Legacy of Kain: Defiance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miután + van a reaver, tedd azt, amit 2 vel ezelõtt írtam.

Most esik le, hogy mi a problémád.
Egyszerûen csak le kell gyõzni a katonákat. És kinyílik a reavert védõ ajtó. Bocsi, hogy félrevezettelek.

Nem felugranod kellene, hanem + keresni az oda vezetõ utat. Az a bej, már én is régen játszottam vele. azt hiszem abban a teremben is van 1 olyan ajtó, mint amilyet az után láttál, hogy átugrottál a vízeséseen. Azt a reaver + szerzése után ki tudod nyitni.

Nekem oda nem ugrok fel<#violent>
Nem tok képet berakni...
<#idiota>

Oda ugorjak fel miután azt az arany tárgyat (reavert) megszerzem?
Oppá ez nem lett jó...
Oda kell felmeni?
Heló! fel kell menned az erkélyre,(abban a templomszerûségben van, ahol most is vagy,ahol + szerezted a balance -reavert) és ott lesz 1 piros ugrókör azzal átugrassz, és bemész a szemben lévõ ajtón, majd a mélyedésbe belehúzod azt a -azt hiszem -kocka alakú tárgyat, . Ennyi. Remélem tutam segíteni.

Heló! Vki segítesen rajtam! Már az 1. chapterben elakadtam Kain-el mikor egy nagy templom szerûségbe érkezek, ott lezáródik mögöttem egy ajtó, mikor felakarnám venni a terem túlsó végében az arany tárgyat, akkor egy kapu megint lezáródik, lõ egy nyilas õr egy erkélyrõl, de utána nem tok sehova menni, a tárgyat meg továbbra se tom megszerezni. Ott mit csináljak? Elõre is kösz!!!
A bloodrayne-ra gondilsz?
szerintem annak a játéknak nuncs olyan jó story-ja mint ennek.
Habár igazad van, még tényleg nem láttam,a Bloodrayne-t is mondták, + csak olvastam róla.

ewuk
akkor még te se láttál professzor doktor Uwe Boll filmet.
Valaki Tudja hány Chapter van a Defiance-be?:)
Szevasztok!
Én is Legacy Of kain fan vagyok, és nagyon kiakadtam, mikor a végén rájöttem, hogy a csápos 1 szemû után nincs tovább..
Én nem is sejtettem, hogy az a fõellenség, mert azt hittem, még a hylden-t, aki belebújt janus-ba, + keéé ölni!
+ azt vártam, hogy kinõnek kain szárnyai, mint a játékban az 1ik freskón látható!(középen kain, szárnyakkal a soul rev.-el a kezében,amiben már benne van raziel leleke,melette 2 oldalt pedig a két hõs.
Ja, és remélem,hogy lesz belõle film. a story-t már nem tudják elrontani, mert az nagyon cool!

Sheke
plz heeelp

Le Parkour

Sheke
elakattam a vorador házában hol a 2. lándzsa?

Le Parkour

Sheke
én nagy legacy of kain fan vagyok énis szeretnék új részt de tudjátok mi lenne a jó film legacy of kain a film

Le Parkour

Sheke
nem ez sztem a befejezõ rész

Le Parkour

Császtok! Defiance elején járok! Chapter 1.... egy mindenfelõl lezárt terembe ahol van két terasz.. a két terasz között valami arany tárgy amit meg kéne szerezni de mikor odalépek lecsapódik a kapu és egy nyilas õr lõ rám... lenyírom utána mia ********** csináljak?
Végigjátszottam. Remélem lesz még folytatása a játéknak.
Hogyan kell azt a Turel nevezetû kutyát kinyírni?
Megtaláltam, Megtaláltam, Megtaláltam! Ott volt ahol az egyik lándzsát kellett felvenni.
Ez a játék egyre inkább kezd monoton lenni. Épületrõl épületre járkálok, de mindegyik szinte pont ugyanolyan mint az elõzõ (olyan épület ahol Raziellel lehet reavert kovácsolni).
A kameranézet szörnyû, a kameranézet miatt az irányítás elég zavaró, ha bemész egy terembe akkor megváltozik a kameraállás, akkor meg már másik billentyût kell nyomni, hogy ugyanabba az irányba menj. Néha még azt az ellenséget sem lehet meglátni, ami 2 méterre van úgyszintén a kamera miatt. Továbbá az olyan pályarészeken, ahol ugrálni kell, a kamera is mindig úgy fordul, mozog, hogy mindenhova ugrasz, csak nem oda ahová szeretnéd. Néha már kedvem lett volna szétverni a billentyûzetet. A játék nem menti el a megölt ellenségeket, a végén már inkább menekül elõlük az ember, mert már únja a hentelést.
Nagyon jó a játék története, de ezek néha élvezhetetlenné teszik.
Hiányzik a Soul Reaver 2 kamerakezelése. És egy normális mentési rendszert miért nem tudtak hozzá csinálni?
Egyre inkább fontolgatok egy uninstallt.
Köszi Solya, de én nem találtam meg. Mondjuk még van egy ötletem, csak nemtom az a pályarész hol van. Rohadt nagy a pálya, egy kész erõd.
Solya
Húha rég volt:)...azt hiszem h ennek a teremnek a végében van...de nem bizti...egy ilyen világitó kerek valamit keress:)

Helló!
Az a zöld vámpír ideadta a könyvtárnak a kulcsát, de nem találom a könyvtárat a házban. Elég röhelyes, hogy a háznak nagyobb a védettsége mint magának a parlamentnek. Már vagy háromszor végigjártam a házat, de könyvtár sehol.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol van?
már túljutottam:), viszont raziellel akadtam el:D
Hello! Én most kezdtem a játékot, de már el is akadtam:). Kainnel a stronghold-ban, miután a toronyba kell menni a varázslóhoz. Na ott átmentem a csapóajtón, és van egy olyan szoba, aminek a közepén két darab oszlop van egymás mellett és a földön egy kör alakú lépcsõ, aminek a közepén egy sas szerû címer van. Ha valaki segítene megköszönném! Hello
Hi!ha valakinek megvan warezröl,vagy torrentröl a game,nemtudná valahova a cd2-t feltenni?az én cd-m megrongálodott,és nagyon szeretném még egyszer végigvinni!THX!

