Tomb Raider: Angel of Darkness
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verekedni eccerü: Ellen elé állsz és gombnyomogatás...Jóféle bárgyúmódszer és még idegesítõ is mert tök véletlenszerûen vagy végigmegy a kombó vagy 1-2 ütés és újrakezdi kb 1-2 mp-es kieséssel...remek😊
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Konzolon természetesen a 2. rész nagyobb siker volt,mivel már az elsõ rész formabontó volt t9ömve új 5letekkel és az egyik legkeresettebb sony game lett.😊
én nem szeretem metal geart ugye, de ez van, jáccottam tr6al überestáp gépen és az a lábelnyúlás, a kirakat nem látszik, a csávó feje szanszét összevissza stb stb... elég zavaró tény, de én csak akkor így mosolygok egyet, és tr6ot letörlöm géprõl, elõveszem gothic 2-t
๏̯͡๏﴿
Aki nem tudja mi az a metal gear solid az kissé tájékozatlan mert monnyuk az egyik legnagyobb konzolcég egyik legsikeresebb világhírû játéka aminek 2 része már pc-n is megjelent az elsõ nagyobb a 2. kisebb sikereket elérve..
És szerintem több az olyan ember aki azt szereti ha a történet nagyon jól van megszervezve,a játék tömve filmszerû effektekkel lopakodás kihegyezve ,és úgy minden a helyén van...
Nem tartom ezt a játékot ócska szarnak,csak azt mondtam hogy ódákat nem zengenék róla,mert ekkora bugdömpnggel mint ami ebben van,egy akkora cég mint az eidos nem engedhetné meg magának hogy kiadjanak ilyet...
A grafika szép szép jójó,nemis problémázok vele,csak ilyen baromságokat hogy (maximum majd a doom 3 nyomja le) el kéne felejteni,mert annyira azért nem nagy durranás😊
Semmi bajom nem lenne a progival ha nem lenne benne annyi bug,hogy azokat egykézen nem lehet megszámolni (még kettõn se) ráadásul ezek a bugok igencsak hatalmasak --> szartak a program letesztelésére kiadás elött...
Nemhinném hogy annyira észrevehetetlen hogy Lara lába néha (qrvasoxor) elnyúlik, a pisztoly dupla töltényt fogyast,stb...
Splinter Cell meg ócska szar azoknak akik nem szeretik a lopakodós akciójátékokat...Mindenki másnak szinte akkora etalon mint a Metal Gear solid ami szinte a világ egyik leghíresebb programja,tombréjdernél kissé népszerûbb is..😊
A TR6 szerintem jó játék, és élvezem vele való foglalatoskodást. Ennek ellenére sem garafikailag, sem játékmenetben, meg egyáltalán meg sem közelíti a Splintert, pedig Lara Croft fan vagyok. És akkor mi van? Semmi. Játszok ezzel is azzal is. Más ember mást gondol. És? Akkor õ kevesebb, vagy igénytelenebb? Nem hinném.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Tr6 max a bugokban tud többet nyújtani.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
"The game was released in the United States on June 20 and in early July in Europe after repeated delays put it months behind schedule.
(...)
But critics, at least in the United States, have bashed the game for what they said are numerous bugs that make it almost unplayable. A senior Eidos development executive, Jeremy Heath-Smith, resigned days after the game was released.
GameRankings.com, a site that tracks game reviews and averages scores into an overall ranking, showed a score of 58 percent for "Angel of Darkness" as of Monday morning, which puts it well out of the "Most Popular" list. Most top games score better than 80 percent."
Splinteer cell bár TPS mégis teljesen más a Tomb Raidernél....Jóval összetetteb..Fõleg lopakodós akció.Szebb grafival minimális buggal frankó 5letekkel
Enclave tárgyátlátszás biza csak néhány videókari problem nem mindenkinél van amúgy szinte ennyi az összes bug-ja az enclave-nek...Tomb Raidernél szintén szebb és negyedannyi bug van benne..😊
De hogy jön ide a GTA VC?😊
Én is TR fan vagyok, de azér nem vagyok elvakulva. Pakura leírásában számomra a legdöbbeneteseb az MI magas értéke, mert az szerintem nincs is a játékban. Azt meg egyenesen durváltam, hogy 2 másodperc után villogva eltünnek a holttestek. A bugokat nem is említem, mert minden forumon tulcsordulnak a variánsok.
Mindennek ellenére én jót szorakoztam vele.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyre több játék nem szereti õket,és egy sima Sb Live 5.1 üti az ilyen alaplapra nyomott izéket simán.
Sub: Hja monnyuk voltak abban hatalmas bakik,de nekem a Tomb-ban még mindig a legjobb az amikor megjelenik a kézikon,pedig nincs körülöttem semmi..Megnyomom a felvevõ gombot erre lara elkezd hátrálni,át a falon át a levegõben ilyenkor nemis reagál semmilyen gombra és aztán úgy 2-3 percnyi hátrálás után felvesz 1 tár töltényt😊))
Vagy említhetném a sima lövést is mint bug,mert a stukker bár 1-et lõ mégis mindig 2 töltényt von le a játék..😊
De niiiincs itt bug csak a mi gépünk a szar a fél világ gépe szar csakis kizárólag PAKURA gépe az isten a csúcs,amin bugmentesen megjelenik a tomb raider mindent megszégyenítõ grafikával😊
Igen😊
Lámabalfasz,hogy tudott ilyen ódákat zengeni errõl a szarról...Eskü sztem télleg bele van zúgva Larába és nemteccik nekije hogy kotta megy 😊
Mesterséges inteligencia: Néha ellen fedezékbe megy amúõgy annyi hogy jól lõ és nagyot sebeznek..Még a Half Life katonáinak szintjét sem közelíti meg..
Grafika: szép szép jójó,de qrvasok a bug,és a splinter cell-t például nem közelíti meg...Az meg hogy FPS-hez hasonlítgatod élbõl a ámaság netovábbja,ennyi erõvel a SOF2 is szebb ennél...
A kamerakezelés qrvaszar,az elhalások 90%-a kamerakezelés miatt,meg a ritkaszarul megcsinált állókameramiatt történik...
Mert ebben nincsenek bugok meg hibátlan,csak a mi gépünk a szar és emiatt bugos,ugye?😊
Úgylátszik neked valami hipererõmûved van 256 bites grafikus chippel meg 200 giga rammal meg 50 gigás processzorral,mert egy embertõl sem hallottam még hogy ne lenne bug a játékban..😊))
Hja és mivel nincsen bug,azért van például a legelsõ patchben a NEM LÁTSZÓ SHOTGUN KIJAVÍTÁSA ugye?😊)))))))))))))
Mindenesetre öröm látni az ilyen lámákat,lehet belezúgtál Lara-ba (biztos örömteli dolog nyalogatni egy monitort) és nemtetszik hogy ócsárolják a játékot...
Ez a progi egy 1-szer végigvihetõ felejthetõ darab lett...
5 rész után a játék irányításának legalább max payne szerûnek kellene lennie(vagy legalább az egeret lehessen használni).
Én a játékot is csak a grafikájáért szereztem meg úgyhogy ha valaki nem TR-rajongó akkor ne adjon ki 10-12 ezret érte mert nem éri meg.
Broooaaaaffff
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A TR6-ot messzirol keruljetek el. Legfeljebb csak kopaszoknak ajanlom, mert a tobbiek tepni fogjak tole a hajukat! 😞
Engem az is megtud fogni egy játékban ha szép a grafikája vagy életszerûen / ötletesen van megcsinálva, remélem vmilyek majd megtalálom benne..