Memória Kártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mért nem tudom SD kártyára másolni? Probáltam kártyaolvasoval fényképezõben benn és gépre kötve, lockot is probáltam.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Torrentel meg vigyázzatok, mert onnan szedtem le a Getdataback egyik vírusos verzióját, és azóta új Windowst kellett telepítenem.
Jellemzõ hiba, ha USB eltávolítás nélkül kihúzzák a kártyát vagy a fényképezõt (stb.), mert a késleltetet írás miatt megsérülnek az adatok. De az formázással helyrejön. A döglött kártya viszont nem :(
Utána levõ képek azok jók lettek. Nem én csináltam a képeket, ezért én nem figyeltem a képekre.
A GetDataBack program az winyóra való, de lehet megpróbálom. Kösz!
Fényképezõ memória kártyáról hogy lehet átmásolni azokat a képeket amik nem olvashatóak? Rajta van a kép mérete a kártyán, de nem lehet megnézni se.
Memória kártya elcsúszás miatt nem tudta rendesen ráírni a kártyára a képet, de mégis rajta van.
Valahogy meg lehetne nézni mégis azokat a fájlokat??
Van erre speciális program, vagy trükk??
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
van egy 2gigás sd kártyám, de xp alatt nem bírom megformázni. az xp 3.76gigásnak látja. van valami megoldás erre, valami különleges progi esetleg?
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A memória kártyámra nem lehet felmásolni egy x MB után felmásolni fájlokat... Tudok vele valamit csinálni? (2gb Sony Memory Stick Pro Duo)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az a kérdesem lenne, hogy most akarok venni 512Mb-s MMC memóriakártyát, de milyet vegyek? RS-MMC vagy MMC PLUS-t? Miben különbözik a kettõ?
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Van egy problémám egy 64Mb-s MMC karival ugyaneis ezt a nõvérem 3300-ás nokiájához adták, én meg most kaptam nemrég egy Nokia N-Gage QD-t és beleraktam a karit.
Töltöttem rá mindent meg minden:P és egyszer csak nem érzékeli se a telefon se a gép. Nemtom mi a baja de szeretném megcsinálni. nem tudnátok segiteni?
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
512 mb 400 hz ddr pc3200 egy év garral bruttó árak
hynix - 11.000
infineon - 10.800
kingstone - 11.700
jó árban vannak vagy tud vki olcsóbban ? és ha darabonként 2500al drágább a kingstone akkor érdemes inkább a 3 év garosat venni, vagy ha nem romlik el egy évig akkor már nem is fog?
tudna valaki segíteni? nagyon sûrgõs lenne! köszi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Itt van a viszonteladó cime:(esetleg még adnak okos tanácsok is)
Zádor u. 18.
Tel.: 297-1040
SANDISK-et ajánlok mindenféleképpen.TwinMos is jó lehet ha adnak rá 2 évet.No Name-t ne vegyél semmiféleképpen.Nekem 3 hónap alatt megadta magát.SANDISK-et használok a telefonomba már majdnem 1 éve s semmi baja
bármit írhatok :D
senkit nem érdekel mert senki sem olvassa el úgy se :D
Tud valaki valami infót arról, hohy Multuimedia Card (MMC)-ot milyen márkában érdemes venni?
Egész pontosan 128M-es kell és eddig csak TwinMos-t meg noname-t találtam. Noname no kell, TwinMos-t nem ismerem. Az milyen?
Ha bárki tud még ilyen karesz lelõhelyeket, bátran írja meg.
Köszi!