Öngyilkosság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jack off! I\'m alternative...
Elöre is kösszönöm!
Ez így van, de ha belegondolsz, akkor ez egy rohadt szomorú dolog. Egy "normális" kapcsolathoz bizony játszani kell és ha ezt tudatosítod magadban, akkor valami elveszik.
Hát hol is kezdjem?Miközben végig olvastam a hozzászólásokat,találtam hasonlóakat,a magaméhoz.Kezdjük az elején,20 éves vagyok és tanulok.És még nem volt barátnõm.És a másik problémám az hogy nem vagyok egy nagy darab,kb 165 cm vagyok,ami eléggé megnehezíti a csajozást.Mindig úgy voltam vele,hogy hát most nem volt szerencsém,próbálkoztam tovább,hogy majd el jön az én idõm is stb...De mostanában már minden más,az állandó visszautasítások miatt,egyre jobban bezárkóztam,gyakran csak otthon ülök és gépezek v. filmet nézek.A film nézés legalább el tereli a figyelmemet egy kis idõre.Az a baj,hogy barátaim sem nagyon vannak,akikkel errõl beszélni tudnék,vannak haverjaim,de velük a sulin kívûl v ilyen általános dolgokon kivûl másról nem tudok beszélgetni,olyan igazi barátom soha nem volt,akivel bármirõl tudnék beszélni.Ami a családomat illeti,édesapám már 10 éve meghalt,és mostanában otthon is állandóan van vmi gond v veszekedés.Néha elõfordul,hogy elmegyek bulizni a haverokkal,de nem olyan már,mint régen.Régen még együtt buliztunk,kicsit ittunk...stb...sztem nem kell részleteznem,de mostanában,már mindenki v a barátnõjével jön v ott a buliban fog egy csajt magának,csak én állok ott egyedül,ha megpróbálnék beszélgetni egy lánnyal,õ csak kiröhög a magasságom miatt.Ezért nem járok mostanában bulizni.Hát röviden ennyi,szóval nem sokat tudtam még eddig felmutatni,nem sok mindent kaptam az élettõl.Remélem tudtok vhogy segíteni,legalább egy-két kedves szóval.
Úgyhogy az én tanácsom, hogy soha de soha ne add fel még ha úgy érzed szar is a helyzet. Nem szabad! Tartozol önmagaddal szemben ezzel és azokkal szemben is akik szeretnek pl: családod és a barátaid.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Hülyeség + hülyeség. Ha CSAK szellemi eredetû a problémád, akkor kilábalsz belõle, és utólag te is röhögsz majd magadon. (Bocsi, de mindenkinek vannak problémái)
Ha megfutamodsz, elveszed ennek a lehetõségét. Gondolj arra h most valszeg depis vagy, az meg TÉNY, h olyankor eltorzult valóságot érzékelsz. Az is TÉNY, hogy ilyen állapotban nem lehet komoly döntéseket hozni. Pont. Nem lehet tovább ragozni. Ne legyél hülye😉
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
El tudom képzelni milyen rossz lesz nekik.Ezért fájt meghozni a döntést,elég régóta vacilláltam is vele.De végül elfogadtam azt,amire szánt az ég,még ha mások el is hiszik hogy önmaguk sorsának kovácsai,mert részben azok.Sajnos nem lehetetlen,hogy ne létezzen olyan ember,akinek nem létezik boldogsága.És sajnos én közéjük tartozok,de már nem sokáig,ez vigasztal...
Üdv mindenkinek.
Másrészt.Nem kergetek olyan álmokat amelyekrõl tudom hogy sosem teljesülhetnek.Akikkel próbálok összejönni általában tetszem is,sok idõt töltünk együtt és valahogy mégse jön össze.Ezt nem értem.Szó sincs olyan szekér utáni futkosásról.Ezért rossz,ezért nem értem mi van.
ja és még valami. Egyszer mindenki elkel.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem bírok tovább nélkülözni,ideig darabig megy de mindig nyom a tüske,hogy nincs.Busz és villamos után nem futok,mert jön másik,de nõ már aligha.Én úgy érzem titokzatos vagyok,mer eleinte mindig õk keresnek engem,csak ezután megváltozik minden,a szerepek,és én leszek az ki keresem õket.Ez azért van mer erõltetem?Nem bírok másmilyen lenni,szükségem van rá.
