CREATIVE Audigy 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alap driveren kívül(ami tartalmazza a creative audio console-t) érdemes még valamit feltenni?
*Posse*T.W.D*
Szepen megkeresed a programok kozott a Ac3filter>ac3filter config menut, aztan beallitod a master vagy gain csuszkaval.
Mondjuk en Media Player Classicot hasznalok, annak van sajat beepitett AC3 codecje es annal is siman belehet allitani, a View> Options>Internal filters>Audio Switchernel a normalize es boost funkcioval, ha tul halk lenne az avi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Next PC upgrade: 2022
én csak teamspeak alatt meg a saját progival próbáltam
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Valaki használ x64 alatt 2Zs-vel mikrofont?
Sajna nekem nem müx. a 2.08.0004 driverrel.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Szereztem egy Audigy 2 Value hangkártyát, és az lenne a gondom, hogy a creative oldaláról letöltött driver csak a Creative Audio Console-t telepíti fel a driveren kívül. Se mixer, se semmi... Mi lehet a gond ?
akkor AUDIGY 4 OEM?
egy audigy 2 value verziót tudnék most venni 4.500ért.
vélemény errõl a kártyáról. live 5.1 helyébe menne.
Felrakatam a kx drivert,mert audigy driverja nekem nemfrankó #204.KXbe bedugom a microfont a kártyába line in-be kell,h haljak 1álltalán vmit kxnek proginak a vezérlõjébe meg az a mikrofon mondom akkor jó.De az a baj,h semmimás nemlátja,h én pofázoka mikrofonba<#falbav>#falbav>Mivel kint a windows meg line in bemenetként ismerifel...megörülök már<#idiota>#idiota>
Tegnap raktam újra az egész gépet, nem akarom újrakezdeni.
Én amit találtam és fel is telepíthetõ, és jó is az: 2005.03.28.
Ettõl van újabb valahol?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még valami az mitõl lehet hogy a hangszórók néha ilyen recsegõ pattogo olyasmi hangot ad mintha szikrázna valami??
Nincs védelem a kábeleken azt bezavam a gép neki vagy mi?
Azt hol leeht beállítani hogy mp3-aknál szoljon mind az 5 hangfal?
Köszike szépen!Müxik frankón
Ez a driver felismeri a THX,meg az ilyesmi dolgokat?!
Köcce
Steam: [HUN]Feriggno
Én segítséget kérnék! /Audigy 2 zs/
Nem szól a mélnyomóm továbra sem és már kezd nagyon idegesíteni!Ugy dugom össze ahogy kell,a tesztekben szól az össze hagszoró,de sehol máshól!winampban ,játékban sem...Látam már másnális ezt a problémát és vmi értelmes magyarázatot ,megoldást várok rá!
Kábeleket nemfogom felcserélni,h szóljón,mert akkor felcserélõdnek a hangok is és az elég zavaró!
A SB Audigy Player az 5.1-es?
De (bár ebben nem vagyok biztos) ha frissen telepített Windows registry-ében turkálsz és rákeresel Audigy-re, akkor elvikeben kellene, hogy találjon, méghozzá ott, ahol a PCI-os eszközök vannak. Elviekben a kártyából ki szokta olvasni a hardveres azonosítót vagy tévednék?
Még régebben volt pár Audigy tulajnak problémája azzal, hogy a driver installálásakor az installer azt írta ki, hogy nem találja a kártyát, vagy a hardwert. Megoldás lehet(nekem mûködött), hogy a Registry-ben rákeresel Audigy 2 bejegyzésekre és az összeset törlöd de kulcsostól, majd restart. Nekem úgy installálta utánna a drivert mint a kisangyal.
Ha valaki nem tudja mi az a registry, vagy nem ért hozzá, az keresse föl informatikusát, vagy rendszergazdáját és kérje az õ segítségét!
Üdv!