

De ha elmondod az ATB zenei értékeit,én lehet,hogy elhiszem neked...

Van aki a legrosszabról is eltudja hinni,hogy az a legjobb ha nem látott jobbat..

Ez így igaz.
De végülis kinek a pap, kinek a pap-LAN.

De te biztos jobban értesz hozzá😊))

Én csak azt nem értem,hogy mi abban a "zenében" a jó???

E szerint a zeneipar 80%-ának nem tetszik😊))

Akinek nem teccik, csináljon jobbat 😊

Annyira lényegtelen ez a zene,hogy nincs is értelme utálni....

Mit lehet?😊

frodó néni

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

de okos vagy istenem

jah, szerintem a te korosztályodat célozza meg a muki

ATB? Az valami popzene, nem?

http://heatfootage.uw.hu/bball.xls

Ehhez te NEM ÉRTESZ.

VinylToy

TomY92
Atb király

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Örök hála.

vagy csinálsz magadnak pl photoshoban (120x20-as méret)
vagy megkérsz vkit hogy csináljon neked itt

Ez most nem ide tartozik, de hol lehet ilyen király LOGO-kat gyártani ?