Földrengés!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

földrengések 2000 - 2015
//www.youtube.com/embed/ZqI2glLK8V4
DaemoonHunter
A miskolci tornádó nagyon lol volt:D Épp az új gépemet vittem haza amikor láttam azt a nagy feka felhõt, már akkor tudtam hogy itt lesz vmi:D

ZolEE F1
<#gonosz1>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

nem lehet hogy csak a négyes metró miatt fúrtak és azt éreztük? :D
(4.ker, itt is volt)
2006
miskolc tornádó
budapest környéke földrengés..
2006 a természet éve xD :D

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

EmThor
ZolEE F1
lol volt éppen a kerekes fotelemben olvasgattam az SG-t :))) amikor eccer csak elkezdtem gurulni és kimet az áram vicces volt :))

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Random_
Ja! az epicentrumként emlegetett Gyömrõm meg kb 10km :)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Gödöllõ innen 6km, de amint látom ez mind1, mert egész Pestmegye rengett.
Én azt hittem ez csak valami helyi rengés, mert nem tûnt olyan nagynak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

budán is votl:)

desigo
gödöllõ + 20km
CzGobe
volt ám egész pesten (én X-ben, de spanok mindenhol másgol is 14,3,5,6,7...), csak te nem tudtad, h amit érzel az földrengés! :P

eom$

CattiBrie
Itt is volt!
Én is éreztem!

Aki állt, vagy ment, vagy kocsiban votl az nem, de akik ültek, pl számítógépnél vagy tv, akkor érezték 14:40-kor a földrengést.

[/spam]&#8482;

Random_
Isaszeg is mocorog :)))
desigo hol a mozgó ház???

kulabácsi
komoly volt, és vicces:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

EmThor
pest környékén mindenki meséli!

Met
VII.-ben is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zmeor
XV. ben is volt rengés

leszarom a konfigod...

zmeor
XV. ben is volt rengés

leszarom a konfigod...

[HUN]Crassus
XVII. kerületben is volt!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

desigo
most mozgott a ház:(
csgery
Nálunk is lehetett érezni (Kisvárda) és azt hittük, dõl a suli :P
scania
Földrengés Szabolcsban
Én nem éreztem pedig a suliba azt mondták hogy lehetett érezni egy picit.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Balo
RRRENG A FÖLDDDD!

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

Képzeljétek, éjjel alattam is megmozdult valami, aztán kiderült hogy csak szerencsétlen kutya szorult alám.

Taranov
Nálam nem volt Budapesten.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Eye-scream
Szombathely közelében de nem csak nálunk volt, mert más is mondta mikor onlány játszottunk...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BaLeeX
MIND MEGHALUUUUUUUUUUNKKKKKKKKKKKKKKKK!!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punker
hol?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Hamed
wow, ezentúl sg-re járok hírekért:)) még egyetlen hírsiteon sincs fent...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

PResident Evil
:-DDD vagy csak dugnak a pincében :)

Lazarus
merre lax?
Eye-scream
Hehe :)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

I.C.ram
Kellett neked babot enned :P
Eye-scream
Bazz épp NWNezek egyszercsak majdnem kimegy alólam a szék, a lámpa himpálódzik mint az állat, az akváriumból meg kifröcsög a víz...