Indiana Jones 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Már csak 8.1/User Rating: 8.1/10 (8,065 votes)/.
Én azt mondom ha 7.2-7.3 felett marad az már egy korrekt eredmény.:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jó égni a neten :) <#idiota>

banner meg királyos, de én a neveket elhagynám (bár lehet attól üres lenne)

Japep
Nem font, de ha keresgélsz, biztos találsz... :D

Amúgy innen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Miért szedetitek ki? <#nemtudom>

Ha valaki ránéz egy bannerre, akkor ne az legyen, hogy "gyá de király, ki csinálhatta?" hanem az hogy "ez az XY durva dolgokat tud csinálni...".

(Most ezt nem magamra értem... :D ...csak nem igazán értem, miért.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Wreck86
Csak 1 kérdés: az Indiana Jones feliratot egyben szedted valahonnan,vagy van olyan betûtípusod,mert az érdekelne:)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kandurex
nem tûnt fel, hogy mindig kiszedetjük? egyébként jó lesz így

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

REALista
Miért baj hogy benne volt?:DDDDddd

Japep
Így? :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kandurex
"made by japep" vedd ki belõle is berakom

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Japep
Én is tervezem megnézni, remélem lesz olyan jó, mint az elõzõ 3... :D

Megláttam, hogy nincs banner de "kerestek", volt idõm, próbálkoztam... :D
???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zoliii
én is megnéztem és hát nem volt olyan jó mint a régi Indy 1-3 része de azért nem volt annyira szar.Bár lehetett volna jobb is.Szerintem

sweech
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

User Rating: 8.6/10 (3,595 votes)
Top 250: #175

nem szoktak érdekelni imdb pontszámok, de azért ez jelenthet valamit :P

Sorcy
Na+néztem, leírhatatlanul rossz, szörnyû, unalmas!!!! Semmi varázsa nemúgy mint a régi IJ-filmeknek! Egyszerûen nem jó film!

Sorcy

Aha, ésezt pont most a film kapcsán fedezték fel?
Egyébként: ,,A karborundum egy szintetikus dörzsanyag, amit csak a 20. században használtak"

Khm, csak a XX. száadban? Én hozzá teném tudtunkkal csak a XX? században.

REALista
Na én is megnéztem és azt kell mondjam hogy kicsit csalodott vagyok.Iniana Jones fan-ként elég nagyok voltak az elvárásaim talán ez is az oka csalodottságomnak.Kiskoromban szinte minden héten megnéztem a részeket videon olyan szinkronnal ahol végig egy ember mondta a szöveget ráadásul elég monoton hangon ha jól emlékszem de szerencsére lehetett hallani az angol szöveget is.:)

Igazság szerint nem volt rossz film de sokkal jobb is lehetett volna.Az elsõ egy óra szerintem zseniális.Tökéletes felvezetés,jó poénok és jelentek,utalások az elõzõ részekre,nagyon szép helyszinek stb.Szóval tökéletes Indí hangulat.Harisson Ford remekül hozza Indiana Jones karaktert még így 65 évesen is egyáltalán nem izzadságszagúak az akciójelenetek pedig ettõl egy kicsit tartottam.Aztán a film közepénél a Jungeles résznél jött LaBeouf tarzanos jelenete ami számomra nagyon béna volt és kicsit komolytalanná tette a filmet és sajnos innentõl kezdve egyre több ilyen rész volt.Gondolok itt például a hangyás vagy a vízbe ugrató autó megakad a fán majd szépen landol a vízben majd a visszacsapodó faág lelök pár embert jelenetre.Valahogy az ember nem érzi át a helyzetek komolyságát mert tudja hogy a szereplõk úgyis sérthetetlenek.Szerintem ha ezeket a kicsit gyerekes jeleneteket kihagyták volna egy igen ütös film lehetet volna fõleg Indy rajongóknak.Egyébként nekem ez az Földönkivülis történet sem igazán jött be nem értem miért kellett ezt minden áron eröltetnie Spielbergnek.Na mindegy végülis nézhetõ a film de azért az biztos hogy kicsit csalódott vagyok de azért várom a folytatást...:)

gErIbÁ
Most értem haza moziból ,nagyon ott van a film szerintem ,hatalmas volt, Ford még így is öregen meg a fia is ,maga az egész sztori jól meg van csinálva. Látszik hogy a rendezõ és az író is nem bízott semmit a véletlenre (9/10)

