Elit Alakulat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gõzöm sincs. Amit haverom másolt át, az angol és feliratos, de abban maradtunk, hogy ez nekünk úgy sokkal jobb.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Már kijött szinkronos DVD-n is?

schrank
hááát azért egy játékhoz képest minden film unalmas <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Szerintem csak úgy van már rá lehetõség, hogy bolt, vagy pedig egy havertõl elkéred és átmásolod. Én is ezt tettem. Beszéltem egyik haverommal és szívesen átmásolta, csa k12 dvd-t kellett vinnem neki.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nagyon meg szeretném szerezni a sorozat összes részét (lehetõleg magyar szinkronnal)! Vki pls segitsen. Thx.

Nagyon szeretem, bár talán azért is, mert CoDozok😊

dvdbe vhonnan lehet szedni?

Vani

a micsodát szeded?:S Na és honnan? Privibe jöhetne1link, nagyon megköszönném...

Gorbesz
En most szedem a HDTV releaset, hat meg kell mondjam qrva jo ez a sorozat!!!!!

Spiral Zone fan

Jah, azt nem néztem...de felirat csak van hozzá😛.

Nézd már meg mi van odaírva:

"Hang:
Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1"

Itt az volt írva, hogy 1dvd ára 2 000 majdnem....ez szerintem szinkronos:S... ma szólok róla szüleimnek, remélem hamarosan beszerzik...õk is szerették a filmet, ha jól tudom.

Azért az pofátlanság, hogy 15 rugóért a magyar szinkron nincs rajta a lemezeken!

Ezer thanks!<#wave>

NeoMaN
valaki benézhetne ide

Érdeklõdni szeretnék, hogy kapható-e még Bp-n - mer ott lakom - vmelyik boltba? akár Tesco....

nocomment
Nekem csak egy szinkron hang kéne😞

nézzétek meg: Katt
Hokotro abban igazad van hogy überfasza a film ,de az azért nem szép dolog ,hogy a Kelly hõseit meg Piszkos 12-õt lerambózod mert azért csak 30 év telt el azóta a filmezés fejlõdött. Ja meg az elit alakulat igaz történet nem igazán lehetne variálni vele. (igaz hogy a piszkos 12 is igaz történet de azon meg is látszok 12 bõl 1/2 mert lesérült)
bricsi01
Nekem a HBO-ról felvett verzióvan, arrol meg nem vehetõ le a hang 😞

Valaki küldene egy linket pü-ben ahonnan szinkronosan le lehetne tölteni a részeket?

"Everything that happens, happens for a reason"

5.1-nél észreveszed, hogy ég és föld a különbség.

bricsi01
Hi!

Szerintem az effekteket szinkronnal is eléggé hallani.

Azért a Piszkos tizenkettõt nem rambóznám le, hiszen (SPOILER): tizenegyen meghalnak, egy pedig a katonai kórházba kerül.

A B.o.B viszont tényleg überfasza. Kötelezõ megnézni, elõször eredeti hanggal az effektek miatt, majd szinkronnal is mert a karakterek magyar hangjai óriásiak és a poénok is.

Ez uraim a háborus filmek legje!!!A realitás valami félelmetes.Ahogy a film is.Nagyon tetszett!!!Iszonyú ahogy bemutatják a háborút,és nem a Kelly hõsei és a piszkos12 rambós hõseit láthatjuk.Itt golyót kap mindenki ha tetszik ha nem.Mert az ellenség vissza lõ ám, és van célkereszt a Fritz puskályán.Tehát a hõs is meghallhat akárcsak a valóságban.És ahogy surrognak a golyók!!!Ahogy a ruházatok igazi korhû jellegét láthatjuk,gondolatokat,robbanásokat,sérüléseket,a nyomjelzõ lövedékeket,emberek érzéseit,és haláltusáját,valóságos katonai taktikákat sorolhatnám még.Egyszerûen a veteránoknak köszönhetõen akik a film készitésében segédkeztek,tökéletesre épitettek a film összes részletét.Mintha ott lennék!!!A háború megalkotása egyszerûen tökéletes!Elgondolkozatott és ajánlanám sok fiatalnak nézze meg ,mert lássa csak az emberi gyarlóságot mire vagyunk képesek :emberek.<#heureka><#bdead>
Maak
hali!

engem érdekelne ez a sorozat, de nem torrentrõl,nincs valakinek valami dugi linkje? pm-ben pls <#wow3>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

bricsi01
Aki torrentes, pls tetesse fel a DVD-t.
THX.
Nekem csak HBO-sok vannak.

bricsi01
Hi!

Már szerintem 5-szõr végig néztem de most megint elkezdem, és egyre jobb.
Nagyon jó az egész.

bazza
Tud vki midi-ben csengõhangot a fõcímzenébõl? MP3-ban már van csak azt nem tudja a telóm...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

gkeeper
köszönöm a helyesbítést... Van rá esély hogy van hozzá felirat! Olvasgatva az elõzményeket többen az eredeti verziót ajánlották.

Punker
az idõs emberek a veteránok.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gkeeper
Figyu!
letöltöttem külföldi oldalakról a részeket.
HBO-ról lett felvéve!Honnan szerezhetném meg ezekhez a feliratokat?Az elején amúgy idõs emberek ios beszélnek az életükrõl!Akinek ezekhez a részekhez van felirata, kérem privizzen vagy e-mail-t írjon.Hálás köszi elõre is%!

Glpetyus
És mire kéne irígynek lennem,Te kis butuska.. ? <#gonosz1>
😊

At endless torrent-on fenn van!!!
fistin
köszönöm! a sárga irígység szóljon belõled 😄D

Glpetyus
Ha annyi eszed van,hogy szinkronnal nézd,akkor grat....

fistin
tényleg nincsen szinkron, a PzetorPlack, vagy Pleck, vagy mittomén törte fel, és van rá szinkron... igaz 2.0, de van rá!
na de a bónusz dvd engem NAGYON NAGYON ÉRDEKELNE!!!!!!!!

Mind1, a lényeg az, hogy létezik szinkron!

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Glpetyus
Ja,mert warez.

Punkerwork
na akkor leírom(juk) X+1. alkalommal újra a hivatalos gyári DVD-n nincs szinkron!
link

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Breki33
akkor már csak meg kell osztanod P
Nekem a DVD-n is van magyar szinkron (+angol 5.1)
Breki33
biztos a DVD-re gondol
Ezt meg honnan veszed???????????

Breki33
dehogynem

nekem szinkronosan van meg
Punker
mivel soha nem volt hozzá szinkron....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Angolul?

Breki33
bithuman-en fent van
Valaki tudna nekem mondani int. címet, ahonnan leszedhetném a film összes részét, akár egy SMS-ért