Legacy of Kain: Defiance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õõõõõ
itt vmi gáz van, most kaptma meg kainnal aa reaveremenk enchantot, hogy mostmár iylen tüzeset is ötük, de nem tudok kijutin innen, mit kell csinálni, a kis oltárt középen, már nem tudom forgatni,h ogy ajtót nyisson..
itt vmi gáz van, most kaptma meg kainnal aa reaveremenk enchantot, hogy mostmár iylen tüzeset is ötük, de nem tudok kijutin innen, mit kell csinálni, a kis oltárt középen, már nem tudom forgatni,h ogy ajtót nyisson..
๏̯͡๏﴿
aham majd kipróbálom, eddig csak úgy csináltam, hogy felemeltem, és akkr mozogtam irányba, de csak kain sétált, és semmi..
๏̯͡๏﴿
õõ most vagyok egy hídnál, szépen leküldtem az õröket a myélségbe, egy angy kaput kéne kinyitnom, az egyik tartóláncot már elvágtam, át kellett leapelni hozzá, de most hova?😊
๏̯͡๏﴿
nem tudok tovább menni,csak fel tudok ugorni egy helyre ahol nincs semmi használhato?mit értesz temetõ alatt?
akkor egyszeruen rossz helyen vagy. menj tovabb az oszlopok fele. (a temetobe menj vissza onnan lesz az osveny)
hat ertelemszeruen nyomod az iranyt amerre dobod es elengeded a telekinesis-gombot. raziel az elejen asszem nem tud ilyet csak majd kesobb.
más kérdés:
ha telekinesist használom, hogy felemeljek vele katonákt, tudom irányítani,h ogy hova dobjam?
ha telekinesist használom, hogy felemeljek vele katonákt, tudom irányítani,h ogy hova dobjam?
๏̯͡๏﴿
a fény és sötét kard megvan már. egy kert szerûségben vagyok ahol van egy tologatható oszlop és egy stonehedge szerû emlékmû
kb mit csinaltal ott eddig? az "angyal" egy szabvany vampir orzo szobor.. ebben a chapterben a feny es a sotet kardot kell megszerezned, es utana mehetsz tovabb az oszlopok fele.
mert oda a fold reaver kell..
menj ki a kert vegebe ott hasznalhatod a vizreavert, latni fogod hol..
menj ki a kert vegebe ott hasznalhatod a vizreavert, latni fogod hol..
raizel 4.chaptere legyõztem az angyalt,visszajöttem a portálon és most a sötét kapun kijöttem 2 ajtó van és nem tom h és merre kell menni??Ha tudtok segítsetek,köszi
asszem az egyik sajat konyvtaraba a received files-ba teszi a cuccot, nem kell kulon menteni.
on3 valamit biztos kihagytal vagy rossz helyre akarsz menni
on3 valamit biztos kihagytal vagy rossz helyre akarsz menni
Amelyiket bekarikáztál!!! És nem nyilik ki. Nem lehet mentést átküldeni mi???
vagy ha van icq-d.
ON3 hol tartasz most pontosan? hatha tudom mi ott az abra.
ON3 hol tartasz most pontosan? hatha tudom mi ott az abra.
hm
par eve szedtem meg gozom sincs honnan. ha tudsz vmi helyet ahova fel lehet rakni felteszem.
par eve szedtem meg gozom sincs honnan. ha tudsz vmi helyet ahova fel lehet rakni felteszem.
Solya ugrani kell vagy azajtónak nyilni kéne alapból
???
???
Köszi Solya !! Itt hogy tudok tovább menni mert kinyitni azt nem tudom
sot ezt szedd le: sr1 - beastly behavior. eleg vicces 😊
hmmm. fura zenek. bar a soul reaver1 fele fortuna-t meg nem multa felul semmi 😊
BO2 remixek itt
Raziel jofele zselet hasznal 😊

hali, ma kezdtem el gámát, és a malek szobrának ell a kard, meg a pajzts, a kardot hol keressem?
๏̯͡๏﴿
nekem ugy remlik az elso ket landzsa megszerzesi sorrendje tetszoleges, csak a harmadik kotott, mivel akkor roppan ki a megfelelo fal ahol megszerezheted a zar kulcsanak masodik darabjat.
Fro5t: a kertben az uveghazzal szemben talalsz egy repedt falat azt tudod kitorni, es ott talalod meg a hianyzo darabot.
(amugy mindegyik vizkopo mellett van egy fal egy festmennyel, es ha atszurod a szobrot, az osszes peldanya annak a festett fallal szettorheto lesz a palyan..)
Fro5t: a kertben az uveghazzal szemben talalsz egy repedt falat azt tudod kitorni, es ott talalod meg a hianyzo darabot.
(amugy mindegyik vizkopo mellett van egy fal egy festmennyel, es ha atszurod a szobrot, az osszes peldanya annak a festett fallal szettorheto lesz a palyan..)
Köszike solya de nem tartok még ott elöbb vagyok elakadva
Melyik van meg: amikor oszlopokon kell ugrálni idõre vagy mikor oszlopokat kell elforgatni?
ON3: nézd meg az emailed...
ON3: nézd meg az emailed...
Valaki segitsen!!!
Hello mindenki! még 1x a problémámat. Meg kellet szerezni a light reaver-t és visszajönni a protállal itt elekadtam. mikor kijövök a kapun a dark reaverrel utána ott vannak elöttem a romok jobbra vissza tudok ugrani a nagy terem fele ezzel nem megyek semmire , ha balra ugrok nem nincs semmi(kb) Ha esetleg vissza jövök a nagy terembe ott van 1 ajtó amin csak ugy lehet átmenni ha spectral modban vagy és utána jön 1 ajtó amit csak a rendes modban lehet kinyitni ja és itt van még 1 hely a terem másik végén 1 ajtó amit ki tudok nyitni mert már elforgattam a szobrot
u.i.: pls help
u.i.: pls help
solya vagy valaki aki tud segiteni pls help mert m,ég mindig nem tudom merre kell ugrani de van van msn etek akkor az én itt a mail cimem [email protected]

hat ha netrol van a kep akkor jobb gomb ra es tulajdonsagok/properties -ott ki lesz irva a cim.
ha a vinyodon van akkor macerasabb, elobb fel kell toltened a netre. de ez sem veszed mert van erre egy jokis oldal:
http://iaro.srv.hu/
ha a vinyodon van akkor macerasabb, elobb fel kell toltened a netre. de ez sem veszed mert van erre egy jokis oldal:
http://iaro.srv.hu/
nincs es nem is lesz. ez egy ilyen koncepcio. cinematic camera. amellett hogy nagyon idegesito tud lenni neha nagyon latvanyos. amugy de megszokhato.
solya: ott a kep gomb. a mehet/torles alatt.
solya: ott a kep gomb. a mehet/torles alatt.
A 492es üzenet nem neked szólt...nehogy össze zavarjon...
Zsoltee_a_bator: figyu hogy kell képet beszúrni ide?
Zsoltee_a_bator: figyu hogy kell képet beszúrni ide?
A második az világos az oszlopost de ezzel még nem vagyok elörébb inkább a (stone hengdes) oszlopoknál tudok kimenni vagy hol ??,
Asszem át kell menned vvbe és a legelsõ oszlopra ugorj fel, majd menj át sprectralba, ekkor az oszlop megemelkedik és egyszerûen csak repülj át... meg fog kapaszkodni.