Alien5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
erre tessék
En egy darabig emaileztem a tulajdonosaval, mert el akarta adni es terveztem, hogy elhozom becsbe, de aztan nem lett belöle semmi.
Allitolag kapott valami nagyon jo ajanlatot. Azota nem tudom mi van vele, de nem hallottam, hogy mar megnyilt volna ujra...
Úgy gondolom, hogy amellik a királynénit hordozza, az kap egy bónusz katona lárvát is. Egyébként miért nézett volna ki másképp a 3. élienje? Merthogy kutyából lett?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Amúgy meg akkoris nõstény, mert KIRÁLYNÕ😛
de msot már ismerd el,h ogy kurvajót írtam, és azt is, hogy kurva igazam van😄
๏̯͡๏﴿
ja az is szar, hogy én amikor megnéztem (végre megmertem nézni😄) alient, már tudtam, hogy mi a helyzet 😞
de így belegondolok, hogy az elsõ rész mekkroa para már😄
preditõl nem lehet félni mert nem egy kegyetle gyilkos, hanem egy "nemes vadász" 😄DD
szal nekik kultúrájuk van stb stb...
๏̯͡๏﴿
1. jön az alien, és a hülye úgy ránéz a zsilip gombra, hogy az benyomódik, és õ me gkiesik az ûrbe!
2. jön a sok hülye élien, és úgy megijesztik a katonákat, hogy azok félelmükben véletlenül a reggeli nutelláskenyér nutella krémje amelyik az ujjukon van, megcsúszik, és így meghúzodik a ravasz! ........már kész is a galiba!(és akkor még z alieneknek áll feljebb!)
3.két parazita arcmászó! vagyis csak nekik van elõnyüke a kapcsolatból! (ez azt jelenti eleve gonosz szándékúak)
de ezt félre téve, hogy gonsoz szándékúak, még rakoncátlanok is, és fogócskázás közben az ûrhajón, Billy (kisebbik arcmászó) rálép Mary(nagyobbik) farkára, aki felsíkit,és savat kép, ezért beindul az ûrhajó automata utasvédõ rendszere, és sutty kész is a galiba, Mary még rá is esik szegéyn Riplire!
4.elõzõekben Mary utóda, Bertalan Ripliben élõsködött (ugye ugye milyen gonosz!) ennek következtében Riplinek fájt a melle (Bertalan mellrákot okozott) és mikor Riplinek naogyn fájt a melle (nagoyn fájt neki, nekem is elmodnta,hogy mennyire) hirtelen elájult az olvasztó bödönök felett, és szegény bedõlt a bödönökbe!
de jószándékú Bishop bácsi alkotója😄 megmentett ripli génjeit, és leklónozták!
miután leklónozták, Bertalan is újjá született, de kiszedétl Riplibõl, így nki elmúlt a mellrákja, így vissza tudott menni kosarazni, míg bertalan kapott egy szép gyerekszobát, ahol felnõtt.
Bertalan itt késõbb kicsinyeket szült, akik szintén felnõttek, de nagyanyjukhoz hasonlóan, õk is rakoncátlanok voltak, és hullahoppozás közben összevesztek, hogy kinél legyen a hullahopp (a kis Susan mindig kisajátította) ezért a testvéri megpofozták, õ meg kiköpte a padlót.
és máris kész a galiba!!!
na ezek utána monjda vki, hogy az alienek jók😄
๏̯͡๏﴿
vagy egy valakire koncentrál a film és attol parázunk de nehéz lenne két dologtol fosnunk+ nmég azok egymást is gyilkolják..és hiába hülyébb valaki... egy sereg hanyga is hülye mégis egyes fajok akármelyikõnket is legyûrnék..
szal nem az a lényeg hogyki az okos... az biztos hoy jobban paráznék egy alientõl mint egy hülye preditõl..a predi filmeken sosem féltem..valahogy annyira gagyi nekem a predi!! ALIEN ROXX! ennyit tok mondani.. ne gyõzzenek az alienek.. az emberek gyõzzenek.. persze vmennyire veszítsenek.. sokmidnenkit és sokmindent...
