Mi lehet a baj?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy óriási kérdésem,problémám.(bocs ha rossz helyre írok ezzel kapcsolatban).Tehát: van egy P4i45gv-s alaplapu gépem.A probléma akövetkezõ:a gép bekapcsolása után elöugrik a windows felirat majd a monitor készenléti állapotra vált.Ilyenkor a gépet még kikapcsolni sem lehet.A másik eset amikor a rendszer föláll majd kis idõ múlva folyamatos hibaüzenetek után(a ...hibát észlelt és leállt)ismét készenléti állapotra vált a monitor természetesen a gép kikapcsolása ilyenkor is felejtõs.Segítsetek!!!!
Nos olyan gondom van hogy Flash Player 10 van a gépemen és fel akkarok 1 programot telepiteni és a program Flash Player 8-ast kér.
Mikor berakom a CD-t ezt írja ki:
" Régi Flash Playert találtam!
A régi lejátszó verziószáma: 10.0.12.36
A CD m mûködéséhez legalább 8-as verziójú lejátszóra van szükség!
Telepitsük most a Flash Player 8-as verziót? "
Rámegyek hogy IGEN fel is telepiti és a telepités után meg ezt írja ki:
" Error 1904.Module
C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\Flash8.ocx
failed to register. HRESULT -2147220473. Contact
your support personnel. "
Hogy ilyenkor mi a tehendö vagy mit csináljak hogy müködjön?
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
ha van valami irjatok köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
tehát 4 modullal sosem lesz stabil, akárhogy emeled a ramok/északi híd feszültségét..
Apunak mindig igaza van! Most is.
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
minden driveom megvan, minden disket látok, használni is tudom õket, de a disk management alatt - csak itt!!! - csak a dvd meghajtók közül jelez egyet, semmi c, meg más diskek? (Bár az is furcsa, hogy valami okból 2x látom a DVD meghajtóm ...)
A medve nem játék.
Ati
Mi lehet a baj?
A gépen valami miatt nincs net. A Tvnetwork emberei kicserélték a modemet, ezután se mûködött, azt ajánlották hogy új windows-t telepítsek. Windows felment, viszont net még mindig nincs. Hálózati beállításokat is állítgattam, de semmi. Látja a modemet, és az internetet is, de mégse tudok netezni. Bármi ötlet?
az lenne a problémám h egy ideje ha bedugok bármilyen dolgot a gépbe...ami usbvel mûködik azonnal lefagy. a kamerát se jelzi már...
mit csináljak?!:S
van egy mobil rack, usb 2.0-s , 3.5"
csatlakoztatom a géphez, felismeri biosban is, eszközkezelõben is, kiírja h új hardver van telepítve samsung hdd usb.. viszont a tartalmát nem látom, se sajátgépbe sehol. sztetek mi lehet a probléma? köszi a válaszokat
Mi a megoldás? Újra kell telepiteni a windowsot,vagy a viruskeresõvel ki lehet -e irtani?
El0re is köszi
Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.
fotográfik kolomp edisön :D
Szerintem a gyerkõcei nyomkodták össze-vissza!
Kicsit részletesebben leírnád hogy mit nyomjak, hol?
Köszi!
Lenne egy nagy kerdesem: amikor ramegyek a netre 5-10 perc utan nagyon lelassul a gepem es mindaddig ugy is marad ,amig meg nem bontom a kapcsolatot.
Hibauzenet nem jon.
Vajon mi lehet,igy meg soha nem csinalt?
Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.
vagy elállítgattál valamit vagy merül az elem a lapban
fotográfik kolomp edisön :D
Bekapcsolom a gépet és ez az üzenet fogad:
"CPU is unworkable or has been changed. Please recheck-CPU SOFT MENU"
Mi lehet a baj??
Ha F1-et nyomok akkor elindul, de jó pár hibát kiír.
HELP!!
nézd meg a tápodon: hogy 12V-on max, mekkora áramot tud összesen leadni, ha 25A/300W alatt van ez az érték akkor nem valószínû hogy ezt a konfigot elbírja ez a táp...
Apunak mindig igaza van! Most is.
