GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok! Gondoltam kicsit előveszem a régi klasszikust. Magyarítottam, viszont az ékezetek borzalmasak, még csak nem is hasonlítanak a magyarra, a font.dat-ban kell turkálni valahol, arra rájöttem, de mit és hogyan nem tudom. Tudtok segíteni?
LocalPatriot
Üdv!

Megvettem a steam-en a játékot, és olyan gondom van, hogy az elején a low rideres küldetést nem tudom megcsinálni. Hiába nyomom meg az adott gombot amikor a körbe ér, nem fogadja el... mindig hibának jelzi... annó mikor megjelent a játék végigvittem, ezt is elsőre megcsináltam.... mi lehet a gond?
Dejó hogy a steames verziókkal mindig van valami, a gta3-ban a színek árnyalata nem stimmel az autókon, a vc is csökkentett zeneileg most meg ez is... még jó hogy megvannak dobozosban is.
Utoljára szerkesztette: súter, 2014.09.09. 20:17:59

Aquir
Hát most akkor lementettem 😊
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2014.09.08. 02:44:58

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szabi
"If you currently own the Steam version of Grand Theft Auto: San Andreas, we've got some good news and some potentially bad news. The SteamDB website, which constantly tracks updates and changes to Steam titles, is reporting that Rockstar is currently testing a new build privately on Steam. When this update originally hit, Rockstar forgot to password protect the new build and was available for anyone to self-enroll in the beta. Rockstar corrected the oversight hours later but not before a number of users enrolled themselves in the beta and reported changes they could find.

According to Steam forums user Nabs, the beta had native support for Xinput with "better" default control mappings and sensitive trigger support. This is great news for anyone who has had the displeasure of attempting to get San Andreas to work with newer controllers. Currently, players have to use 3rd party utilities and patches to emulate Xinput to use controllers such the Xbox 360 controller. With native Xinput support, the 360 controller will work without any extra work.

On the bad side of things, Rockstar is removing several songs. Neogaf user madjoki noticed that the audio files were smaller than before. Comparing the new files to the old files, he discovered that the same exact tracks that were missing from San Andreas mobile are missing from this beta version. This happened a few years back to Vice City when Rockstar updated the Steam version to remove tracks that were cut from the mobile version. However, for Vice City Rockstar created separate depots - meaning that if you had owned Vice City before the update, you retained all tracks while those who purchased after the update received the cut audio. For San Andreas, it doesn't currently appear that Rockstar is separating depots and is outright cutting the songs for all users. So as a precaution, we are warning all readers to backup your Steam copy of the game before the update is released. You can typically find the files in C:\Program Files\Steam\steamapps\common\grand theft auto san andreas\."

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
<#worship>

j0nNyKa
kb-ra kipofoztam
ez a map hülyeség első ránézésre nem használható már

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szabi
ejj de szépen szétesett a topik 😄

Köszi. Igyekszem normális jármûveket keresni hozzá.

Remélhetõleg lesznek más extrák is (például buszmegállók kialakítása minden településen). Korábban sajnos gond volt a jármûvek elmosódásával, de ez most úgy tûnik, megoldódni látszik.
Gratulálok. Szépek. <#taps>

Sziasztok!

Hosszú szünet után ismét foglalkozom a San Andreas Classic Mod készítésével. (Ebben olyan jármûvek szerepelnek, amelyek már 1992-ben is léteztek.) A betett jármûvek közül néhányról töltöttem is fel képet a saját képgalériámba.
Jól tetted!
Elkezdtem a legelejétõl a játékot és nagyon jó. Nemhiába piacvezetõ a Rockstar. GTA III, GTA VC, GTA SA mindegyik újrajátszható a mai napig is.

angelus1991ster.blogspot.hu

sovatalevi
Ez egy Pack?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Peti134

Szabi

Sziasztok,
ismer valaki olyan szervert ahol vannak lakosok is, az sem lenne baj ha magyar lenne a szerver 😊
Szabi
Hali

csak móddal lehet belsõ kameranézetet csinálni, de nem éri meg.. mivel alapból nincs a játék így tervezve, ezért nagyon rondán néz ki az autók belseje és maga a kormáyfogás is 😄

Stormtrooper 01
Üdv Mindenkinek!
Egy kérdésem lenne felétek,persze aki tudna segíteni,hogy a játékban hogyan tudom azt megoldani,hogyha beszállok a jármûvekbe,akkor belsõ nézetet is tudok állítani rajta.
Lehetséges-e ez? esetleg egy kiegészítõvel,vagy a játéknál az opcióknál.
Válaszokat elõre is megköszönöm !
Szabi

Szabi
1920x1080-as felbontást sikerült valakinek mostanában a játékba varázsolni ? 😄

na és x360 gémpadot normális mûködésre bírni ? 😊

szrakodok velük már egy ideje, de még sok eredményre nem jutottam.. egy pillanatra volt már 1920-as felbontásom, de azonnal kifagy a játék tõle 😄

