Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
van itt valaki aki fogad bet-at-home on ?
Van kuponom csak ugye le van tiltva az oldal. Az érdekelne, hogy mi a leggyorsabb út hogy elérjem az oldalt? csak vpn vagy valami más címen elérhetem?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.27. 14:18:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én még tolom <#whatever>#whatever> majd jelentkezz be privátba ..., hogy mizu <#hawaii>#hawaii>
igaz ezen a gönyörű... új felületen azt sem látni, hol keressem a leveleimet :))
főként a régiek közül érdekelne ki van még jelen a fórumon, ki tolja még az ipart ? live,vagy offline szelók ?
Gratula mindenkinek aki nyer ;)

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

sajnos lecsúsztam a meccs előtti 4 feletti szorzóról, csak a 20. perc környékén tudtam megtenni amikor már 0-1 volt... na de azért a 2 körüli szorzó sem rossz.

Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.04.15. 23:25:41

salvador-guatemala X
argentina-ekvádor H
kb. eddig jutottam
Weed te mit raksz?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
dánok ellen meg most franciák ellen 8 meg 10gól első félidőbe elég soványka :D kapusukra nem lehet panasz elég jól pótolja Lundét
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mondom most hagyom a focit, jöhet a jégkorong. BL. Nézem a meccseket, mondom hoppá egész jó szorzón van a Salzburg - Lulea hazai. Az előző meccset a Salzburg simán hozta 2-4-re, mondom otthon akkor csak meg lesz a győzelem. Második harmad elején már 4-1-re mennek, mondom ok, ez már megvan. Kimegyek wc-re erre pár perc alatt 4-5... harmadik harmad közepén 4-7.... BAZDMEG 6 PONTOT KAPTAK MÁSFÉL HARMAD ALATT ÉS EGYET SEM LŐTTEK!!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gyerekek hol tart a profi football? hát itt! Ma már nem csak magyar foci, hanem úgy egyben foci nem létezik. Van viszont üzleti érdek és pénzmosás, ami miatt fenn kell tartani a játék látszatát.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"