Ki tud mindent a Ps2 gamakrol?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alkalomadtán akár még azt is használhatsz!😊
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
hy
Billentyûzettel+egérrel lehet játszani ps2 vel????
Légyszi írjatok.
Billentyûzettel+egérrel lehet játszani ps2 vel????
Légyszi írjatok.
Témafigyelést be lehet állítani valahogy?
Nahh szal akkor nem aliakitunk egy irc csatit?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hehe 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jo de teged alig lehet elerni es nem vagy valami beszedes 😊)))
En unom irni ide es varjam a folytatast... miert nem gyulunk osze paran es chatelunk?
Most úgy mégis szerinted miért haldoklik ?!! Írd be amirõl dumcsizni akarsz, dobj fel témát, aztán máris kialakul az eszmecsere ! Szerintem a régiek is olvassák még (én is), csak nem feltétlenül kapcsolódnak be a "rém izgis" témákba. Ja és nem kell mindig flémelni, de akár azt is lehet 😄DD !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3