Legacy of Kain: Defiance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solya
A madárfejes terembõl vissza tudsz jutni a pálya kezdõ részére?

Lynx_TWL
mégsem tesek kerülõt, mert nem tudok vissza menni, amerrõl jöttem, miafaszvanmár?😄

2 relic spearbõl elõször azt szereztem meg, amelyiknél felvilágosítani kell a gömböket, a hol a madár fejek voltak, azt msot szereztem meg, de msot nem tudom merre kéne menni help😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hmm, megszereztem a ét relic speart, most a kúthoz kéne mennem vissza, de kruva nagí kerülõt tehetek, mert a kurva ajtók, még mindig nem nyíltak ki!

nem kéne ezeknek kinyílniuk?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
HELP😄

vorador házában vagoyk, megszereztem az elsõ relic lándzsát, a másodikat kéne, msot megszereznem😊
szóval jövök vissza az elsõ lándzsa helyétõl, amikor is visszajutok a nagy csarnokba, ott lementem alsó szintre,melvertem a ksi szörnyiket, aztán sutty jönnek hangok, feléled 3 szobor, azokat is leverem, de nem tudok kimenni, mert minden ajtón ilyen nagy zár van!
merre menjek, mit csináljak?

๏̯͡๏﴿

Kösz Solya!!!
Solya
A stone henge féleségnél a kitörött ablakon át vissza kellene menned oda ahova az elsõ vagy a második lándzsát találtad..és ott elõl van egy ajtó.

Abban a teremben ahol a szobor van ne menj körbe, hanem mindjárt ahol bejöttél vágj át az udvaron.(arra menj, amerre a szobor néz)Lesz ott egy másik ajtó. Tudni fogod ha jó helyre érsz, mert a falon lesznek ilyen hülye gépek amik nyilakat lõnek rád.

Ha ennyire az elején elakadsz, ne sok jóra számits!

\"And if I tell Moebius that he is worshipping a giant squid?\" - Raziel

üdv mindenkinek!
Én igazából most kapok agybajt, a chapter 8-ban, ugyanis megtaláltam mindnent, beszéltem Voradorral, kaptam is tõle egy Library Key-t, vagy mi a fenét, de most nem tudok semmit sem csinálni, csak kergetõzök körbe-körbe saját magammal.
Ki tudnátok segíteni egy kis infóval?
Lol ,rögtön elakadtam az elején..😊 .Kainnal elsõ pályán megyek, elérkezek egy kis térre ahol egy szobrocska is áll és sok ajtó sárgán világít. Az egyik nyitva volt, bementem végig a folyosón ott meg víz van a másik oldalon meg folytatódna, de a felvonóhíd fel van vonva😊 ,hogy is kell? Köszi!
Fenn vagyok mán 😄

Mop
Hi!
Tudom, azóta már rájöttem, de azért kösz.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

haat lehet volt 1-2 nap is 😊) atlag 2-3 k/sec.
huzos. csak most eltunt a srac...
de majd lehet fel tudom tenni az picit gyorsabb lesz.
Solya
Ez mennyi idõ alatt?

255 mb lejott belole..
de most nincs fent mar.
ha barmikor feltoltod a kardot felvillan mellette egy kristaly-ize. akkor tudsz hasznalni spellt a karddal.
nyomvatartod az attackot 1-2 mp-ig es elengeded akkor suti el
Mop
Hi!
Lenne egy kérdésem.
Hogy lehet láthatatlanná válni a Dark Reaver-rel?

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

nagykispeter
Hát bele néztem a játékba de tényleg siralmas az irányítása!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Solya
Én mindenképpen egy postai dologban gondolkozom, mert tegnap fennvoltam és hát elég messzelakik Bptõl...

mar fentvan.
de ne sok jot remelj annyian toltenek tole hogy nekem is 2k -val megy, ha te is jossz mindketten tolthetunk talan 1.6 -al 😊 igazabol szerintem ezt vagy meet, vagy postai uton lehetne csak elintezni esszeru keretek kozott..

ja de ha jossz oda tudom adni a vicces lok zeneket 😊
Solya
Mikor leszel fenn a dc++on?

Solya
Major!
Véletlenül nem laksz Bp közelben?
Nekem is kellene a bo1...
Nekem csak egy baj van a dc++szal...ki kell kapcsolnom a Norton féle tûzfalat, különben nem enged fel...és azt nem akarom...

Dj_Balleno

independence.no-ip.org -> ide fel tudnal jonni vele ha szepen kerlek? 😊
+ milyen neven vagy?
azis jo remelem izom neted van 😊 segitseg elkuldve.
...Vagy kidobom dc++ ra...
u.i 😄 help me 😄 so1 ;]

ja'j. az mar a maceras meret kategoria..
hol laksz? 😊
olyan 465 mega ez egész .. 15 megánkét szétszedve zipbe becsomagolva

amugy nem volt az olyan nehez. plane a full eros tapos razieles soul reaverrel 😊 (bar az a manat csapolta rendesen, de ha elfogyott meg mindig ott a duplafejsze 😊
tomoritve mekkora?
Megy nálam a Blood omen 1 xp alatt de maga a gama nagyon nehéz, tenyéleg csak fanoknak 650 megás ISO ban van meg + xp patch..

Solya
Mázlista tücskök a németek...

Solya

legacy of kain - gamecubera 😊

Rahab vs Raziel
hat jo lenne. anno regen volt nalam egy eredeti valtozat, de vissza kellett adnom. kar hogy nem masoltam le.
Solya
Az a gond h nincs nálam a cd...péntegen tudnám megszerezni...remélem nem hagyták el...mert akkor kapnak a fejükre

lerippeled a ps -es valtozatot, hogy mekkora?
tomoritve nem lehet nagy. segitek ha nem tudod hogy kell.
Solya
Hogy mondja a német: Das ist eine gute Idee

na en azt mondom osszuk meg magunk kozott valahogy 😊
csak talalunk valami servert vagy mittudomen. ps emulatort en tudok szerezni megbizhatot (haverom folyton azzal jatszik), vagy Major pc valtozata is jo. Sot talan a ps meg jobb lenne mert a win xp-vel bajok vannak a bo1-el..

Majoor. 😉 tudsz servert es hajlando vagy kis idot raaldozni? 😊 tomoritve nem hiszem hogy nagy lenne az iso, ugyhogy nem nagy macera. tudok egy tarhelyet ahova 50 mb -t lehet felrakni ftp-vel, szerintem 200 mb eleg lesz a gamera.. www.tvn.hu . accountot gyartani kb 10 masodperc email se kell meg semmi..
Nekem van :] Vagyis sikerült az összes részt kigyûjtenem 😄

Solya
Sajnos nincs..én is arra vadászok...egyik rokonomnál játszottam vele PSen...azóta jó emulátorokat keresek.
Találtam egy csávót az egyik fórumon, akinek eredetiben megvan, de nem akar nekem írni..pedig már a 4. levelet írom neki...😞((

neked van blood omen1 fullod?
Solya
Majd megkérdezzük a PSes kollégáktól...csak lesz olyan aki PSen nyomja...

Megnéztem a leirásban,amit mondtál és ott le vannak írva csak az L2 nincs próbáltam kitalálni de nem nagyon ment!
Solya
Ez...sajna... a playstationhöz van
Meg kellene tudni h mit csinál a figuránk R2, L2, háromszög és a kör hatására...lehet h mûködne pcén is...blood omen 1nél mûködött...

Szeva solya,kösz mindent sikerült végigjátszani.A leírásban emlegetnek egy extra fegyvert Kainnak amit megfelelõ kombinációval lehet behozni(UP,DOWN,LEFT,RIGHT,R2,L2,TRIANGLE,DOWN,CIRCLE)Mi a túrót akar ez jelenteni????
Mop
kösz mindenkinek, sikerült. 😊

Hi,hogy a fenébe kell kicsinálni a végén azt a túlméretezett szemgolyót?(a csápokat vissza ütöm 2x és adok a golyónak?)
telekinezissel.
ha meg nincs meg a tuz-enchant akkor meg kell szerezned.
(vmi kardot kell visszavinned a hid tuloldalara, az fog nyitni ott egy ajtot, amugy goals menut nezd eloszor ha elakadsz)
Mop
de hogy kell begyújtani a tüzeket?