Ki tud mindent a Ps2 gamakrol?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Alkalomadtán akár még azt is használhatsz!😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

hy
Billentyûzettel+egérrel lehet játszani ps2 vel????
Légyszi írjatok.
Témafigyelést be lehet állítani valahogy?

Sephi
Nahh szal akkor nem aliakitunk egy irc csatit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
biztos visszaolvasott már...

Bérbe vehet? reklámfelület...

CHEAPBOY_GA
de en legalabb tudok mindent😄

Sephi
Hehe 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo de teged alig lehet elerni es nem vagy valami beszedes 😊)))

CHEAPBOY_GA
en mar regen attertem😛

Sephi
En unom irni ide es varjam a folytatast... miert nem gyulunk osze paran es chatelunk?

barret
igy van!

Sir Quno Jedi
Most úgy mégis szerinted miért haldoklik ?!! Írd be amirõl dumcsizni akarsz, dobj fel témát, aztán máris kialakul az eszmecsere ! Szerintem a régiek is olvassák még (én is), csak nem feltétlenül kapcsolódnak be a "rém izgis" témákba. Ja és nem kell mindig flémelni, de akár azt is lehet 😄DD !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

barret
te még megvagy?hali!

Sephi
Irja ide az aki ismer sok Ps2 jatekot az ICQ szamat vagy ha ircel mert akarok chatelni gamakrol vaz.... kurvara unom a forumot mert kihaloban van....