NBA Street Vol. 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én gc-n nymom a gamet, de állati!
én végig nyomtam már, de multi miatt nme lehet megunni! <#hawaii>#hawaii>
én végig nyomtam már, de multi miatt nme lehet megunni! <#hawaii>#hawaii>
Ez tényleg jó kis arcade játék😄
Viszont a 3. részt kerüljétek!
(Igaz, hogy több csel van benne, meg szebb, de pl ebben a részben már nem te döntöd el, hogy milyet zsákolj - vagy csak én vagyok béna - meg a zsákolóverseny is egyenesen gáz.)
Viszont a 3. részt kerüljétek!
(Igaz, hogy több csel van benne, meg szebb, de pl ebben a részben már nem te döntöd el, hogy milyet zsákolj - vagy csak én vagyok béna - meg a zsákolóverseny is egyenesen gáz.)
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
jó marketiggel simán csinálnak belõled legendát 440 el is 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Aj dont lajk sport gemsz 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon frankó kis kosaras progi. Még a konzol utáló öcsikém is a projektor elé ragasztja órákra... 😉
Csak kissé elakadtam benne. Szóval a Be a Legend-et csinálom és már csak a utolsó pályát kéne unlock-olni, amihez 450 progress point kellene, de nekem csak 440 van. Viszont nincs már semmi, ahonnan lehetne továbbit szerezni. Most akkor ilyenkor mi van, honnan szerezzem meg a maradék 10-et??
Csak kissé elakadtam benne. Szóval a Be a Legend-et csinálom és már csak a utolsó pályát kéne unlock-olni, amihez 450 progress point kellene, de nekem csak 440 van. Viszont nincs már semmi, ahonnan lehetne továbbit szerezni. Most akkor ilyenkor mi van, honnan szerezzem meg a maradék 10-et??