És bár tudom hogy sokak keseregnének halálomon,de valakinek önzõnek kell lennie,vagy nekem azzal hogy nem érdekel mennyire fog nekik fájni,vagy a szeretteim lesznek önzõk,hogy nem engednek el,és nézik szomorúságom ölbe tett kézzel segítségen agyalva.Mert nagyon nem érzem azt hogy bárki tudna segíteni,de haloványan él még talán a remény ami épp elhagyni készül már.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Volna egy apró problémám,apró mert tényleg az.Nem tartom magam rossz embernek mert általában önzetlen vagyok,vannak barátaim akik a tûzbe mennének értem és fordítva.Suliba járok,mellette dolgozom,családom nagyon szeret öcsém példaképe vagyok hogy büszkélkedjek kicsit,a távolabbi rokonok is nagyon szeretnek szóval minden megvan a boldogsághoz egy dolgot leszámítva.
Sose volt még barátnõm(ebbõl ugye leszûrhetõ hogy fiú vagyok).És nem egyedül akarom leélni az életem pedig akkor kellene valaki.A gond az hogy én akárhányszor próbáltam bárkivel összejönni a lényeg én leszedem a csillagot is az égrõl érte,kitiprok magamból mindent,majd bele gebedek, és varázsütésre lesz egy lány aki boldogan él mással én meg megyek a levesbe.Nem értem miért van ez.Teljesen tönkrementem már idegileg,idehaza kötelezõ színdarab "a minden rendben van",a barátaim próbálnak segíteni de nem tudnak.Képtelen vagyok kilábalni,a sokszoros csalódásban mindig darabokra tört a szívem és már elfogyott az erõm,képtelen vagyok össze legozni megint,és nem is igazán látom értelmét hogy minek?Miért?Hogy utána megint összetörje más?Nem bírom már elviselni hogy akárki akit mindennél jobban szerettem,annak sosem kellettem.Így is már olyan gyönge volt,több sebbõl vérzett.És már kiült az arcomra a fájdalom,évek óta nem bírok mosolyogni.Fáj minden perc,félek emberek közé menni mert tudom hogy ferde szemmel néznek rám.Félek már a nõktõl is,ha túl közel kerülök hozzájuk csak bajom lesz(ettõl még nem érzem magam hominak).Nem bírok az emberek szemébe nézni.Félek a holnaptól hogy rosszabb lesz.Pedig mindenem meglenne,de akármim van,nincs értelme,ha közben az nincs amire leginkább szükségem van.Évek óta meg akarok halni,csak nem megy.Nem megy mert épeszû ember nem tesz ilyet szerintem és még épeszû vagyok.Sajnos.Nem bírok aludni,állandóan sírok s ráadásul bármikor rám jön.Nem bírok kijönni ebbõl a gödörbõl mert tudom ha kijövök csak egy másikba esek bele,akkor meg minek?Csak hát megtenni sincs bátorságom mert gyávaságnak tartom,talán ezért élek még.Viszont egyre erõteljesebben folytatok önpusztítást.Sokszor vagdosom magam.És a legrosszabb hogy egy pici probléma miatt.És mielõtt jönne a sok zápor hogy errõl én tehetek,hát szerintem nehezen találnék olyan férfit aki többet tett le az asztalra azért hogy boldog legyen párja oldalán.Már úgy érzem isten ellenem van,vagy valami nagyobb erõ tiltja meg hogy boldog legyek.Én már nem tudom mit higgyek.De azt tudom hogy rám itt nem vár más csak magány,amitõl mélységesen félek...És most kerültem oda hogy kritikusan hajlok afelé,hogy bevállalom a gyávaságot csak szûnjön meg a szívfájdalmam.
Ha valaki olvassa ezt,kérem.Könyörgöm.Segítsen.Akár mivel.Jó vagy rossz szóval egyaránt.Tudom hogy dilis vagyok mindig is az voltam.Csak eddig humor formájában nyilvánult meg,de már elvesztettem mindenem legbelül és képtelen vagyok bármit is értékelni.Úgy érzem mintha a lelkem már meghalt volna és csak egy üres test bolyong a hétköznapokban.Kétségbe estem.
Mindent köszönök elõre is...<#rinya>#rinya>
Mellesleg rájöttem már régen, hogy nem az én életem a legszarabb. A napokban ölték meg 4 éve ismert osztálytársam apját. Amúgy is elég szegényesen éltek, ez most nagyon odavágott az életüknek. :S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"szerencse" és akaraterõ, meg persze temérdek kitartás...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Jack off! I\'m alternative...
RENESZÁNSZ ÉS LÉLEK – KULTÚRA ÉS MÛVÉSZET EGYÜTT, A LELKI EGÉSZSÉG SZOLGÁLATÁBAN
A Hungarofest Kht. – Reneszánsz Programiroda és a Magyar Pszichiátriai Társaság tisztelettel meghívja Önt és partnerét 2008. október 11-én, a Lelki Egészség Világnapja alkalmából szervezett egész napos programsorozatára.
Helyszín: Petõfi Irodalmi Múzeum
(H-1053 Budapest Károlyi Mihály u. 16. )
Idõpont: 2008. október 11.
