Kezdő jogsi - égések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezt hogy sikerült elérni? :-D
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
😊
😛PPPPPPP
nekem nem voltak ilyen durva dolgaim..
max elfelejtettem a lampat , meg egyszer beakartam kanyarodni jobbra es csak a vegen vettem eszre hogy ott nincs is utca ,csak egy buszmegallo volt 😊)
mentsegemre legyen mondva hogy ejjel volt es sotet..
Aztán amikor +lett a papír, elsõ utamon (trabant) leromboltam egy lovat. A kocsinak fájt csak. A ló szerintem röhögött...
Mindig úgy rángatott a kocsi, mint az állat. Fos™ volt.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Viccelni szoktam. Kamuzni nem.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A rákos történet kamu volt, de azt mindenki tudta, ez viszont nem kamu.
A kezdõ jogsihoz nem tudok hozzászólni.
Azt a viccet ismeritek, hogy ...
Decemberben nyomtam a vezetést, kicsit latyakos volt az idõ, nem volt nagyon hideg, szóval fagyás, csúszásveszély nem állt fenn.
Mentünk Vácra az oktatóval a vizsgabiztosért. Megálltunk a központnál, oktató mondja, hogy adjam oda a kis igazolványt, amibe pecsételik a sikeres kresz, mûszaki, stb vizsgákat (régebben így mûködött), én meg mondom, azt nem adom, mert otthon van. Jól lecsesz, hogy hogy felejthettem el?! Nem szólt elõtte, én meg elfelejtettem. Mindegy, kiszáll, megy be a vizsgabiztosért. Vb kijön, lecsesz, hogy felejthettem otthon? Már pipa vagyok, nem lesz ebbõl pecsét...
Na akkor mi legyen a megoldás?
Hát irány haza, kotorjam elõ a könyvecskét, és gyorsan vissza Vácra, mert utánam is vizsgáztat a fickó. Oké, indulok, tiszta pipában, gondoltam nincs mese, sietni kell. Nyomulok amilyen gyorsan csak lehet, de ésszel. Visszapillantóban egyszercsak látom a vb fejét, szem kidülledve, aggódás arcra kiülve, és egy nagyobb kanyarban szólt is, hogy "Azért nem akarunk meghalni!", szóval éppen készült, hogy összekakálja magát! 😄
De mivel pipa voltam, nem nagyon vettem vissza a tempóból, fõleg mikor ránéztem az oktatóra, és láttam, hogy vigyorog, majdnem elröhögi magát hangosan. Õ meg ugye segített jobb1rõl, nehogy gond legyen a nagy tempóból, tehát haladtunk tovább, és már én is röhögtem magamban.
Megérkeztünk otthonomhoz, vb hátul vigyázzba ül, sápadtan, és fellélegez, mikor kiszállok.
Gyorsan felrohanok, elõkotrom az igazolványt, rohanok vissza, szállok be nagy hirtelenséggel, húznám magamra az övet, oktató mondja, hogy ne kössem be magam.
Na mondom, ezek a rohadékok megb@sztak!
Aztán némi hatásszünet után elõadták, hogy véletlenül pont arra járt az utánam vizsgázó tag az oktatójával, szóval nem kell vissarohanni Vácra.
Aztán megint jött egy kis hatásszünet (ideg szétcseszett persze), és gratuláltak a sikeres vizsgámhoz.
szákszol.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Na végre elindultunk, irány Ercsibõl Dunaújvárosba. Hazafelé van egy nagy leejtõ, haver aztmondja üresbeteszi, had guruljunk. Ok. Már kb 70-80-el gurultunk, na itt az ideje sebességbe tenni, hogy az emelkedõn is felcammogjunk. Sajnos ilyen sebesség mellett sikerült kettesbe tennie négyes helyett és amikor lelépett a kuplungról volt nagy meglepetés
. Hazáig egy kicsit köhögött a motor, szerencsére másnapra meggyógyult
Egyébként azóta utálom a Trabantokat, mióta egy trabis felvett minkett, kiskatonákat, én hátra ültem, a haver (kb 100 kilós srác) az anyós ülésre, dölne hátra, de a támla semmit sem tartott én meg mögötte terpesztettem, mivel máshogy nemfértem el. Mondanom sem kell haver hátfájással én meg O lábakkal száltam ki abból a dobozból

Volt ám égett szag, mikor megálltam pár km múlva

Meg azt nem értem hogy lehet elindulni behúzott kézifékkel.Nekem sose sikerült.kicsit nehezen indul az autó a hülye is észreveszi!
egyszer meg a 13ban a béke úton ugyanazon a télen, ugyanúgy minivel mentem kb 30al, mert láttam, hogy piros a lámpa. lassan gurultam, majd gondoltam megállok (hozzáteszem, hogy az út tisztának nézett ki), erre a mini megpördül és elkezdtem csúszni a 14es sinek felé...akkor is beparáztam, mert azt hittem a vili elé csúszok. hiába engedtem fel a féket azonnal, pörgött a kis geci tovább.
ja legelsõ utamon meg a vidámparki felüljárónál egy bringást baszott el egy terepjáró, miután a 120al mellette elhúzó bömös szele felborította. de szerencsére megúszta.
ja meg a legelsõ forgalmi utamon a rutin után kispesten sikerül meglátnom egy full szétzúzott motorost, aki 160nal szállt bele egy kocsiba, aztán meg az oszlopba. király volt..😞
mondjuk most eladtam a versenygépet,és teherautóm van,szal most nem nevezek :-P
Máskor meg három sávos úton a belsõ sávban mentem éjszaka, mire szembõl jött két fényszóró. Az arc elaludhatott, mert amikor villogtam egyet, gyorsan visszarántotta a gépet a saját sávjába.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[...] Te romboló állat! Te sátán!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem például volt egy párszor, hogy éjszaka kint nyomultam lámpa nélkül és anyáztam, hogy mennyi fasz kanyarodik ki elém 😊) Sávokat elnéztem, aztán ott kacsáztam egyik sávból a másikba, még jó hogy nem zúztam le senkit. 😊
Vagy csak én voltam ilyen faszláma?! 😊)