Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

thx

West Ham - Man City V 1,35
Espanyol - Real V 1,25
10.000>>16.875
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elég meleg volt
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(1-0) Levante-Barcelona V
Atl. Madrid-Sevilla H
Ajax PSV H
Bologna-Napoli V
Catania-Fiorentina V
jöhetne?
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
212 H jött
214 H jött
219 H egyenlõre 0:1 megvan
230 H egyenlõre 2:0 megvan
Ha ez a két meccs bejön akkor 700 ft-ból 15.000 :-)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Szurkoljatok 😊
http://stats.betradar.com/s4/?clientid=141&language=hu#2_1,3_1,22_1,5_6313,9_headtohead,7_53,178_133
Voltam zárás elõtt. _______________
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

réning monáy