Super Nintendo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy adod a BoF -ot?
.hzx
Nekem még van Breath Of Fire II és Secret of Mana(ez német nyelvû<#csodalk>#csodalk>)
akit érdekel írjon
akit érdekel írjon
PSN ID.: Beegabor
OK!
Emailben megbeszéljük.Írj a [email protected] ha lehet még most.
Emailben megbeszéljük.Írj a [email protected] ha lehet még most.
3500 Ft a tied.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
HI!
Super Nintendora keresek eladó Mortal Kombat elsõ részt /PAL/
Ha valakinek lenne akkor írjon ide a fórumba.
Super Nintendora keresek eladó Mortal Kombat elsõ részt /PAL/
Ha valakinek lenne akkor írjon ide a fórumba.
Nekem sima nes-re van 3 gamém: Mario bros, The battle of olympos, Home alone2. Ha érdekel valakit, jelezzen ide a fórumba!
Ha van valakinek eredeti supernintendo játékai, és már unja õket megvenném! [email protected] ra küldjön egy mailt.
térkép
segitsetek!
nekem van egy nintendo-m mát vagy 14 éves! most elõkerült ujból! 😊leültem nosztalgiázni és 2 ora hosza alatt végigvittem a Super Mario Bros-t és a Chip 'N Dale-t van még egy duck hunt nevezetû játékom is de azt nagyon hamar meguntam!
azért kéne a segitségetek hogyha van valakinek ilyen nintendója és netalántán lenne eladó kazettája az irjon!!!
ja és ha tudtok neten valami tárképet a mariohoz hogy hol vannak az életek, gombák, virágog stb. (n is tudok egy párat de nagyon keveset)
nekem van egy nintendo-m mát vagy 14 éves! most elõkerült ujból! 😊leültem nosztalgiázni és 2 ora hosza alatt végigvittem a Super Mario Bros-t és a Chip 'N Dale-t van még egy duck hunt nevezetû játékom is de azt nagyon hamar meguntam!
azért kéne a segitségetek hogyha van valakinek ilyen nintendója és netalántán lenne eladó kazettája az irjon!!!
ja és ha tudtok neten valami tárképet a mariohoz hogy hol vannak az életek, gombák, virágog stb. (n is tudok egy párat de nagyon keveset)
Nincs meg valakinek a True Lies(Két Tûz Között)címû játék?
Esetleg Pc-re?
Esetleg Pc-re?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
mire jott ki ez a gém?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"Az a legjobb, SNES katt, 16:9-es, 100Hz-s TV-n, nincs is szebb egy jó menet R-Type -nál 😊"
Nah, ne ilyen durvan azzal a szegeny uberIsten Nintendo konzollal.
Nem KATT, hanem tikk....😛
Nah, ne ilyen durvan azzal a szegeny uberIsten Nintendo konzollal.
Nem KATT, hanem tikk....😛
Csodas megfigyelo kepeseg 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hat a japan/francia/nemet nyelvut elvbol nem probaltam ki de elemondhatom hogy az angolul megjelent snes jatekok 85% tuti jaccottam. 😊
Inkabb a sportos gamak maradtak ki mert azokat nem szerettem 😊
Inkabb a sportos gamak maradtak ki mert azokat nem szerettem 😊
Mi lenne vicces? 4.5 gigaba becsomagolva megvan A-tol Z-ig az oszes megjelent SNES jatek Angolul/Japanul es nehol Francia/Nemet is.
Mi ilyen hihetettlen? Mutasam meg? 😊
Mi ilyen hihetettlen? Mutasam meg? 😊
Ha😊 Nekem megvan az oszes SNES jatek (4900) becsomagolva 4.5 gigaban 😛PPP
vagy adsz cserébe egy ps2-t, 2 joyyal, és memóriakártyával, meg választok egy pár játékot is hozzá, jó? 😄DD
de vannak: super mario world
, meg az international superstar soccer (azt valamiért nem kajálja be a gép)
, meg az international superstar soccer (azt valamiért nem kajálja be a gép)