Memória Kártyák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó estét!Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi a teendõ, ha a fényképezõm azt írja ki hogy : there is a problem with the CF card. Replace it.
Üdv! a gondom az, hogy a 2Gb-os SD kártyát a fényképezõgépek nem akarják látni, viszont más eszközben pl. PNA, rendben van...próbáltam formázgattam Fat és Fat32-ben, de nem használt. Ha valaki tud segíteni akkor írjon pls. Speedcop

Rockynhooo
adja vissza a gazdájának!!!44

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hello, tudna vki segíteni, elfelejtettem az sd kártyám kódját, és kéne vmi amivel most fel tudom törni?
Bexter
Üdv

Mért nem tudom SD kártyára másolni? Probáltam kártyaolvasoval fényképezõben benn és gépre kötve, lockot is probáltam.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Peetboy
Ez nyilvános Torrenten volt, a mininován.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

davidka003
Privát torrent oldalakon nincsenek vírusok. Aki meg nyilvános oldalról tölt az meg így járt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Peetboy
Sikerült lementenem a kártyáról a rejtett képeket a GetDataBack FAT programmal. Most már minden kép megvan.<#worship> 1 éve is ez volt a kártyával, csak akkor nem csináltam ezt meg.
A Torrentel meg vigyázzatok, mert onnan szedtem le a Getdataback egyik vírusos verzióját, és azóta új Windowst kellett telepítenem.

Peetboy
Ez a kártya a fényképezõben van mindig, csak felmásoláskor teszem kártyaolvasóba. A kártya biztos jó, nem megy ez tönkre. Ez Compact Flash kártya ami elég méretes és vastag ezért nem sérülékeny.

Olyankor szokott lehalni a FAT/NTFS a kártyán, amikor valami miatt géprõl közvetlenül, vagy kártyaolvasóval írnak rá és "történik valami".
Jellemzõ hiba, ha USB eltávolítás nélkül kihúzzák a kártyát vagy a fényképezõt (stb.), mert a késleltetet írás miatt megsérülnek az adatok. De az formázással helyrejön. A döglött kártya viszont nem :(

Peetboy
Igen, formázás után volt "Memory Card Error" hiba. De lehet mégse kártya elcsúszás okozhatta, mert az nem csúszhat el.
Utána levõ képek azok jók lettek. Nem én csináltam a képeket, ezért én nem figyeltem a képekre.
A GetDataBack program az winyóra való, de lehet megpróbálom. Kösz!

Megpróbálhatsz valami GetDataBeck vagy hasonszõrû adatvisszaállítót, de esélyes, hogy kezd megdögleni a kártya. Ha formázás után is csinál ilyet sûrûn, mint az én XD-m, akkor kuka. Mázli esetén csak a FAT sérült le rajta írási hiba miatt.

Peetboy
Sziasztok!

Fényképezõ memória kártyáról hogy lehet átmásolni azokat a képeket amik nem olvashatóak? Rajta van a kép mérete a kártyán, de nem lehet megnézni se.
Memória kártya elcsúszás miatt nem tudta rendesen ráírni a kártyára a képet, de mégis rajta van.
Valahogy meg lehetne nézni mégis azokat a fájlokat??
Van erre speciális program, vagy trükk??

megoldottam vista nélkül:)

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

nandorb
tedd fel a Vistat

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

sziasztok!
van egy 2gigás sd kártyám, de xp alatt nem bírom megformázni. az xp 3.76gigásnak látja. van valami megoldás erre, valami különleges progi esetleg?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

nandorb
nos en vettem egy memoria kartyat elejeben mukodott de mostmar csak letorolni lehet rola ha meg felrakok valamit azt nem akarja beolvasni a telefonom 1GB-s Mini SD-rol van szo Kingston vigyem vissza oda ahol vettem vagy mashogy is meglehet oldani a problemat

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Szóval mehet a kukába?
Lol, szóval olyan 680mb-nél többet nem tudok felrakni...
Hali!

