Sega Dreamcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:O
Rush Rush Rally Racing... már egy hónapja kint van. A legújabb DC game.
arcade topdown verseny.
http://www.youtube.com/watch?v=iN6roEv24-0

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

segát nem szabad eladni:) esetleg ha kettõ van
Eladó:

Sega Dreamcast, 2 kar, 1 memokártya, AV kábel, 40 játék, doboz (tojástartó nélkül) 13.500 Ft

Érd: privi vagy [email protected]
Anubys
Nem megy... van egy 14 colos videomonitorom, még Amigához használtam anno, amikor még nem volt dualsync-em hozzá, azzal megy, de TV-n nem. Vélhetõen a 100hz lesz a baja, mert a ps1-es lightgunnal is ez a baj, az dobozos, külön rá volt írva, hogy 100hz-es TV-t nem támogat, ebbõl gondolom, hogy a DC-snek is ez a baja...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

nagyon köszi! az ntsc-j támogatja a lightgun-t nem? mármint az official light gunt;) ha már az amerikaiaknak nem lehet pisztolyt adni a kezükbe :S
szerintem az csak japánban volt
kiadva
megnézem ithon mi van
nem én csináltam :) csak a linket dobtam és más játékhoz nem is találtam magyarítást de legalább a menü magyar :) valahol el kell kezdeni.
nincs véletlenül egy PAL death crimson játékod dc-re? (link, torrent, ilyen fromában:) nagyon köszi
köszi a magyarosítást, ez a kedvenc játékom. nem szeretnélek letámadni, de ebben a játékban a menün kívül nincs szöveg...
http://www.konzolozz.hu/beepulok/forum/forum_viewtopic.php?2345

A magyarítás a Dreamcast-ra megjelent Re-Volt játékhoz
nekm nincs 100 hz tv m de megy a light gun szépen :) szerintem 100 hz is mennie kell
szerintem a madcatz lesz az vagy a starfire... érdekesség képpen csak elmesélem az én tapasztalatomat. tavaly vettünk egy 100hz es tv-t. nekem a dc hez csak s-video kábel volt így csak ezen a tv-n tudtam használni. vettem egy pisztolyt eredeti lightgunt és ment a TV-n. utána avettem egy 3 rca-s kábelt. azzal nem ment a pisztoly :S de sajna az s-videonak meg nem volt szép képe - csikozódott meg kékesedett- summasummarum: s-video kábellel bekalibrálom a 2 pisztolyt utána pedig átdugom a 3 rca-t és mûködik :D élmény
Anubys
hát nem, itt is egy boldog DC tulaj... :)
Tényleg, nem tudtok olyan fénypisztolyt, ami megy 100 hz-es TV-n?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

:)
örüiök ,hogy él a dreamcast jó tudni hogy nem vagyok egyedül a világban:)
ohh jó volna, de a hónapban már így is túlköltekeztem magam...
bár még holnap átszámolom az anyagiakat, hátha futja valamire

nah csak nem vatera?
vegyél 2 pisztoly-t meg egy PAL-os house of the dead-et XP
most már van 2 eredetim :P

Soul Calibur és Code Veronica

nah végre megszereztem a kedvenc játékomat eredetiben :) Re-Volt :D
jó játék amúgy, de a last hope-ot nem veri semmi képpen :)
mikor jön a pink bullets last hope?
hola!
nemrég toltuk szobatársammal.
ja és egyébként:

Iiiii haaaveeee myyyy DREEEAAAAMMMCAAAAAAAASSSTTTTT!!!!!!!!

Csak még eredeti gáma nincs hozzá, de ez is változik hamarosan.

Dreamcast - DUX

új, 2009-es Sega Dreamcast játék : DUX
állat :D
tegnap este sikerült végig vinni a LAST HOPE DC elsõ pályáját!! XD
csak egy óra folyamatos próbálgatás kellett hozzá, de még így is a leghosszabb túlélés 2 perc 5 mp volt...

ha vki játszott mostanában a BORDER DOWN játékkal, légszi írjon már egy prvit vagy ide egy hsz-t.. thanks!
Aramir
Akkoriban 4-500 Ft volt egy üres cd, megabites netrõl csak álmodoztak sokan, és örültek az 56k-s netnek is, márahol volt egyátalán. Persze ez nem mostanában volt :D

A pénzt megkeresni kemény munka, nem eltapsolni <#hehe>
Az hogy van ember aki a másolt játékért 1-2 ezret ad ki, hát... no comment... <#rolleyes>
én eddig bootdreams-el írtam õket csak egyet írtam discjugglerrel de mondtam azzal még fel se ismerte, max még 1x megpróbálom 8x-osan akkor bootdreamsel de mint leírtam tök mind1 volt neki hogy 4x-es vagy 40x-es ugyanazt csinálta vagy éppen nem<#gunyos1> de mind1
rnd : kemény munka lehetett õket begyûjteni nem?<#bee1> nekem egy eredeti játékom van de az is 5-6e volt még akkoriban míg egy másolt kb 1-2e
Igen eredetibe vannak meg. Elpihennek szépen itt a dreamcast mellett... <#vigyor2>
Tehát nem adom el õket. De azért még vannak mások akik eladják...
Aramir
Próbáld meg 8-10X-es sebeséggel kiírni, én azt tapasztalom psx-nél, hogy a 4X-en megírt lemezekkel csak küzködik a gép, ha már egy kicsit lehasználtabb a feje.
Az autostartos lemezeket Diskjugglerrer másold át, mert pl a Neroval nem lesz jó.