ThugEdge
hi
most elõvettem ezt a gémet,mert még nem toltam,de:
chapter 4-raziel-cemetery elején
bejutok egy terembe,ahol van egy kripta a terem közepén és ha minden igaz átkék lépni a material világba,mondja is,hogy spectral shift+action,de az istennek sem csinál semmit,ilyen vörös koponya lebeg a kõrakás felett,van vmi amit kihagytam? vagy mi ehhh

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ha lehetne angol legyen
Valaki nem tudna irni 1 olyan friss linket ahonnan ingyen le lehet szedni a játékot?
Hi! Nem tudjátok terveznek folytatást a történetnek? Mert a defiance úgy ér véget, hogy lehet folytatni. Remélem folytatják.
Eléggé jó egy játék szerintem pedig még csak most ismerkedek vele.

Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.

Solya
www.cdgalaxis.hu

Kell még lennie blood omennek, de a defiance viszont már lehet h elfogyott:(

Hali! 1 kis segítség kéne. Szeretném + venni a Blood Omen 2-t és a Defiance-ot de nem találom sehol. Ha tudtok olyan boltcímet vagy weboldalt ahonnan + lehet vásárolni eredetibe kérlek írjátok +. Megõrülök ha nem tudom meg hogy mi történt a Soul Reaver elõtt és után. Elõre is thx.
Szerintem is közel. Bár szerintem még 2 van, bár a vége zûrös ilyen téren szerintem, de nem akarom lelõni poént, hogy miért.

Solya
Közel jársz hozzá:)
Ha jól emléxem még van egy fejezet...

jazzy
Kedves #821, az iranyitas kb addig undoritoan szar amig nem ugrod at a legelso nagy vizesest, utana mar siman megszokhato szerintem. Bar nehany helyen a pokosztonodre kell tamaszkodnod mer nem latod hova kell ugrani :)
jazzy
En ott hagytam abba a jatekot amikor (sry mar nem emlexem a nevere) Az egyik vampir akinek a szivet a helyere raktad ( talan Janos? :)) gonossza valik es meg kell olni, mar minden reavert megszereztem. Milyen tavol jartam a vegetol? Ha nincs sok felrakom ujra :).
Voltan
Én végigvittem az összes Kain-ciklus játékot, és mindegyik fantasztikus (bár persze a Blood Omen-t nem lehet felülmúlni). De azt a nyomorult férget, aki a Defiance-nek a kamera kezelését csinálta legszívesebben megfõzném olajban. Egyszerûen borzalmas, a hajam kezdtem tépni miatta. Ezúton gratulálok. Így lehet elb*szni egy amúgy nagyszerû játékot. Most szereztem meg, de már odáig jutottam, hogy még egyszer nekifutok, aztán annyi...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Köszi<#worship>
Solya
Máskor is<#awink>

A játékot végigvittem, nekem ami feltünt, hogy Razielel sokkal többet kellett menni, mint Kainnel, pedig szerintem Kainnel sokkal jobb menni... Bár lehet csak azért van így, mert mindig Raziellel akadtam meg. Nah mind1, összeségébben játék nekem bejött. <#gonosz2>
Köszönet, Solyának! <#vigyor2>

Solya
Sajna nem vagyok szegedi de sztem meg tudod rendelni a cdgalaxisnál.
(honlapjuk)

PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!<#rinya>
Solya
Akkor jó helyen járok asszem én is:)
Igen oda kell feljutni, ott lesz ez a a ledönthetõ fal is...
Van lent egy eldönthetõ oszlop, amely alatt van egy air reaveres izé, aminek segítségével fel lehet oda jutni.

Beomlasztható? Huh, még egyszer szétnézek, de azért részletesebben vázolom a helyzetet:
Ezt szívet kéne célba juttatni:
Ha kijövõk az épületbõl, akkor valami ilyesmi a helyzet:
És szerintem oda kéne feljuttni, bár ez csak feltételezés...

Solya
Ha ott vagy ahol gondolom, akkor az egyik oldalon fent van egy beomlaszható fal...

Hell!

A játék szerintem a legjobbak közé tartozik (eltekintve a kameramozgásról). Elég nagy gondban vagyok, kérem aki tud az segítsen. Nem tudja valaki hol lehet megvenni a Defiance-t Szegeden? Kérlek itt vagy az e-mail címemen válaszoljatok:[email protected] PLZZZZZZ<#conf>
Nah megint elakadtam, de már 12. pályát nyomom, Kain szíve nálam fel kéne éleszteni, Janos-t, de most nem tudok semmere, menni, mert minden hol beomlott minden. Most a külsõ tér részen vagyok ahol két oldalon párkány van meg elözõ küldetésekben a szobrok tetején kellett ugrálni. De ha bemegyek kapun, aztán már egybõl egy leomlott kapu, miatt nem tudok tova menni. please help