Szabi

hello olyan gondom lenne hogy a san andreashoz letöltöttem a CLEO3 modot és beleraktam a First Response rendõr módot de amikor akarok csinállni vele valamit akkor kilép és nem birok semmit csinállni vele 1.0 verziós a gtasa
pls valaki segítsen ebbe hogy ne lépjen ki amikor igazoltatnék valakit meg ilyenek
sziasztok melyk oldalról lehet asanadreashez kiegészítõ járüveket letölteni meg azt
is írjátok ár nekemm le hogy hogy tudo ajátékba betenni õket elõre is köszi
sziasztok valaki meg tudná nekem mondani hogy asanandreasba hogy lehet traktort betenni eg egyébb ódokat aválaszotokat elõre is köszönöm
Alapból nincsen, viszont van olyan mod amivel lehetségessé válik a belsõ nézet.
Carlo da Italia
Sziasztok!
Van lehetõség a játékban,ha kocsit vezetnek,belsõ nézetre állítani?.
Sziasztok!
Miután már több új autót is beleraktam a játékba valamiért eltûnnek a páylán a dolgok, nem tölti be õket rendesen. Ez miért lehet?
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot Win7 64 bites rendszerre, elindítom, hallani, hogy mennek az introk, de nincs kép. Sok mindent megpróbáltam már, amit a neten írtak, de egyik se mûködött. Tudnátok rá valami megoldást mondani?
Köszönöm!
sziasztok nem tudom írta emár ide csak nem jött rá válasz rá hhogy agta sanandreasba hogy lehet módot be teni valamilyen progi kel hozá válaszotak elõre is köszi
RiCSi1234
Jah igen, és amit látsz a videóban, az az ALT-os verziónak egy továbbfejlesztése volt, ha pont akkor szedted le az illetõt a biciklirõl, mikor õ nagyot akart ugrani, te akkor 3x akkorát tudtál ugrani. 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Most csak egy kis nosztalgia miatt írok. 😄
Leporoltam egy nagyon régi gépemet a minap, és bár szentül megvoltam gyõzõdve arról, hogy nincs a vinyóján semmi, hát tévedtem, rengeteg régi videó. Páran talán emlékeznek még a SA-MP indulására, akkortájt nem sok szerver volt még, fõleg nem magyar.
Na, ez a kis gyöngyszem a HUN Bicikli Szerverrõl van.
Azt is tudják páran, hogy volt egy kis bug a biciklivel. Olyasmi, hogy ha kétszer vagy mi megnyomtad az ALT-ot, akkor nagyot ugrott a BMX/Mountain Bike. Még anno mi fedeztük fel ezt a hibát, sõt egy másik technikát is.

2006, és 2007 környéki ez a pár másodperc, de nekem olyan nosztalgia hangulatom támadt tõle.. 😛
Kis megemlékezés az önfeledt estékrõl. 😄

GTA V (*.*)

sziasztok valaki meg tudná nekem mondani hogy ha asanandreas játékba modokat szeretnék be tenni hogyan kel külön kel hozá program vagy sem
Kijött a játék, többek közt már Androidra is. Eléggé terjedelmes mérete van. ~2.4GB <#wow1>

Az iPhone verzió is 1.5GB.
majd bejelentik. ha az elõzõ kettõ ment, szerintem ez is fog (ha nem is hivatalosan...)
És milyen vas kell alá minimum?? Gyanítom, 1GB alatt nem ússzuk meg, ami a méretét illeti.
thedriver
Napokon belül kijön Android-ra, IOS-re, majd felpörög a topik újra.

acsati
Uh, már nincs senki aktív san andreas-os, mi? 😄
acsati
Sziasztok!
Nem tudom figyeli-e még valaki a topikot, azért megkérdezem. 😊
Nem tudja valaki, hogy miért akad, vagy lassul be a játék nekem? Gépem bõven megvan hozzá, nem ez lehet a hiba forrás.
Másik kérdésem, hogy hogyan tudnám feltelepíteni a patch-et? Mindig kidob egy hibaüzenetet, Old file not found... szöveggel.
Decemberben érkezik a San Andreas is mobil eszközökre!
Airbus A380
kössz

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

statisztikában benne van a játék teljesítése.
a story végén még a 100 közelében sincs, utána marad még egy rakás mellék küldetés és egyéb feladatok.
Airbus A380
ezt hogy érted milyen 100-at ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

feltéve ha nem akarja valaki elérni a 100%-ot
Airbus A380
köszi

Peetboy
Szerintem csak számolja, az biztos, hogy nem tilt le. A GTA-ban mindig is engedélyezett volt a csalás.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Airbus A380
pl a tankot,buldozert .

Airbus A380
Sziasztok, én azt hallottam, hogy a játék számolja a csalásokat, ez mit jelent? ha elér egy szintet akkor letilt vagy ilyesmi? vagy semmi nem fog történni csak számolja? Nem küldetésekkel szoktam csalni, csak jármûveket szoktam beírni ilyesmi. Szóval ez nekem majd hátrány lesz ?

Peetboy
Tud valaki jó textúra MOD-ot, amivel szebb lesz a grafika?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM