Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
nem fogadnak új regisztrációt Magyarországról, de a meglévõ userek tudják használni innen

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tutuhawer
Szevasztok, én is épp olvasom, hogy pár oldal blokkolva lesz. Én nem fogadtam már 3 éve a Bwin.comon, nincs is rajta pénzem , csak a hírlevelet kapom. Magyarországról kivonult, ez azt jelenti, ott már egyáltalán nem is fogadhatnék, ha akarnék, akkor se?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

w77d
csak a rendes játékidõ számít a fogadásoknál, kivéve ha továbbjutásra lehet fogadni.

Zenszkij
nem, csak a rendes játékidõ, gondolom nem a sima hosszabbításra gondolsz, hanem a 2x15re

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szomferi
számít, ott van az esemény nevében is mixen például

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

sárga lapoknál beszámít a hosszabbítás?? vagy csak a rendes játékidõ ott is?

A Vwin már pár éve lelécelt kis hazánkból...

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

én azt olvastam múltkor, hogy a bet365 belemegy az adózásba, de lehet, hogy az a bwin volt :DD
Srácok,a tegnapi hír után nem hagy nyugodni a dolog.Felmerjek-e tölteni 3rugót a bet365-re,vagy sem?És ha közben blokkolják?? Szerencsésebb lenne,ha az agyontámogatott tippmixpro lényegesen bõvítené az élõ események/fogadások kínálatát.Akkor senki nem gondolkodna azon,hol,merre költse el az egyszer már leadózott keresetét.

w77d
igen, neki kéne adózni, de nem teszi. Pontosan ezért jön a blokkolás. Az ilyen oldalak kiiktatását nem lehet máshogy kivitelezni. Értem, hogy úgy érzed hogy ezzel korlátoznak téged, pedig csak nehezebbé teszik hogy bûncselekményt kövess el. Én is játszottam náluk elég sokat, de rohadjak meg abban a tudatban, hogy becsületesen adóznak az országnak, ha már szarrá keresik magukat. De nem, csak a haszon semmi más.

Adózzon a sportfogadásiportál.én,ha nyernék sem fogok adni állambácsunak.de jöhet a nav,bekaphatják.igaz,még nem nyertem a bet365-ön sem.

ToCsEk
bet-at-home.com
betclic.com
hu.sportingbet.com
ezt a 3at fogják de csak wb döntõ után

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Értelek,és részben igazat is adok.DE elöbb állambácsi is teljesítse kötelességeit.a nav-os kutyák meg akkor csaholjanak,ha elmarták a celebek tökét/csöcsét.

w77d
nem tiltja meg, hogy legálisan hol költöd a pénzed. De amint ezek a külföldi oldalak kihúzzák magukat az adózási rendszerbõl illegálissá válnak, ha pedig te üzleti viszonyba kerülsz velük bûncselekményt követsz el. Ráadásul érthetõ módon, hiszen öntik kifelé az országból az emberek a pénzt és semmit nem látunk viszont belõle. Számos fejlett országban él ez a tipikus gibraltári oldalak tiltása. A demokrácia nem azt jelenti, hogy mindenkinek joga van mindenhez, hanem hogy mindenkinek joga van mindenhez az adott állam jogrendszerén belül. Nálunk ráadásul ennek a téveszmének a durvább változata kezdett el terjengeni, ugyanis mindenkinek van mindenféle joga, de kötelezettsége az aztán semmi.

szomferi
ha walkover, az meccs elõtti feladás, az minden irodánál 1x-es szorzó

Játszom a tippmixpro-n is,de a választéka silány a bet365-höz képest.fõleg az élõ fogadás.a másik dolog,demokráciában NINCS joga megtiltani állambácsinak,a megadózott bérembõl hol,mennyit költök sportfogadásra.állampolgári jogom

w77d
én a tippmixproval egész jól elvagyok mostanság

Zenszkij
és hol fogunk eztán fogadni, egy iroda nem elég

w77d
nem akarja, hanem akár tetszik akár nem, fogja is. Kész, ez már határozat szintû feketén fehéren. Ami a te részedet illeti, abszolúte semmit, de semmit nem tudsz tenni ellene a beletörõdésen kívül.

Remélem,a bet365.com-ot nem blokkolják.ellenlezö esetben kénytelen leszek beruházni egy ak-47-re ;D

Most néztem a királyi tv müsorában;a tetves nav blokkolni akarja az "illegális"külföldi online sportfogadóportálokat.hát kedves nav,a pénzem ott költöm sportfogadásra,ahol akarom.de ha velem kekeckedtek,szerezzetek be pár koporsót is;)

báttyó02
fogadtam két tenisz meccsre, az egyik jött, a másiknál meg walkover lett, na most ilyenkor mit kapok?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zenszkij
:)

úgy is már rég volt valami
szomferi
igen, nincs külön rá jelzés, ha elbukod, záros határidõn belül visszakerül a pénz a számládra

Prince of Máté
Bankkártyáról.
Most már megkaptam a választ: egy ismerõsöm is így csinálta, és a fogadásnál neki sem jelezte, hogy vissza jár a pénz, csak mikor elveszítette akkor jelzett.

szomferi
hogy fizettél be? a részvételi feltételek közt ott van, hogy ha nem utalsz, vagy bankkártyáról töltöd fel az egyenleged, akkor nem az 1. lesz a jogosító fogadásod, hanem a következõ

Prince of Máté
Ezt értem, csak azért a fogadás megtételekor jelezhette volna, hogy "oké, jogosított fogadás, veszítés esetén visszatérítjük".
Egyébként 1 meccset kell fogadni, aminek 3 eredménye lehet. (pl sima eredmény tipp)

akkor fogod visszakapni ha vesztesz
lement már az a 3meccs?
Prince of Máté
oké, ez 2 hét múlva lesz... de engem az érdekel, hogy most nem kéne-e jeleznie ennek a 17 ezres visszafizetésnek?

w77d
ja most olvastam végig hogy 15 napon belül fogják majd... el is indítottam gyorsan a kiutalásomat a rajta levõ összes pénzzel.

w77d
én kibaszottul tudom használni mindkettõt, nincsenek blokkolva...

Prince of Máté
Üdv!

Más is használta már ezt a betclick 17 ezerig visszafizetõs akciót?
Én reggeltem egy accot, feltöltöttem pénzzel, majd rákattintottam erre az akcióra és fogadtam egyet 17 ezer ft értékben, ( 3 kimenetelû vb meccs) de sehol nem látom, hogy visszaadná a pénzemet :/

Hello Srácok!
Mint focirajongó kérnék tõletek egy kis segítséget. Nagy versenyben vagyok egy Led Tv-ért egy online menedzser játékban. Mivel az oldal nem rég indult és a béta teszt megy a VB alatt, ezért nyereményjátékkal és Hívd meg a barátodat akcióval próbálják a felhasználókat vonzani. Minden regisztráció után kapok plusz ticketet, mellyel új asztalhoz ülhetek be és ezáltal több pontot szerezhetek. Aki esetleg kipróbálná, az jelezze nekem privátban. A játék az élõ meccsek eseményei alapján számol pontokat valós idõben, tehát azonnal. Nem rossz kis játék. A tv-re viszont nagyon rámentem:D Elõre is köszönöm azoknak a sporttársaknak a segítségét, akiknek megesik rajtam a szívük:)
Zenszkij
írd le

SLICK
valaki tudna segíteni? bet365-re akarok regisztrálni és van egy két dolog ami nem tiszta :)

precision
thx

Bazinga!

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

precision
valami leírás abszolút kezdõknek tippmixhez létezik? :) ma fogadtam elõször, 1 esemény, 1x tét, normál fogadás... a kombinált több eseményes dolog nem teljesen tiszta, illetve hogy mire kell figyelni fogadásnál? tiltások és ilyesmi

Bazinga!

kÖSZI;)

Zenszkij
megbízható

!Segtséget kérnék!Kifizetés terén mennyire korrekt a Bet365.com?Mert a múltkorában hallottam róluk eléggé rémésísztó hyreket,számlatörlésekrõl,ki nem fizetett nyereményekrõl,stb... Feleslegesen nem töltenék fel pénzmagot...

Sajna nem az enyém volt...

Céronaldo mekkora majom, omg.
Balotellinek legalább jól áll. :D
Mármint Lopez. <#nevetes1><#hehe>
Ezt Valdes kivédte volna. <#nevetes1><#hehe>
Na ez ennyi, rossz érzésem volt be is jött de hát Guardiola elkúrta ezt a csapatot annak rendje és módja szerint.
Edzõ nélkül simán a tavalyi játékukat, az õszinte direkt focit játszva a passzolgatós balfaszkodás helyett jobb eredményt értek volna el.
w77d
Persze pampogtam mert nyomtad ugyan így a csalós meg bírós hülyeségedet. Szerintem csak simán hagyd abba, töröld ki a fejedbõl és örülj!

demonsss
jobb , ha te engem nem oktatsz ki , mikor tavaly elõtt tudjuk , h ejtették ki a Realt ( Gól elõtt kezezés meg ilyenek) oszt itt pampogtál nekem h szar Real meg így meg úgy
Tavaly meg a döntött kimakkolták a Dortmund ellen fényévekkel jobb volt a Dortmund