Mit álmodtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ilyen álom elõfordul kamaszkorban, de nemcsak...
Qwerty4
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Életem legszebb álma volt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Álmomban egy koliban, csoporttársam, és a csoporttársam lakótársa (akit barátnõm megcsókolt), és a barátnõm. Civakodunk. Kérdem, miért nem akar már? Nem válaszol. Azt mondja: Csak. Nem akar. Nyugodjak bele. Mondom: tudom én, miért nem akarsz. Az a másik fiú õ kavart be. A világi dolgok és érdekek, azok kavarnak be.
Barátnõm unokanõvérénél vagyunk, az õ kolis szobájában. Még szexelni akarok. Õ azt mondja, valami már elmúlt. Én ragaszkodom hozzá. Unokanõvére alvást utánoz a másik ágyon.
Borzasztó érzés. Én sem akarom, õ sem akar. De. Én akarom. Csak õ nem.
Menekül. Eltûnik. Megtalálom az ágynemûtartóban. Már utál engem. Már csak arra vár, hogy üssem meg, hogy bántsam meg, akkor mehetne ahhoz a másikhoz.
Nem is utál, csupán megvet, nem tart semmire. Legalábbis nem az õ életében. Ott már nem akar.
Nevet. Szabadulni akar tõlem. Nem akarom az unokanõvére elõtt csinálni, hívom, menjünk át az én szobámba.
De ott a csoporttársam, mit keres ott? Ki engedte be? Ráüvöltök: "Takarodj innen!"
Dühös lesz, és meglök. Mi az, hogy õ takarodjon onnan?
Én is dühös vagyok rá. Mit keres itt? Mit akar?
Barátnõm rájön, megnéztem a leveleit. Ott írta: "Szabival vége, új fiú van a láthatáron. 😄"
Megnéztem. Dühös vagyok, irigy vagyok, fáj, hogy ennyit jelentettem. Csak úgy le lehet cserélni. Õ menekül elõlem. Unszolásra belemegy a szexbe. De nem akarja. Engem sem akar.
A szobából nem megy ki a csoporttársam, felsõbbrendûen azt mondja: Talán menjek ki én.
Megalázva érzem magam. Õ két fejjel magasabbra nyújtózik nálam. Ha meg merném ütni, akkor sem érném fel.
De a barátnõm maradhat, csak én menjek ki. Beljebb megyünk. Ott az a másik is. Barátnõm vele nevet. És nem velem szomorkodik.
Táncolnak. Én gyáva vagyok. Beteg vagyok. Gyenge vagyok. Vihognak. Visítanak a röhögéstõl. A srác ugyanúgy nevet, mint a barátnõm. Kigúnyolom. Fenyeget, hogy lecsap. Barátnõm a fülébe súg. Nevetnek rajtam. Már vele akar lenni.
De megjátssza, hogy még velem, vagy hogy még nem vele. Úgy érzem, soha nem szeretett, ha ilyen gyorsan jó neki mással.
A srác fenyeget. Én kétértelmûen kigúnyolom, de érti õ, mert legalább olyan okos, mint én. Csak sokkal erõsebb.
El akar verni, ha nem hagyom, hogy az övé legyen a barátnõm. Barátnõm nem foglal állást, hanem versenyeztet. De titkon már tudja, ki nyer, és örül is neki.
Azt kérem a sráctól, kegyelmezzen. Sokkal erõsebb. Mutogatja az öklét. Behúzok neki egyet, de meg sem kottyan neki. Elõre tudtam, hogy esélytelen, de valamit kellett tenni.
Barátnõm várja, hogy valami nem odaillõt tegyek, hogy a törvények értelmében ki kelljen dobniuk.
Ez meg is történt, amikor megütöttem a srácot."
- Hogy búcsúztatják néped tagjai az útra induló harcosokat? - Ölj le egy légiónyi gyereket!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Qwerty4
bár igazából nem nézek sok tévét, de lehet csak azért mert megtetszett ez a reklám 😄
kis idõ után megjött én beszáltam de a haverok akikkel beszélgettem mintha észre se vették volna, nem száltak fel. mondom jó, majd jönnek a következõvel. belül igazából nem is villamos volt, hanem egy busz 😄
megláttam egy régi barátomat, és leültem mellé. kényelmesen elhelyezkedtem, letettem a táskámat meg a cuccaimat. így eltelt egy kis idõ, aztán arra lettem figyelmes, hogy eltûnt a táskám. megkérdeztem haveromtól mit csinált vele, õ rakta-e el, de azt válaszolta õ semmit nem csinált. keresgéltem keresgéltem, és egyszer csak megszólal mögöttem egy hang: "hé, haver, nálam van a táskád, de csak akkor adom vissza ha veszel nekem egy csésze kávét."
hátranézek, és egy nagy, kövér néger csávó ül mögöttem és röhög 😄 (tudjátok, mint a nescafé reklámban, tisztára 😄 ) mondom "neked bizony a jó kúrva anyádat. add vissza de rögtön" 😄
aztmondja nem, addig nemadja vissza míg nem adok neki kávét."mert ha gyûjtöd a címkéket a csomagolásokról, és te vagy a szerencsés, akár 5 MILLIÓ FORINTOT IS NYERHETSZ!!" mondom nekem nem kell az 5 millió, cask adja már vissza..és ekkor feltûnt még egy különös dolog. az, hogy a busz elejében egy komplett kis büfé volt kialakítva (hogy a sofõr hol volt, nemtudom) és a büfés csaj kezdett el beszélni nekem arról, hogy honnan is származik a kávé, meg hogy most akciós, meg miket nyerhetek még.. és akkor felébredtem végre 😄
Qwerty4
Tegnap éjjel 2 is volt:
1. Nem tudok hosszú történetet leírni, viszont abból az álomból megmaradt egy kép, Lukács Laci a Tankcsapda frontembere rövid hajjal az anyámat el akarta venni feleségül.Csak néztem értetlenül. :o És mindez egy cross-pálya szerûségen játszódott le.Hát nem tudtam hova tenni, ugyanis anyám apámmal már jó ideje együtt vannak a valóságban, szóval ez úgy nagyon érdekes volt.És pont, hogy vele?!
Ez lehet a mostanában kialakult Tankcsapda-utálattól jött elõ, nagyon megutáltam a zenéjüket és Lukács hangját. xD És az álmomban is óriási utálattal voltam Lukács felé.
2. Bennragadtam (???) egy nagymellû csajjal és még pár emberrel egy elég rémisztõ, horrorfilmekre/játékokra jellemzõ házban.Kint narancsárga égbolt.A nagymellû csajszi elment (talán futott) egy másik szobába, majd az egyik tag mondta, hogy menjek utána, a csaj a fotelbe kifeküdve és a bal melle elfeketeült, dolgozott benne valami démoni dolog.Azután felébredtem.
Ma is kesze-kusza álmom volt, de abból sokra nem emlékszem.
Qwerty4
Nekem is néha vannak UFO-s rémálmaim és az egyik pont pár napja volt.Az UFO-k felsugároztak az ürhajójukra mikor este aludtam és azt mondták nekem hogy az emberiség az utolsó óráit üti mert egy szektacsoport odalent megtalálta a módját hogy felélessze a dinoszauroszokak és csak én állíthatom meg õket.Még annyi volt hogy mikor vissza lesugároztak a földre az egész talaj a földön olyan volt mint a jégkorszakban és akkor hírtelen elõugrott egy raptor a szomszédunk háza mögül és én meg beszaladtam a garázsunkba ahol volt egy akusfúró és azzal megöltem a dínót.Na ekkor jött a hab a tortán mert a hasából egy Alien mászott ki és ekkor tudtam meg hogy az UFO-k egymással háborúban állnak.Na ekkor úgy beszartam hogy felébredtem.Aznap este nagyon nehezen ment a visszaalvás.Néha egyébként úgy elfilózok rajta hogy ezeknek az álmoknak mi értelmük van mert állítólag mindegyik utalás valamire...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Este haverokkal villamossal jöttünk egy discotól, amikor belénkrohant egy taxi oldalról, és felrobbant a villamos, de túléltük (? nem tom hogy) és akkor kint leültünk mellette... Mert az nem látott minket aki nem volt a villamosban. Odamentem egy autóshoz,hogy hivjon mentõket meg tûzoltókat. Erre hirtelen az egész elkezdett vérezni és sima emberi hús lett belõle... Aztán jött 1 osztálytársam haverjával, odamentem, kezetfogtunk meg minden, és kérdezte hogy mi van veled mit keresel itt... én meg mondtam hogy balesetet szenvedtem egy csomó haverral együtt... és mondta hogy itt nincs más rajtam kivül, meg villamost se lát... Aztán amikor mentem vissza egyik havert megrázta az áram és meghalt. Aztán osztálytársam odajött közénk, és aki csak hozzászólt, azt már látta. Aztán jött valamiféle démon, és megbüntetett engem, hogy élõt hoztam a holtak közé! Aztán kaptam 2 opciót, hogy a lelkem kiszabadul vagy élõ leszek érzések nélkül. azt választottam hogy a lelkem kiszabadul. Ekkor elindultam és egy próba jött. Volt egy rohadt jó nõ, ült az asztalnál... Odamentem hozzáakartam érni és hirtelen eltünt õ is, mindenki... Majd megint jöttek a démonok és azt mondták, hogy megbuktam a vizsgán. Elpusztult a lelkem, ekkor ébredtem fel...
