Abit IC7 befürdési faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"vessetek a mókusok közé" :)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ijet vegyetek gecófájl!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
Ha frissíted a BIOSt, akkor ez meg is oldódik.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ertem. Akkor ez eleg nagy szemetseg minek raktak akkor ra... Bios frissites nem segitene? De egyebkent ugye jo alaplap remelem nem szivom meg vele... Szoval mi a velemenyed rola?
Kozben kiderult hogy csak 533-as es 800 -as procit lehet belerakni. Van egy masik kerdesem van rajra egy halokartya integralva de nem tudom hasznalni mert a biosban hianyzik az erre vonatkozo resz. Tud valaki segiteni?
Nem megy bele a Celeron, de nem próbáltam csak hallottam.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Van egy abit ic7 alaplapom de olyan gondom van hogy van egy intel P4 -es 1.6 GHZ -es procim de nem megy vele. Egy sima celeron 2GHZ -el viszont megy az alaplap. Van valakinek otlete?
alap -> 33 fok, 100% -> 47 fok. Proci és táp venti kivételével semmi hûtõ nincs a házban, még a vinyó sincs hûtve. Zárt háznál ezek az értékek 5,6 fokkal magasabbak. De ház hátulja 5 cenitre van a faltól. Igy ház egyik oldala nyitva szokott lenni.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
elõtte egy titan volt azzal bizony meredek 70fokig is felkúszott
Bár én úgy látom neked nem igazán van gondod vele. Milyen hûtõt használsz?
abit ic7+2.6C+zalman CNPS7000A-CU egy közepes szellõzésû házban:
cpu: alap 38fok, több óra játék után 49fok
mb: 32-38fok
nb: 33-38fok
Jól elloptam.............
A gépet egyébként nem használom nyitott házzal, csak kipróbáltam. 1-2 fokot számított mínuszban, tehát jó a rendszerhûtésem nekem is 😊)
Lehet hogy a ventim a rossz...
Egy jól megtervezett hûtési rendszert érdemes kiépíteni. Hoszabb távon megéri és nem is nagy befektetés, csak egy kicsit gondolkozni kell...
"Hátra beszereltem egy plussz nagy ventillátort, hogy szívja kifelel levegõt. és ez -10 fokot jelent. Eddig állandóan aggódtam, hogy 50 felett volt a hõm, most pedig a proci 39 az alaplap 27! fokos.
És persze egész nap mennt a gép és nem is csak magában, játékra és munkára is be volt fogva.
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.
Elõre jövõ héten érkezik meg a 3 ventillátor kiegészítés és akkor nagyon bruti lesz. Eddig nem húztam a procit mert nem kellett de most nem fogok aggódni. 😉"
Szóval javaslom neked is, ugyanis kb 1 rugó és ennyit jelent.
Amúgy az elején én is megijedtem, mert eddig 40 fokos procikhoz szoktam aztán ez a P4-em meg 50-en kezdte. 😉
De a hátsó venti csodákat mûvel.
Elõre meg egy ilyet fogok beszerelni, persze átfestve. 😉 ezüst/feketére.
Elméletileg már jön a postán.
Ha meg nálam is maximalistább akarsz lenni, akkor még egy ilyet is betehetsz ha van egy üres slotod... 😉

Azomban kissé melegnek tartom a processzoromat:
2-3 óra játék után azaz 100% terhelésnél felmegy egészen 54 - 56 fokig egy jól szellõzõ házban. (ha leveszem a ház oldallapját akkor sem változik az eredmény)
Most egy 2500 - as cerka van benne, amíg nem lesz pénzem
P4 - re, és egy jónak mondható Aero hûtõ.
Írjátok már le lécci hogy húzás nélkül 100% - on milyen hûtõvel milyen prockóval hány fokos a gépetek. De szép mondatok 😉)
tesssék
Az új biostól egyébként nem vettem észre hogy sok minden javult volna,viszont tudom mostmár futtatni az ABITEQ rendszerinfó progit, ami a régi biossal nem ment.
Nagy haladás...
Egyébként csak kíváncsiságból frissítettem, ez az elsõ gépem, és állandóan kísérletezek rajta 😊))))
Amúgy felraktam a legújabb BIOS - t ( 1.0--> 1.9 )
Hát nincs sok változás, pedig biztos van benne vagy 100 hibajavítás....

Az biztos, hogy most árában ez a legjobb p4 alaplap.
Ahhh.... senki sem mossa le rólam hogy olcsó cumók vannak a gépemben... 😄
Majd beugrok...
Szóval, senki más nem vett IC7-et? Szeretném tudni lenyúlványozták-e a serillelt...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Persze mert neked IC7-G a lap. Ugylátszik tényleg az van amit mondtam.
Vegul is egy 800as (I875) lapot osszelehet hasonlitani egy 533al.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.