hát igen elég baj hogy nem divat a dc ezért nincsennek is hozzá cuccok.
amúgy emulátorral nem nyomja valaki? csak nem tudom beállítani egy usb-s gamepadra az irányítást pedig azzal jobb lenne 1 fokkal mint billentyûzettel.
de akkor neked eredetibe vannak meg a játékok és el is adod?
Ne reméld, hogy találsz olyat. Talán ps1/ps2/gamecube/xbox @ usb van. Az x360, wii és ps3 szintén megy. Dreamcast háááát...
A játékokra pedig továbbra is az eredetit javaslom, az 100% hogy megy. Kivéve ha nagyon karcos/koszos, arra megintcsak van megoldás. Nem tudom melyik játékok érdekelnek, de ezer forint környékén szinte minden van.
egyszerûen elromlottak mint mondtam egy 8 éves cd-nél sztem ez nem is meglepõ.. ja amit írok nem megy pedg ugyanolyan az írt cd formátuma mint egy régebbi írtnak szóval e tekintetben mennie kéne... de akkor olyan dreamcast to pc adaptert nem tud senki? mivel nem mennek dc-n a régi jó játékok így emulátorral nyomom õket de egy olyan yostickkal állatabb lenne mint billentyûzettel vagy egy kis egyszerû gamepaddal :S
Ha régen ment, állt fél évet a polcon és most nem megy akkor nem az a baja...
Anubys
Hátööööizé... nem warezolunk, meg minden, de biztos, hogy autobootosak? Ppróbáltad Utopia Boot CD-vel? Csak mert nekem a kb. ugyanolyan idõs TDK lemezeimet gyönyörûen olvasta nemrég.

És mit számít hogy mióta használt? A másolt lemezeid 100%, hogy nem mennek (te írtad), az eredetire azért sokkal nagyobb az esély (ha nagyon karcos ocsóér tudod polírozni).
nemtudja valaki*
xD nem magázódni akartam csak nemtudok írni
na igen de honnan tudjam mióta használt? most ha ugyanazt használnám kb 2 hónapig aztán 1 év múlva nem lenne jó akkor sokat értem vele de ha én kiírnám magamnak akkor annak élettartama tuti nagyonn mint egy használtnak:S
amúgy egy ilyet nem tudja hol tudnék venni magyarországon?
http://www.tmove.net/index.php/component/page,shop.product_details/category_id,57/flypage,shop.flypage/product_id,309/option,com_virtuemart/Itemid,30/vmcchk,1/
Fillérekért van használt játék. Vegyél azt.
Hello!
Az a problémám hogy a dreamcast(ünk) régi, már volt szervízbe is de mûködik legalábbis van pár játék még ami mûködik, persze az eredetivel egybõl megy szóval nem a dreamcastel van a baj hanem a másolt hamis játékokkal..azok közül nemsokat indít el ami érthetõ hiszen van olyan közte ami kb 8 éve (ha nem több) megvan most épp ezért próbáltam kiírni játékot de nemmûködik pedig már sokféleképpen próbáltam de konkrétan a bajom: kiírtam legelõször bootdreamsel egy játékot 40x-esen aztán olvastam hogy ez kurva sok neki..oké ugyanúgy megcsináltam csak 4x-esen..de a dreamcast ugyanúgy reagál mind2-re vagyis berakom és ilyen f1 hangokat ad ki kb:D a dreamcast üdvözlõ képernyõ után nem jön be semmi pörög nagyon a lemez de nemtölti be és a lassú 4x-el is ez van meg hangos is eléggé! (ami mûködik azzal halkabb és lassabban pörög)!
még discjugglerrel is próbáltam még ennyi sikerrrel se azt fel se ismerte, rengeteget olvastam errõl de mindig az van hogy van akinek bejön van akinek nem ez elég érthetetlen számomra(?)
szóval most esetleg nem tud valaki valami jó tanácsot adni hogy hogyan írjam ki a játékot vagy mivel?
Sega Rally 2 és Dreamkey lemezeim cserélhetõk, még mindig :) mind kettõ teljes. érd privi
Nos,hát ez a cucc nem szereti valamiért ha linkelni akarják,úgyhogy írjátok be,hogy quake live,és az elsõ adott találatra beadja majd az oldalt.Sorry a fölös linkekért. <#szomoru1>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Na akkor mégegyszer a link:itt!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Ha már Quake...
Böngészõben játszaható Quake 3 online lehetõséggel itt!
Figyelem:nekem csak Firefox alatt ment,Google Chrome felejtõs!
A másik dolog,egy kicsit lehet várni kell rá mert rengetegen játszanak.

quake 3 online
ez aránylag friss....de.....
cloud.strife
:(

www.digimomentsvideography.com

no
cloud.strife
online mûködik még?

www.digimomentsvideography.com