A memória kártyámra nem lehet felmásolni egy x MB után felmásolni fájlokat... Tudok vele valamit csinálni? (2gb Sony Memory Stick Pro Duo)
wander01
upp a témának, lenne egy kérdésem. vettem egy 4 gigás a-data turbo SD HC kártyát (akármit is jelentenek a cuccok). namost se a kis kártyaolvasom, se a két fényképezõ, se a laptoppal nem tudom leformázni mert nem látják, illetve belassul a gép. esetleg valakinek lenne valamilyen tippje erre?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Tompie
Helló!

Az a kérdesem lenne, hogy most akarok venni 512Mb-s MMC memóriakártyát, de milyet vegyek? RS-MMC vagy MMC PLUS-t? Miben különbözik a kettõ?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Ray Z
Hali!
Van egy problémám egy 64Mb-s MMC karival ugyaneis ezt a nõvérem 3300-ás nokiájához adták, én meg most kaptam nemrég egy Nokia N-Gage QD-t és beleraktam a karit.
Töltöttem rá mindent meg minden:P és egyszer csak nem érzékeli se a telefon se a gép. Nemtom mi a baja de szeretném megcsinálni. nem tudnátok segiteni?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Zetorg
nem tudjátok, hogy Pesten hol lehet olcsón TransFlash kártyát venni?

Punkerwork
ott folglakoznak DDR ram-okkal itt nem, ott visszaolvashatsz az adott gyártókra itt nem :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ja, arról én is tudok, viszont arról nem hogy a még meg nem vásárolt memóriámmal lesz e vmi probléma. ha igen akkor majd írok oda

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

semmi, de ezt a topicot találtam a memóriákról ami még egyáltalán életben van.úgy látom ez is nagyon pörög :(

Punker
ennek mi köze a flash memória kártyákhoz? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

melyiket érdemes megvenni ?

512 mb 400 hz ddr pc3200 egy év garral bruttó árak

hynix - 11.000

infineon - 10.800

kingstone - 11.700

jó árban vannak vagy tud vki olcsóbban ? és ha darabonként 2500al drágább a kingstone akkor érdemes inkább a 3 év garosat venni, vagy ha nem romlik el egy évig akkor már nem is fog?

Win98 + USB = Rémlom

Nekem egy olyan problámám van hogy kaptam ma estére egy Wiretek memória kártyaolvasót viszont a win 98 nem ismeri fel!
tudna valaki segíteni? nagyon sûrgõs lenne! köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

ollie
Köszi szépen!
Valójában már vettem TwinMos-t (128M) 2 év garival.

Ja, majd elfelejtettem.SANDISK-bõl asszem csak 64 MB-ig van és 5 év gari.
Itt van a viszonteladó cime:(esetleg még adnak okos tanácsok is)
Zádor u. 18.
Tel.: 297-1040
Hali!
SANDISK-et ajánlok mindenféleképpen.TwinMos is jó lehet ha adnak rá 2 évet.No Name-t ne vegyél semmiféleképpen.Nekem 3 hónap alatt megadta magát.SANDISK-et használok a telefonomba már majdnem 1 éve s semmi baja
ollie
eh, végre egy topic ahova csak én írok :D

bármit írhatok :D

senkit nem érdekel mert senki sem olvassa el úgy se :D

ollie
A TwinMos jónak tûnik (2 év gari)

ollie
ej, senki nem válaszolt ;)

ollie
Héj,

Tud valaki valami infót arról, hohy Multuimedia Card (MMC)-ot milyen márkában érdemes venni?
Egész pontosan 128M-es kell és eddig csak TwinMos-t meg noname-t találtam. Noname no kell, TwinMos-t nem ismerem. Az milyen?
Ha bárki tud még ilyen karesz lelõhelyeket, bátran írja meg.
Köszi!