Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezer éve fogadtam szlovák tippmix irodákban, de nem emlékszem egyik nevére se. Azokkal lehet fogadni mobil telefonos alkalmazással? Úgy tudom, magyar nincs, nekem meg kéne egy akár szlovák, akár osztrák, amelyiken pikk-pakk mobiltelefonos alkalmazással rányomok és fogadok. Van ilyen? Utánanézek én, csak pár névvel segítsetek ki. Köszi
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
<#awink>#awink>
Jól leült az oldal? Mindenki elment közmunkára? <#bee1>#bee1>
Ma rakjátok a Roma GG-t 1,5-ért...
100ezerre már jól fizet! <#hawaii>#hawaii>
Komló - Csákvár szintén jó lesz V-be. 1.50 körül mozog az odds. A Komló 7 meccsen 1 pontot szerzett az NB3-ban, rémesen gyengék.
A Jeniszej-CSKA meccs most zajlik, félidőben 1-0 van. Esélyes egy 1/2-es bunda, ott amúgy is hideg van.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Gonzalo Higuaín bármikor gólt lő @1.83
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szelvény...
Az 1/2 biztos jól fizet nekik, ahogy szokott.
Heracles - Willem II HX
Shkupi - Rabotnicki XV
Cigánd - Bamazújváros XV
Sampdoria - Bassano H
Pandurii - CFR Cluj HX
Kalmar - Malmö XV
Spanyolország - Litvánia +8.5 V
Hollandia - Oroszország +1.5 V
Cadiz CF - Atletico Madrid
3-way - result
Pick: Atletico Madrid 1.30
Chateauroux - US Quevilly
3-way - result
Pick: Chateauroux 1.72
Total odds 2.24
Masik keprol viszont sikerult leolvasnom, igy mar tudom mit hogy :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
www.smart-bus.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem az enyém... :)
www.smart-bus.hu
Félreértés ne essen, nem akarok magyarok ellen szurkolni! nem nézek sportokat, ahogy focit sem, csak nagyon ritkán, én fogadok, próbálok az esélyesebbre, ennyi...
Remélem sokaknak bejön a fogadása! (mindenkinek nem jöhet be, hisz a meccsen is valaki nyer, valaki veszít...)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
www.smart-bus.hu
?(???)?
?(???)?
Igen magyarok ellen fogadni butaság, hisz magyar vagyok, és szeretem az országot stb, szóval ha netán vesztenek akkor a nyereménynek örülnék, ha nyernek akkor pedig a sikerüknek, szóval elég paranormál...
Mindenki tudja hogy a magyar foci azért nem annyira kimagasló... szóval nyerni akarsz az esélyesebb csapat által pénzt, vagy nem? Persze sűrűn nem jön be, vannak meglepetések...
De másik, hogy pl Fradi-Újpestre akkor miért fogadnak a magyarok, mind2 csapat magyar, szóval a lényeg hogy arra fogadsz amire szeretnél, örülhet aki akar hogy veszítettem, nem probléma, de kérdés hogy aki örül, az fogad egyáltalán vagy csak saját gondolatmenete miatt örül, hogy nézd a szemét (én), mertem magyarok ellen fogadni stb...
Minden kritikát elfogadok, sem jobb sem rosszabb nem lesz az életem, bárkivel bármiről tudok beszélgetni (vagy nem :) )
Akik fogadnak vmilyen meccsre, sok sikert! :)
www.smart-bus.hu
Egyébként ha megnézed például a Trollfocit, nem kevesen megrakták a magyar sikert nem is kis összeggel.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

Utoljára szerkesztette: tonyr, 2016.06.11. 10:39:52