mondjuk az még egy lehetséges sztori hogy az emberek befognak egy predit és egy alient..és csináljanak belõle eg mixet..és az nyirja ki a legénységet...katonákat stb... abbol még lehet valami.. nemtom.... egy uj alien filmet is nemtom hoygan oldanak meg....
hogyan huznának le róla egy bõrt??
megint egy uj alien faj?? áhh kell a tökömnek.... pedig ujdonságot kéne mutatni...mer anélkûl nem lesz siker a film...
néha irigylem azokat akik még máig nem ismerik az alien filmeket.. néja énis szivesen nézném meg ugy a filmet hogy nem ismerem😊
de legalább néha kijön egy alien gamez... de már abbol is kettõ..szal új kell.. innentõl má csak egy ALIEN WAR lenne a fasza.. de nincs 500 ezrem angliába utazni..pedig az aztán végleg az amitõl beszarnék!!!! 😉
1.: Szegény élien végre talál egy helyet ahol békésen királynõvé változhatna, ere jön a köcsög Kripley a macskájával és kilöki...
2.:Élienek végre találnak maguknak egy kellemes helyet ahol jóléti társadalmat alapítanak, erre jön a Kripley egy csomó katonával és kinyírják/felrobbantják õket
3.:Az egész balhé 2 uccsó túlélõje (2 facehugger) gazdatesteket talál, az egyiket megölik, a másikkal Kripley kikelés elõtt(félig közben) öngyilkos lesz.
4.: Szerencsétleneket bebörtönzik, és miután végre kiszabadulnak egyrészt Kripley és a királynõ közös ivadéka anyagyilkosságot követ el, másrészt ismét felrobbantják õket.
És még a zélienek nem szopnak 😛
szal alienek soha nem szopnak, max nem ölnekmeg egy-két embert, de nem szopnak, mert nincs nagoyn mit veszíteniük...
és egyébként is az a dolguk, hogy paráztassanak, mintahogyan az Alienben is tette az alien srác😄
๏̯͡๏﴿
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hajrá Alienek!!!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
๏̯͡๏﴿
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A predátorok is gonoszak, de õk azért nem annyira.
Szal nem az élienek fognak gyõzni jóvan? Kezdheted megkeresni a rendezõt! :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ha a buzi predatorok gyõznek akkor összeverem a rendezõt!😊
Release Date: August 6, 2004
Studio: 20th Century Fox
Director: Paul W.S. Anderson
Screenwriter: Paul W.S. Anderson, Shane Salerno
Starring: Sanaa Lathan, Raoul Bova, Lance Henriksen, Ewen Bremner
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
MPAA Rating: Not available
Official Website: AVP-movie.com
Review: Not available
DVD/VHS: Not available
Movie Poster: Not available
Plot Summary: The director told us the film opens 5000 years ago at an Aztec temple. We are told the temples throughout the world were created for the purpose of welcoming "aliens" to earth... and a team of teenaged Predators are at the temple for a "becoming a man" ritual, where if they survive a host of deadly Aliens they will become men, well Predators. Everything goes wrong and the three Predators face literally an army of thousands of aliens at the temple and faced with certain death they activate their self-destructs, completely destroying the aliens, the temple and any of the local inhabitants. Fast forward to the present day as a band of scientists in the Arctic find a very similar temple and are soon caught in the middle of another "ritual" with five young Predators and a bunch of nasty Aliens.
Alien vs. Predator (also known as AvP) begins principal photography October 28, in Prague. Fox releases the film August, 2004.
(Sztem egyébként az 5 úgy ér majd véget, hogy vagy a Föld, vagy a zélienek bolygója felrobban és elvileg az összes elpusztul, de azért mégse, mert egy vagy két arcmászó megmenekül)
Egyébként tök jó lenne, ha az alien bolygó a pilot race lelakott elpusztult bolygólya lenne (pl. õk tenyésztették ki õket, csak aztán elszabadultak)
#109 Jóvanna a négyren nem emlékeztem fejbõl 😊
A L I E N S
ALIEN^3 (nincs superscript 😞, tehát élien a köbön)
ALIEN RESURRECTION
Valahogy így vannak az eredeti címek
Szólunk Schwarzinak, hogy lõje le õket meg a terminator csapatait bevetjük az Alienek ellen és a Predatorok ellen.