Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.
betclic.com
hu.sportingbet.com
ezt a 3at fogják de csak wb döntõ után
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Most már megkaptam a választ: egy ismerõsöm is így csinálta, és a fogadásnál neki sem jelezte, hogy vissza jár a pénz, csak mikor elveszítette akkor jelzett.
Egyébként 1 meccset kell fogadni, aminek 3 eredménye lehet. (pl sima eredmény tipp)
lement már az a 3meccs?
Más is használta már ezt a betclick 17 ezerig visszafizetõs akciót?
Én reggeltem egy accot, feltöltöttem pénzzel, majd rákattintottam erre az akcióra és fogadtam egyet 17 ezer ft értékben, ( 3 kimenetelû vb meccs) de sehol nem látom, hogy visszaadná a pénzemet :/
Mint focirajongó kérnék tõletek egy kis segítséget. Nagy versenyben vagyok egy Led Tv-ért egy online menedzser játékban. Mivel az oldal nem rég indult és a béta teszt megy a VB alatt, ezért nyereményjátékkal és Hívd meg a barátodat akcióval próbálják a felhasználókat vonzani. Minden regisztráció után kapok plusz ticketet, mellyel új asztalhoz ülhetek be és ezáltal több pontot szerezhetek. Aki esetleg kipróbálná, az jelezze nekem privátban. A játék az élõ meccsek eseményei alapján számol pontokat valós idõben, tehát azonnal. Nem rossz kis játék. A tv-re viszont nagyon rámentem:D Elõre is köszönöm azoknak a sporttársaknak a segítségét, akiknek megesik rajtam a szívük:)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Bazinga!

Balotellinek legalább jól áll. :D
Edzõ nélkül simán a tavalyi játékukat, az õszinte direkt focit játszva a passzolgatós balfaszkodás helyett jobb eredményt értek volna el.
Tavaly meg a döntött kimakkolták a Dortmund ellen fényévekkel jobb volt a Dortmund