Legacy of Kain: Defiance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 relic spearbõl elõször azt szereztem meg, amelyiknél felvilágosítani kell a gömböket, a hol a madár fejek voltak, azt msot szereztem meg, de msot nem tudom merre kéne menni help😊
๏̯͡๏﴿
nem kéne ezeknek kinyílniuk?
๏̯͡๏﴿
vorador házában vagoyk, megszereztem az elsõ relic lándzsát, a másodikat kéne, msot megszereznem😊
szóval jövök vissza az elsõ lándzsa helyétõl, amikor is visszajutok a nagy csarnokba, ott lementem alsó szintre,melvertem a ksi szörnyiket, aztán sutty jönnek hangok, feléled 3 szobor, azokat is leverem, de nem tudok kimenni, mert minden ajtón ilyen nagy zár van!
merre menjek, mit csináljak?
๏̯͡๏﴿
Ha ennyire az elején elakadsz, ne sok jóra számits!
\"And if I tell Moebius that he is worshipping a giant squid?\" - Raziel
Én igazából most kapok agybajt, a chapter 8-ban, ugyanis megtaláltam mindnent, beszéltem Voradorral, kaptam is tõle egy Library Key-t, vagy mi a fenét, de most nem tudok semmit sem csinálni, csak kergetõzök körbe-körbe saját magammal.
Ki tudnátok segíteni egy kis infóval?
Tudom, azóta már rájöttem, de azért kösz.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
huzos. csak most eltunt a srac...
de majd lehet fel tudom tenni az picit gyorsabb lesz.
de most nincs fent mar.
nyomvatartod az attackot 1-2 mp-ig es elengeded akkor suti el
Lenne egy kérdésem.
Hogy lehet láthatatlanná válni a Dark Reaver-rel?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
de ne sok jot remelj annyian toltenek tole hogy nekem is 2k -val megy, ha te is jossz mindketten tolthetunk talan 1.6 -al 😊 igazabol szerintem ezt vagy meet, vagy postai uton lehetne csak elintezni esszeru keretek kozott..
ja de ha jossz oda tudom adni a vicces lok zeneket 😊
Véletlenül nem laksz Bp közelben?
Nekem is kellene a bo1...
Nekem csak egy baj van a dc++szal...ki kell kapcsolnom a Norton féle tûzfalat, különben nem enged fel...és azt nem akarom...
+ milyen neven vagy?
u.i 😄 help me 😄 so1 ;]
hol laksz? 😊

tomoritve nem lehet nagy. segitek ha nem tudod hogy kell.
csak talalunk valami servert vagy mittudomen. ps emulatort en tudok szerezni megbizhatot (haverom folyton azzal jatszik), vagy Major pc valtozata is jo. Sot talan a ps meg jobb lenne mert a win xp-vel bajok vannak a bo1-el..
Majoor. 😉 tudsz servert es hajlando vagy kis idot raaldozni? 😊 tomoritve nem hiszem hogy nagy lenne az iso, ugyhogy nem nagy macera. tudok egy tarhelyet ahova 50 mb -t lehet felrakni ftp-vel, szerintem 200 mb eleg lesz a gamera.. www.tvn.hu . accountot gyartani kb 10 masodperc email se kell meg semmi..
..én is arra vadászok...egyik rokonomnál játszottam vele PSen...azóta jó emulátorokat keresek.
Találtam egy csávót az egyik fórumon, akinek eredetiben megvan, de nem akar nekem írni..pedig már a 4. levelet írom neki...😞((
Meg kellene tudni h mit csinál a figuránk R2, L2, háromszög és a kör hatására...lehet h mûködne pcén is...blood omen 1nél mûködött...
ha meg nincs meg a tuz-enchant akkor meg kell szerezned.
(vmi kardot kell visszavinned a hid tuloldalara, az fog nyitni ott egy ajtot, amugy goals menut nezd eloszor ha elakadsz)