Alien5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nah mennyé amerre látsz.. és ALIEN ROXX meg a titkos hasrobbantó akirõl még a rendezõ se tudott mégis bekerült a filmbe..lol
Beszéljünk inkább a zélienekrõl mert az ROXXXX télleg 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nemtom mi volt a neve, de nem kriplirõl van szó 😉
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ezek szinészek... akiknek azt is megmondják hogy álljon az orrcimpád miközben frászt kapsz..
), erre a képedbe robban egy piros kulimász...VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
viszont azok ott tök leálltak és nézték tovább a pasit hogy mi fog történni.. nah ha ez nem beállított dolog akkor pusztuljak meg...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
๏̯͡๏﴿
Tegyük föl a szereplõk forgatókönyvében el volt nagyolva a lény szerepe(ezt sem értem, hogyan, akkor mi volt benn? Jött a Hétszünyü Kapanyányimonyók és kását evett a hátukról?) De azért kissé feltûnõ, hogy a színész az elõtte levõ jelenetben az arcára tapadt izével fekszik a gyengélkedõn, utána jön az ebédlõs jelenet aztán NEM SZEREPEL TOVÁBB A FILMBEN!!! Mégis mire gondoltak, halálra okádja majd magát? Valamit azért csak tudtak róla.... Teljesen gyanútlanul játszottak, lol...
hehe lényegtelen az egész... ALIEN ROXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ja és bizonyítékként bepésztelem szigorni mélét is, mert megbeszéltem vele tegnap,h ogy szte is hülyék vagytok:
-hi je igen!
-yes!
-lec tolk ábáut élien
-ok whats det?
-dunno bát dér iz sok hülye in sg fórum end déj ár vitatkozing in stupidity!
-well dér wasa riöl élien, end vi didnt knov det, szó it beít dö kráp áut of us!
-ok tánkje bye
-csáó!
na most lehet kezet csókolni😄
๏̯͡๏﴿
hmmm ennek némileg ellentmond H.R. GIEGER neve... stb.
én nem tom' mi a forrás de innen ne rendeljetek meg semmit 😄DD
😄
szerintem akkor haggyuk szépen ezt a témát...
azért legalább 18 at mondhattál bolna😊)
nem fikáztalak.. mondtál egy hülyeséget én meg felvázoltam hogy mik az eshetõségek veled szemben.. ugyanis megesik hogy az emberek hülyék...viszont nem fikáztalak de te viszont igen.. mondjuk nem érdekel...a barátam tudják milyen vagyok... akikkel többet beszélek azok is ...és sok SG-s is akikkel ickun nyomatom...
te viszont nem baráti modon csináltad ezt az egészet.. csak megsugom....nem barátilag is...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem mondtam még hogy a filmes szakmában dolgozom?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''