CREATIVE Audigy 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
srácok nagy nap ez a mai!! sikerült a creative oldalárol feltelepíteni minden hibajelenség nélkül a legújabb drivert!😛 nem tudom mi történhetett, de most nem rinyált, hogy nincs megfelelõ hárdver a gépemen!

alap driveren kívül(ami tartalmazza a creative audio console-t) érdemes még valamit feltenni?

*Posse*T.W.D*

[Jakuza]
Talan hangositsd fel a Ac3codecet.
Szepen megkeresed a programok kozott a Ac3filter>ac3filter config menut, aztan beallitod a master vagy gain csuszkaval.
Mondjuk en Media Player Classicot hasznalok, annak van sajat beepitett AC3 codecje es annal is siman belehet allitani, a View> Options>Internal filters>Audio Switchernel a normalize es boost funkcioval, ha tul halk lenne az avi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsoltika 007
Az a film tömörítésétõl függ. Aki csinálta az avi-t az vette lejjebb. Ez nem hangkártya probléma.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
Egy olyan kérdésem lenne hogy az mitõl van hogy sima avi filmek faszán szólnak az 5.1-es rendszeren (SB live hangkártya),de az 5.1-es avik meg kurva halkak?

Next PC upgrade: 2022

tugyiti
Aháá azt még nem is próbáltam 😄 kösszi a tippet
én csak teamspeak alatt meg a saját progival próbáltam
Zsoltika 007
Nekem sem mûködött. Igaz csak Counter Strike Source-al. Ventriloval meg ment gond nélkül. <#szomoru1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tugyiti
Sziasztok!
Valaki használ x64 alatt 2Zs-vel mikrofont?
Sajna nekem nem müx. a 2.08.0004 driverrel.
agyhalál
Rakd fel a CD-n kapott drivert és azt frissítsd neten keresztül!

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Hali!

Szereztem egy Audigy 2 Value hangkártyát, és az lenne a gondom, hogy a creative oldaláról letöltött driver csak a Creative Audio Console-t telepíti fel a driveren kívül. Se mixer, se semmi... Mi lehet a gond ?
kösz!

Zsoltika 007
<#eljen>Az a lényeg hogy ne value legyen.

OK.

akkor AUDIGY 4 OEM?

Zsoltika 007
Value-t ne vegyél! Nem hardverbõl számol hanem emulálja még az újabb eax-et is. 5.1-ben meg megzabálja a procidat! Nekem Zs van. Ha komolyan gondolod vegyél olyat. Vagy player-t ha olcsóbb kell.

Kérdõjel lemaradt..

hello

egy audigy 2 value verziót tudnék most venni 4.500ért.
vélemény errõl a kártyáról. live 5.1 helyébe menne.

hm most énis ezzel szívok😞
Felrakatam a kx drivert,mert audigy driverja nekem nemfrankó #204.KXbe bedugom a microfont a kártyába line in-be kell,h haljak 1álltalán vmit kxnek proginak a vezérlõjébe meg az a mikrofon mondom akkor jó.De az a baj,h semmimás nemlátja,h én pofázoka mikrofonba<#falbav>Mivel kint a windows meg line in bemenetként ismerifel...megörülök már<#idiota>
kirol
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet egy audigy drivert legyalulni tökéletesen xp alól? Mert hiába uninstallálom, köv. indításkor újratelepíti magát valahonnan. A baj meg az, hogy valami szar verziójú drivert tettem fel, ami állíndóan pattog (pedig a legutolsó "Setup 2.08.0004.exe" ), ráadásul újraindul a gép ha a hangkari panelére kattintok.
Tegnap raktam újra az egész gépet, nem akarom újrakezdeni.

Zsoltika 007
Hmm. Nekem megy. Próbálj másik drivert. Nekem az van fent amit cd-n kaptam. Au2 ZS

Magnum PI
audigy2 ZS

Magnum PI
na! bedugom a micet. Hallom a hangszóróban hogy mit beszélek de semmilyen program nem vágja

Zsoltika 007
Ja.

Magnum PI
Hi! Használja valaki a microfbemenet az audigyn keresztül?

kirol
Ti milyen drivert használtok?
Én amit találtam és fel is telepíthetõ, és jó is az: 2005.03.28.
Ettõl van újabb valahol?

Zsoltika 007
Nem tudom lehet csak átmeneti de nem lehet letölteni az audigy 2 drivereit(nincs is a listán! audigy majd audigy 4 jön egybõl) ha Europe/Hungary-t választom. Ha valaki másnak is ilyen gondja volna menjen North America/usa-ra.

grebber
Sorry hogy a fenébe ne müködne csak buta voltam.

grebber
Ezt probáltam már semmi hatás 😞

Shep
Egyel elõtted lévõ hozzászólás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Na senk nem tudja hogy lehetne vagy mit kell beállítani hogy mp3-aknál is szoljon mind az 5 hangfal?

Na most...

Megpróbáltam beszúrni a Mixer beállításokat:

Srácok tekerjetek vissza ide: #109 ott megtaláljátok a választ. Nem kell semmien spéci driver, elég a Creative mixerben bekapcsolni a Bass-t és szól.(Nem tudom ki volt az a láma a Creative-nál aki úgy írta meg a drivert, hogy feltelepülve alapból ki legyen kapcsolva a Bass, de látom sokakat megszivatott, szivat vele)

grebber
Nálam nem szól 😞

Még valami az mitõl lehet hogy a hangszórók néha ilyen recsegõ pattogo olyasmi hangot ad mintha szikrázna valami??
Nincs védelem a kábeleken azt bezavam a gép neki vagy mi?

agyhalál
Ha jól tudom, Winamp 5.1-tõl kezdve minden verzióban szól az összes hangszóró.

grebber
Most vettem 5.1-es hangfalat és egy SB live hangkarit.

Azt hol leeht beállítani hogy mp3-aknál szoljon mind az 5 hangfal?

Huuuuuu,szupi!!
Köszike szépen!Müxik frankón
Ez a driver felismeri a THX,meg az ilyesmi dolgokat?!
Feltelepíthetem az elözõre vagy inkább azért szedjem le?

Köcce
Hyder
KX Project 3537 driver

nekem is ue a bajom én ezt a drivert használom, hátha neked is segít

Steam: [HUN]Feriggno

Hi
Én segítséget kérnék! /Audigy 2 zs/
Nem szól a mélnyomóm továbra sem és már kezd nagyon idegesíteni!Ugy dugom össze ahogy kell,a tesztekben szól az össze hagszoró,de sehol máshól!winampban ,játékban sem...Látam már másnális ezt a problémát és vmi értelmes magyarázatot ,megoldást várok rá!
Kábeleket nemfogom felcserélni,h szóljón,mert akkor felcserélõdnek a hangok is és az elég zavaró!
Természetesen igen!
agyhalál
Ez tényleg Player. #200 Google elsõ találata ez az oldal volt.

Az Audigy-k már mind, sõt, lehet, hogy 7.1-es is tud. De ez az Audigy Player ez nem Audigy Gamer akar lenni? Mert én kétségbeesetten kerestem a Soundblaster site-on, de nem találtam meg.

srácok kellene egy segítség. elvesztettem a hangkarim papírját, és nem tudom a paramétereit. a kérdésem:
A SB Audigy Player az 5.1-es?

Hát igen, ha ilyenkor is elõfordul, hogy nem találja a kártyát akkor ez a módszer valóban nem segít :-)
De (bár ebben nem vagyok biztos) ha frissen telepített Windows registry-ében turkálsz és rákeresel Audigy-re, akkor elvikeben kellene, hogy találjon, méghozzá ott, ahol a PCI-os eszközök vannak. Elviekben a kártyából ki szokta olvasni a hardveres azonosítót vagy tévednék?

agyhalál
Csak mert velem friss Windows telepítésnél is elõfordult. Volt, hogy csak a Volume Control ment fel a telepítõ lemezrõl, a driver már nem, mert nem talált Audigyt a gépemben. Úgyhogy a drivert már csak a netrõl letöltött file-okból tudtam feltenni. Vagy Auto Update-et használva.

Nem frissen telepített, hanem már megélt egy-két driver frissítést és most mondta be az unalmast, amikor a legújabb drivert akartam felrakni.

CSOCSO
nekem tegnap az x-fi vel kellett ezt csinalnom.. mert az sb programok nem lattak a kartyat.. amugy a driver felment.. szal gondoltam hogy valami regisztracios balhe lesz... ja amugy probaljatok ne csak audigy 2-t beirni hanem inkabb creativot
agyhalál
Te találtál egy frissen telepített Windows registryjében utalást az Audigyre?

Elfelejtettem mondani, hogy természetesen a Registry hardweres részében nem fogja engedni a tõrlést, de onnan nem is kell :-)

Helló mindenki!

Még régebben volt pár Audigy tulajnak problémája azzal, hogy a driver installálásakor az installer azt írta ki, hogy nem találja a kártyát, vagy a hardwert. Megoldás lehet(nekem mûködött), hogy a Registry-ben rákeresel Audigy 2 bejegyzésekre és az összeset törlöd de kulcsostól, majd restart. Nekem úgy installálta utánna a drivert mint a kisangyal.
Ha valaki nem tudja mi az a registry, vagy nem ért hozzá, az keresse föl informatikusát, vagy rendszergazdáját és kérje az õ segítségét!

Üdv!

agyhalál
A Jack 2 részes, legalábbis nálam. Audigy2+Creative Inspire Digital 5500. A dekóderba csatlakozik egy RCA/RCA, erre rákötve egy RCA/Jack.
Közben megnéztem a képet és nálam is ugyanez a felállás.