GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Megvettem a steam-en a játékot, és olyan gondom van, hogy az elején a low rideres küldetést nem tudom megcsinálni. Hiába nyomom meg az adott gombot amikor a körbe ér, nem fogadja el... mindig hibának jelzi... annó mikor megjelent a játék végigvittem, ezt is elsőre megcsináltam.... mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: súter, 2014.09.09. 20:17:59
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2014.09.08. 02:44:58
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
According to Steam forums user Nabs, the beta had native support for Xinput with "better" default control mappings and sensitive trigger support. This is great news for anyone who has had the displeasure of attempting to get San Andreas to work with newer controllers. Currently, players have to use 3rd party utilities and patches to emulate Xinput to use controllers such the Xbox 360 controller. With native Xinput support, the 360 controller will work without any extra work.
On the bad side of things, Rockstar is removing several songs. Neogaf user madjoki noticed that the audio files were smaller than before. Comparing the new files to the old files, he discovered that the same exact tracks that were missing from San Andreas mobile are missing from this beta version. This happened a few years back to Vice City when Rockstar updated the Steam version to remove tracks that were cut from the mobile version. However, for Vice City Rockstar created separate depots - meaning that if you had owned Vice City before the update, you retained all tracks while those who purchased after the update received the cut audio. For San Andreas, it doesn't currently appear that Rockstar is separating depots and is outright cutting the songs for all users. So as a precaution, we are warning all readers to backup your Steam copy of the game before the update is released. You can typically find the files in C:\Program Files\Steam\steamapps\common\grand theft auto san andreas\."
"Nulla tenaci invia est via"
ez a map hülyeség első ránézésre nem használható már
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Remélhetõleg lesznek más extrák is (például buszmegállók kialakítása minden településen). Korábban sajnos gond volt a jármûvek elmosódásával, de ez most úgy tûnik, megoldódni látszik.
Hosszú szünet után ismét foglalkozom a San Andreas Classic Mod készítésével. (Ebben olyan jármûvek szerepelnek, amelyek már 1992-ben is léteztek.) A betett jármûvek közül néhányról töltöttem is fel képet a saját képgalériámba.
angelus1991ster.blogspot.hu
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
ismer valaki olyan szervert ahol vannak lakosok is, az sem lenne baj ha magyar lenne a szerver 😊
csak móddal lehet belsõ kameranézetet csinálni, de nem éri meg.. mivel alapból nincs a játék így tervezve, ezért nagyon rondán néz ki az autók belseje és maga a kormáyfogás is 😄
Egy kérdésem lenne felétek,persze aki tudna segíteni,hogy a játékban hogyan tudom azt megoldani,hogyha beszállok a jármûvekbe,akkor belsõ nézetet is tudok állítani rajta.
Lehetséges-e ez? esetleg egy kiegészítõvel,vagy a játéknál az opcióknál.
Válaszokat elõre is megköszönöm !
na és x360 gémpadot normális mûködésre bírni ? 😊
szrakodok velük már egy ideje, de még sok eredményre nem jutottam.. egy pillanatra volt már 1920-as felbontásom, de azonnal kifagy a játék tõle 😄
pls valaki segítsen ebbe hogy ne lépjen ki amikor igazoltatnék valakit meg ilyenek
is írjátok ár nekemm le hogy hogy tudo ajátékba betenni õket elõre is köszi
Miután már több új autót is beleraktam a játékba valamiért eltûnnek a páylán a dolgok, nem tölti be õket rendesen. Ez miért lehet?
Feltelepítettem a játékot Win7 64 bites rendszerre, elindítom, hallani, hogy mennek az introk, de nincs kép. Sok mindent megpróbáltam már, amit a neten írtak, de egyik se mûködött. Tudnátok rá valami megoldást mondani?
Köszönöm!
GTA V (*.*)
Leporoltam egy nagyon régi gépemet a minap, és bár szentül megvoltam gyõzõdve arról, hogy nincs a vinyóján semmi, hát tévedtem, rengeteg régi videó. Páran talán emlékeznek még a SA-MP indulására, akkortájt nem sok szerver volt még, fõleg nem magyar.
Na, ez a kis gyöngyszem a HUN Bicikli Szerverrõl van.
Azt is tudják páran, hogy volt egy kis bug a biciklivel. Olyasmi, hogy ha kétszer vagy mi megnyomtad az ALT-ot, akkor nagyot ugrott a BMX/Mountain Bike. Még anno mi fedeztük fel ezt a hibát, sõt egy másik technikát is.
2006, és 2007 környéki ez a pár másodperc, de nekem olyan nosztalgia hangulatom támadt tõle.. 😛
Kis megemlékezés az önfeledt estékrõl. 😄
GTA V (*.*)
Az iPhone verzió is 1.5GB.
Nem tudom figyeli-e még valaki a topikot, azért megkérdezem. 😊
Nem tudja valaki, hogy miért akad, vagy lassul be a játék nekem? Gépem bõven megvan hozzá, nem ez lehet a hiba forrás.
Másik kérdésem, hogy hogyan tudnám feltelepíteni a patch-et? Mindig kidob egy hibaüzenetet, Old file not found... szöveggel.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
a story végén még a 100 közelében sincs, utána marad még egy rakás mellék küldetés és egyéb feladatok.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM