Elit Alakulat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC <#vigyor2>#vigyor2>
Hol tudom a BoB soundtrack-jét letölteni???<#help>#help>
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
nagyvonalakban:
közlegény
tizedes
õrmester
tõrzsõrmester
fõtörzsõrmester
hadnagy
fõhadnagy
százados
õrnagy
ezredes
tábornok
kb . ezek vannak a BoB-ban, majd ha lesz kedvem leírom a teljes listát rangjelzésekkel együtt, vhol megvan 😊
közlegény
tizedes
õrmester
tõrzsõrmester
fõtörzsõrmester
hadnagy
fõhadnagy
százados
õrnagy
ezredes
tábornok
kb . ezek vannak a BoB-ban, majd ha lesz kedvem leírom a teljes listát rangjelzésekkel együtt, vhol megvan 😊
valaki írja le a tisztek rangsorát az amerikai hadseregben pls. mindenki mindenkit elõléptet, de nem tudom meik nagyobb rang <#zavart1>#zavart1>
ok, kössz
8. rész, Õrjárat
itt elolvashatod
itt elolvashatod
melyik rész lesz most?
ne felejtsétek, ma 21.05
Önvédelem? Annyira azért nem énekeltek hamisan 😊.
De oké, értem mire gondolsz.
De oké, értem mire gondolsz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha félreérthetõ voltam, akkor kiegészítem magam. Úgy gondoltam ÖNVÉDELEMBÕL durrantottak volna vissza az amerikaik, ha lett volna mivel.
Szerintem meg a háborúban harcoló katonák pont nem azt nézték, hogy mikor lehet "odadurrantani" az ellenségnek. Örültek ha nyugi volt...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az amerikaiak is szerettek volna énekelni, csak akkor szétlõtték volna nekik a ......... Gondolom, ha lett volna megfelelõ eszközük, az amerikaiak is odadurrantottak volna a stihlenachtosoknak.....
beszart a msn <#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
16 000 FT!!!
Szerintem is érdemes megvenni díszdobozban. Én megvettem és rohadt jól néz ki! Egyetlen negatívum a 6. DVD (amin az extra dolgok vannak) nem lehet magyar feliratot választani.
egyébként tegnap néztem Bithumenen, fentt van már az elsõ és az ötödik DVD, 5.1-es angol, illetve magyar hanggal...
FELTÉTLEN TÖLTSE LE? AKINEK VAN RÁ LEHETÕSÉGE!!!!!!!!!
nekem meg vegye meg valaki szülinapomra (febr. 24) a díszdobozos változatát...
olyan designes fémdobozba van,.hogy be kell töle szarni!!! 😄
FELTÉTLEN TÖLTSE LE? AKINEK VAN RÁ LEHETÕSÉGE!!!!!!!!!
nekem meg vegye meg valaki szülinapomra (febr. 24) a díszdobozos változatát...
olyan designes fémdobozba van,.hogy be kell töle szarni!!! 😄
iken, kicsit ugrál, majd javítok rajta, csak nincs kedvem most vele szenvedni, mert az UGA most úgy gondolja, hogy nem akar mükszeni, és egy egészestés mûsor, míg betölti a progi... :SSS
Ja, abszolút nem fikázzák õket, nem lõ halomra senki egyedül rambóként nyócszáz németet, stb.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Azt hiszem ez még belefér az egészséges hazafiságba. Egyébként a film során nagyon sokszor tisztelettel, emberien mutatják be a németeket (pl. mikor karácsony estéjén hallgatják ahogy a Stille Nacht-ot éneklik, amikor nekiállnak a lerombolt város újjáépítésének, amikor a végén a német tiszt beszédet mond az embereinek, stb...). Tényleg nagyszerû sorozat, ha teheted, nézd meg az összes részt, úgy áll össze igazán kerek egésszé a történet.
Vazze! Eddig csak 2 részt láttam, de ez rohadt jó volt (pedig én nagy filmfikázó vok).
Mesteri minden.. (azért kicsit érzõdik hollywood, meg hogy csak MI amcsik).
Mesteri minden.. (azért kicsit érzõdik hollywood, meg hogy csak MI amcsik).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez az egész film, minden egyes részével rohadt jól meg van csinálva!!
\"Never say never!\" W Churchill
Bill Guarnere és Joe Toye 50 év múlva a bastogne-i erdõben!

Pl. mert 100% pontossággal elárulták volna, hogy hol vannak. Jobb volt nekik, amikor nem volt lövöldözés. Ráadásul valójában nem biztos, hogy ugyanilyenek voltak a távolságok, és a németek valószínûleg nem úgy mozogtak, mint a filmen...