A segítségeteket szeretném kérni. Ma telepítettem újra a gépem, sp3-at telepítettem, és a mozzilla és az explorer sem tölti le a .rar fájlokat. Vagyis azt írja, hogy letöltve 1ms alatt, de közben neki sem áll a letöltésnek. Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
KÖszönettel:
Palkokrisz
Van nekem egy ASUS laptopom. Amikor bekapcsolom, betölt, bejön a bejelentkezõ rész, rákattintok a névre és utána csak a háttér jön be utána rögtön ki is jelentkezik.:S
Találkoztatok már ilyen problémával??
Logitech G25 tulajos!!
Sziasztok! egy kis segítség kéne
az a sztory, hogy nem volt telefonvonalunk egy napig és
valamit csináltak ahogy megjavították, mert utána az adsl internet nem akart
csatlakozni,akkor a netesek mondták hogy állítsuk át a tcp/ip protokollt valami
másra, meg a
dns-eket is. és ledíktálták hogy mit kell beírni.Most csatlakozik meg minden megy,
de a leállításnál mindig az eseménynaplóba bekerül
azóta ez az üzenet szóval minden leállításnál
Esemény típusa: Figyelmeztetés
Esemény forrása: Userenv
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1517
Dátum: 2009.03.26.
Idõ: 17:53:25
Felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM
Számítógép:
Leírás:
A Windows mentette xy felhasználó rendszerleíró adatbázisát, mert azt a
kijelentkezés közben egy másik alkalmazás vagy szolgáltatás is használta. A
felhasználó rendszerleíró adatbázisa által használt memória nem lett felszabadítva.
A rendszerleíró adatbázis akkor lesz eltávolítva, amikor már nincs használatban.
Ezt a problémát általában felhasználói fiókként futó szolgáltatások okozzák.
Próbálja a szolgáltatásokat úgy konfigurálni, hogy a helyi vagy a hálózati
szolgáltatásfiókban fussanak.
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen:
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Ez micsoda?
Hiba?
Vagy okozhat gondot?
A memoriában eltünik valaha? Vagy elõbb utóbb gond lesz belõle?
Légyszi válaszoljon aki tudja majd!
Elõre is köszi!!!!!!!
Ma benyomtam a gépet és ez az üzenet fogadott:
CMOS checksum error - Defaults loaded
F1-el töltött tovább.
Ez mit jelent?
Segítség kéne !!
ma este a gépem csak úgy önmagától újraindult. az eseménynaplóban ez az üzenet volt.
Esemény típusa:Információ
Esemény forrása Save Dump
Esemény kategóriája:Nincs
Esemény azonosítója:1001
Dátum:2009.01.14.
Idõ:18:42:14
Felhasználó:-
Számítógép:RITA
Leírás:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x1000000a (0x00000000, 0x0000001e, 0x00000001, 0x804d971c). A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini011409-01.dmp.
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
ez mi lehet? memóriahiba?
Ezentúl elöjöhet újra ez?
ha valaki tud segíteni légyszi válaszoljon.
köszi
légyszi adjatok tippeket.
Üdv!
Adott egy konfiguráció, mely részletesebben az aláírásomban szerepel. A probléma a következõ:
A gép (kb. 1-2 hetente egyszer) spontán 100%-os terheltséget produkál az egyik magra (így a teljes terheltség 50%).
A jelenséget könnyen felismerni a kissé szaggató ablakokról, viszont a feladatkezelõ -> folyamatok alatt szereplõ összes háttérszolgáltatás és alkalmazás alapon (0-2%) van. A jelenség egy gyors altatás, majd újbóli bekapcsolás után megszûnik.
Ha valaki netalán tudja, hogy mi lehet a probléma oka, kérem közölje velem!
PEACE! <#worship>#worship>
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Üdv!
Adott egy konfiguráció, mely részletesebben az aláírásomban szerepel. A probléma a következõ:
A gép (kb. 1-2 hetente egyszer) spontán 100%-os terheltséget produkál az egyik magra (így a teljes terheltség 50%).
A jelenséget könnyen felismerni a kissé szaggató ablakokról, viszont a feladatkezelõ -> folyamatok alatt szereplõ összes háttérszolgáltatás és alkalmazás alapon (0-2%) van. A jelenség egy gyors altatás, majd újbóli bekapcsolás után megszûnik.
Ha valaki netalán tudja, hogy mi lehet a probléma oka, kérem közölje velem!
PEACE! <#worship>#worship>
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!