xp-cd key

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
mûholdról

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

És ha többen használják mint amennyire szól a licensz, akkor honnan tudják, hogy kinek nem legális a kulcsa? IP-bõl?
Köszönöm szépen^^

Lepd meg a májad,igyál vizet!

Evin
Persze, de egyszerre csak annyi gépen levõ XP használhatja, amennyire a licenc szól.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hali!
Egy termékkulcsot többször is lehet használni??

Lepd meg a májad,igyál vizet!

computerguru
Privi ment!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Próbáld meg,keress egy XP eredetiség cracket!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

valaki megtudná adni a dawn of war 2 chaos rising cd kulcsát??
Tud nekem abban segíteni vki, hogy ismét érvényesíteni kellene a win xp-t mert nem telepíti fel az utóbbi két frissítést! De nem tudom miért? hogyan? Ebben kérném a segítségeteket!

Elõre is köszönöm!
Yan
Aha. Nekem nem kell, használd.

¥ xfire: kistekila

Patesz
Ez az eredeti????

dikki*yysw
"Tudna nekem valaki adni egy xp prof. eredeti cd-keyt? Kellene nagyon service pack install miatt. elõre is köszi."

barom.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Yan
DDHG3-3424T-M8YMQ-KPDYY-W7MCB

¥ xfire: kistekila

Bandew
Akkor valahonnan szrezz egy service pack-os xp-t. Nekem is olyan van. Nem kell külön feltenni

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Ülj fel valamelyik DC HUB-ra, ott kérdezõsködj

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Help me! ez fontos! Ha valakinek eredetiben van meg akkor írja be ide a cd-keyt. nem lesz belõle semmi gáz
Patesz
Nem találtam megfelelõ kódot én sem!!!

Kandurex
Dobd oda gtom-nak akkor azt a cdkey-t amit te használsz

Patesz
Ez nem jó mert nekem is ugyanaz a problémám mit gtom -nak és én pár hónapja ezel a kóddal telepítetem!!

Kandurex
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
nem biztos, hogy jó, de próba cserkó...-nem igaz?

Tudna nekem valaki adni egy xp prof. eredeti cd-keyt? Kellene nagyon service pack install miatt. elõre is köszi.