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Carlos HUN
jah és indiana jones menüt ne felejtsétek el ha palaceban nézitek fanoknak kötelzõ :D

Carlos HUN
én pénteken éjjel meek moziba megnézni jó szórakozást!

Carlos HUN
és a te hozászolásod mégis kit érdekel?

REALista
Más fél óra múlva már moziban leszek.:)

Zomil
és ez mégis kit érdekel?

aki kiváncsi rá az megkeresi google-ön, nem kell 5percenként beirni egy ujabb fos felvétel nevét

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos HUN
Indiana.Jones.And.The.Kingdom.Of.The.Crystal.Skull.FRENCH.CAM.XviD-CaRNaGe

Carlos HUN
Indiana.Jones.And.The.Kingdom.Of.The.Crystal.Skull.TS.XviD-KAMERA

Carlos HUN
KMAERA dvdscrenereket is csinál meg dvripet is jó csoport

bertino
lol az a rls név <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Carlos HUN
Indiana.Jones.And.The.Kingdom.Of.The.Crystal.Skull-KAMERA

Már be vagyok sózva, mint a frissen klopfolt hús! <#beka2>
Zomil
megnéztem én is és nagyon tetszett :)

a vége annyira nem jött be, de egyben a film nagyon jó, mindenkinek ajánlom, h ha tehetitek moziba nézzétek meg :P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csacsi
Láttam, volt már jobb is. Összességében 7/10.

Többit majd akkor, ha már többen látták.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bertino
<#worship><#worship><#worship>

Én már szinte mindent tudok a filmrõl, volt hogy szándékosan spoilereztem, volt hogy véletlenül szaladtam bele olyan infókba, amikbe nem kellett volna. De azért az sokat számít, hogy amit olvastam, azt nem láttam vízuálisan...és azért ez különbség. Persze úgy a legjobb, ha teljesen tudatlanul ülsz be a filmre.

Egyébként, ha arra vagy kíváncsi, hogy jó-e a film vagy rossz, akkor olvass kritikákat, vagy nézd meg az IMDb honlapján a szavazás állását: 1457 szavazat után 9 pontos a film.
Csacsi
Azért spoiler tagbe szerintem lehet írni....én lehet fogok is....ha nem leszek túl fáradt hozzá :D

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bertino
pf akkor én már nem is premierre megyek sztem :D

mind1, 24-ig kussoljatok a filmrõl csak annyit írjatok jo vagy rossz thx -.-'

Csacsi
Ma este éjfélkor....sok popcornal felfegyverkezve megnézem én is a filmet.

Én 23-án este. <#vigyor>
bertino
én csak 24-én megyek premierre :(

Hajlihó emberek..Most indulok premier elõtti adásra.Kíáncsi vagyok nagyon.

Filmbuzin már látták néhányan és azt mondták, a hivatalos mûsoridõ 2 óra 15 perc!

Lehet örülni!<#vigyor2>
<#smile>

REALista
jogos de a bemutató után úgyis megugrik majd...:)

ForzaInter
hamar fel fog az ugrani 500-ra.

Yo, Bitch!

bertino
133 db összes üzenetnél ? <#idiota>

KM
Ez is egy vélemény...

Alapvetõen rosszul ítéled meg a helyzetet.

Egyébként már múlt hét vége óta itthon is adják az elõzetest a tévék, én szombat késõ este láttam a TV spotot.
REALista
Kéne egy házigazda.

REALista
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

Szerintem bukni fog a film.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?