A Lelki Egészség Világnapjának fõvédnökei:
§ Dr. Hiller István, oktatási és kulturális miniszter
§ Dr. Székely Tamás, egészségügyi miniszter
Védnökök:
§ Demszky Gábor, fõpolgármester
§ Szûcs Erika, szociális és munkaügyi miniszter
A nap programja:
09. 30 – 10. 00 Regisztráció
10. 00 – 13. 00 Köszöntõk, plenáris ülések, A mentális egészség javításáról szóló stratégiai program társadalmi egyeztetésének meghirdetése
13. 00 – 14. 00 A Magyar Pszichiátriai Társaság sajtótájékoztatója
13. 00 – 19. 30 Elõadások, kerekasztal-beszélgetések meghívott elõadók és civil szervezetek részvételével, gyermekprogramok, kulturális programok
19. 00 – 20. 30 Palya Bea koncertje
PROGRAM
RENESZÁNSZ ÉS LÉLEK – KULTÚRA ÉS MÛVÉSZET EGYÜTT, A LELKI EGÉSZSÉG SZOLGÁLATÁBAN
2008. OKTÓBER 11 – PETÕFI IRODALMI MÚZEUM
DÍSZTEREM
10. 00 – 10. 15 Köszöntõt mond:
dr. Kurimay Tamás, a Konferencia elnöke (Magyar Pszichiátriai Társaság)
Rubovszky Rita, a Hungarofest Kht igazgatója
dr. Harmatta János – a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke
10. 15 – 11. 00 Matt Muijen M. D. , Ph. D. – WHO – Europe, Regional advisor – Európai országok lelki egészséggel kapcsolatos felmérésérõl és WHO ajánlások Magyarország részére
Üléselnök: Prof. Bitter István SE Klinika igazgató
11. 00 – 11. 15 kávészünet
11. 15 – 11. 35 Prof. Dr. Rihmer Zoltán – Dr. Purebl György - Depresszió és öngyilkosság
11. 35 – 11. 55 Prof. Dr. Rajna Péter – Az idõs korról másképpen?
12. 00 – 12. 30 Prof. Dr. Czeizel Endre – A magyar mûvészek családfái – Szükséges-e a mûvésztehetségnek szenvedni?
13. 00 – 14. 00 ebédszünet, sajtótájékoztató
14. 00 – 14. 30 Prof. Dr. Bitter István: Implementis – on-line segítség a lelki egészség megõrzéséért folytatott európai munkához
14. 30 – 15. 15 Valachi Anna - Mûvészet és pszichoanalízis „Csak ültünk ott, mi három árva, ki-ki magában, egyedül”- József (Attila) és testvérei: a családvesztés közös traumájának egyéni feldolgozási lehetõségei
Bánffy Edit elõadómûvész – József Attila – Naplórészletek/versek felolvasása
15. 15 – 16. 00 Popper Péter – Kultúra – Vallás és Lelki egészség
16. 10 – 16. 55 Jankovics Marcell - Giccs és lélek
17. 00 – 17. 30 Tari Annamária workshopja a családi problémákról
19. 00 – 20. 30 Palya Bea koncertje, részletekkel Weöres Sándor Psziché címû mûvébõl
LOTZ TE "
A rendezvény ideje alatt sok szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt, egy jó beszélgetésre az életrõl, halálról, öngyilkosságról az Életlánc Egyesület standjánál.<#smile>#smile><#wave>#wave>
én inkább azt figyeltem meg, hogy az emberek túl gyávák vagy még nem szenvednek eléggé. Ha oda kerül a dolog, akkor már nem érdekel senki.
Sokan ezért, ebbe belegondolván cselekednek gondolom én. Amúgy van benne valami, ugyanis így garantáltan meg lehet szabadulni minden szenvedéstõl, az élet minden bajától, amikbõl nekem is kijut bõven, de én akkor se leszek öngyilkos sohase, mert nem csak magamra gondolok. Sajnos. 😞
amúgy tök jól néz ki a videó mellett a "Releated Videos" résznél ez, hogy: "The Penis Song - Monty Pythons". Nem is illúzióromboló. 😄
http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
becsületed nem akkor õrzöd meg, ha véget vetsz az egésznek. az menekülés. becsületben maradsz, ha küzdesz, ameddig erõdbõl telik. ha szembe mersz szállni ezzel a kihívással, amely a vereségeddel fenyeget. ha vállalod tovább a szörnyû megpróbáltatásokat, nem mondhatod, hogy elfutottál. nem mondom, hogy meg lesz a gyümölcse. nem állítom, hogy elõbb-utóbb boldog leszel. de becsületére válsz az embereknek.
én személy szerint szembenevetem a sorsot. nem hagyom, hogy elvegye a jókedvem. amíg van bennem humorérzék, bírom.