Niki már csak a volt barátnõm😞
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Jobb, mint egy akármilyen film. 😊
Qwerty4
omg, aztán egyetemen voltam, új tanárok, csoporttársak voltak, fel kellett fedeznem a termeket, a csoporttársakat, volt valami magyartanár, és osztogatott kötszert óra végén, lecseszett mekkora béna vagyok, mert nem találtam meg a dobozt, ahonnan kellett kivenni.
Aztán meg csattanóként kiderült hogy az öreganyám is ott fog tanítani, tartott is volna nekünk valami órát, de én eltévedtem az épületben.
Az álmom harmadik részében egy holdutazásra lehetett indulni, volt vagy 50 ember, aki jelentkezett. Nagyon vártam, de valami olyat éreztem, hogy nagyon messze van, ez nem csak egy egyszerû utazás, és nagyon nagy a kockázata, hogy elromlik valami. Láttam, ahogy lebed az égen egy óriási tölcsér kikötözve, az a rakéta, ami föl fog vinni.
Nem tudtuk, mikor lesz a start, és próbáltunk telefonon elérni valami ismerõst, aki ugyancsak befizetett az utazásra, de nem vette föl.
Kocsiban voltunk, és apum vezetett, nem figyelt erre leugrattunk 100 métert a hídról a lenti autópályára. Aztán valahogy odaértünk a kilövõ állomáshoz, ami olyan volt, mint valami vidámparki hullámvasút, vagy inkább ilyen nagyhajó féle. Én meg ott nyafogtam szüleimnek, hogy meg sem zuhanyoztam, nem akarok büdösen a holdra menni. 😄
Bocsássatok meg, hogy ilyen dadaista álmaim vannak. 😊)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
egyik rokonommal beosontunk egy strandszerûségre, ahol egy olyan medence van, aminek a vízének a felszínén tudtunk járni 😄D
aztán észrevettek minket, és elkezdtünk menekülni.. az az érdekes, hogy utána már nem egy strandról menekültem, és nem is a rokonommal, hanem számomra ismeretlen egyénekkel egy állatkertben, ami labirintusszerû volt (pl az egyik: szûk folyosón volt egy kicsi bejárat, bementünk, és egy nagy fákkal, meg homokkal teli helyen találtuk magunkat egy oroszlánnal... na ez elõl futottunk mint az állat)
national geographic ment miközben aludtam, szal lehet azért változott meg az álmom hírtelen 😄
help
Az autó azt jelenti, hogy menekülsz valamitõl... ha nemtudod kormányozni és megállítani, az egy szenvedélyt jelent. Amivel felfogsz hagyni.
(álmoskönyvelkionból szedtem😄)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Megyünk az úton a régi Renault Expressz furgonunkal..anyám, és az ismerõse is a kocsiban van..Én vezetek..
Egyszer csak nem az úton megyek, hanem a síneken, mint egy sínautóvá változik át a kocsi....Szembe meg jön egy tehervonat..Szergej vonat húzza..
dudál veszettül.. én meg már nem tudom megállítani a kocsit. csak kapaszkodok a kormányba, próbálom magam felé húzni a kormányt mintha attól megállna a kocsi de, nem, mert már itt van a vonat...Bumm..
erre felébredek..leizzadva.. 😛
Van egy helyes csaj akivel jóban vagyok....szerintem már ment egy ideje az álmom, de én csak egy rövid részre emléketem.: Egyszer csak az volt hogy én az ágyon fekszek, a csaj meg felettem volt, amolyan "facesitting" pozícióban. És én a punciját nyaltam.<#idiota>#idiota><#buck>#buck><#nyes>#nyes>...egymásra néztünk, és a csajnak nagyon jó volt 😄 😄D
aztán felébredtem...affene hogy mindig a legjobb részeknél ébred fel az ember...És ez vajon jelent valamit ? 😄
Nemrég például vért hánytam (csak álmomban) és úgy éreztem mintha belém szállt volna egy démon.
Egy közeli kocsmában baráti összejövetel volt, rosszul éreztem magam, kimentem és megharagudtak rám a barátaim nem tudom miért.Azt mondta az egyik ha elmész vissza se jöjj, valami ilyesmit.Mikor kiértem nem tudom hova, de biztos nem WC volt, elkezdtem hányni a vért.Mindenhonnan folyt, az orromból is.Nem haltam meg.A következõ amire emlékszem a vörös égbolt és óriási földrengés, a családtagjaim meg kapaszkodnak.
Qwerty4
(nappal, parkoló, bolt ajtajában ülök, rozzant merci taxi megérkezik, bõrfejû bõrkabátos kiszáll, idejön hozzám, puff)
help