Zeneszerkesztés

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
kicsit hülyén fogalmazom meg, de ti mivel viszitek át a hangot gépre? Értem itt azt, hogy egy kütyü hangot ad ki, van L/R kimenete és mire dugjátok rá, hogy gépen az éppen használatos szerkesztővel venni tudjátok?
(ha minden igaz, akkor Focusrite SCARLETT 2i4, ilyenek)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Használt/használ innen valaki Novation - Circuit-et? Véleményekre kíváncsi lennék.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sajnos ez a zene nem illett a cicákhoz 😄 Egyébként a pókok nem olyan félelmetesek, mint a filmekben mutatják. Nekem kettő is van, és semmi bajom velük 😄 Ja és köszi a kritikát! 😉
Jim Morrison
cicákkal jobban jártál volna, azokat több ember bírja nézni 😊 amúgy nem rossz szám, nekem bejön, csak hát a pókokkal én is hadilábon állok ...^^

Legújabb!!!

Két saját pókom is szerepel a klipben, meg más óriási finomságok:

Üdv!
Kovács Olivér, zeneszerző.
Tevékenységek
filmzene írás
reklámzene írás
hangos logó készítés
honlap: http://kovacsoliver.hu/
facebook oldal: https://www.facebook.com/olivercomposing/
soundcloud: https://soundcloud.com/mardumusix
Utoljára szerkesztette: Mardu, 2016.07.08. 00:11:17
Új zenével jelentkezem!

Harcolj!!!

:
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Two Of Us...Blue Night Shadow (i2k'014's C&C Mash Up mix) 02:50
* Two Of Us - 1985
* C&C Music Factory...Gonna Make You Sweat - 1990

Abletonnal készült

IMYke2.0.0.0

Saját zeném, klippel! Nem követtem stílusirányzatot, csak amilyen kedvem épp volt. De hangzásilag közelebb áll a 90-es évekhez, mint a maihoz.

Adam Beach Beat
IMYke2.0.0.0
Ableton Live-val készült, saját zene:

i2k'014...Fun Time (Radio mix) - 03:15, 133 BPM

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

IMYke2.0.0.0
Tracktor DJ-vel készült mix, egy aerobic trainer kérésére, még 2007-ben.
Elõre preparált számok, keverés élõben:
i2k'007...Aerobik Megamix (Volume 01, 2007)

Track lista a videón.

IMYke2.0.0.0
Tracktor DJ-vel készült mix, egy aerobic trainer kérésére, még 2007-ben.
Elõre preparált számok, keverés élõben:
i2k'007...Aerobik Megamix (Volume 01, 2007)

Track lista a videón.

jó lesz ez....
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Sajátom: i2k'014...Pearl On Ice (Frozen World mix) 06:45, 80 BPM
Az idei elsõ, s remélem, nem utolsó publikálásom.

IMYke2.0.0.0
Nagyon tud!

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Kicsit chill, kicsit más:
i2k'013...Light and Heavy (Full mix)

IMYke2.0.0.0
Mûfaji besorolásban nem gondolkoztam, mikor készítettem - az biztos, hogy a manapság egyre romló trance scene-mûveknél "trancesebb", de még sem az, és house sem lehet, hiszen ahhoz meg túl trance-es 😊
Laza Style 😊

Erre nem gondoltam. Viszont ez a Cool Breeze tetszik, annak ellenére, hogy nem igazán szeretem ezt a mûfajt. De tényleg, mi is ennek a pontos mûfaji besorolása? 😄

Amúgy szerintem jó, hogy nem erõs a dob. Talán hangszínben lehetne módosítgatni rajta, de lehet, hogy ezt csak azért hallom így, mert az mp3 megnyesi a magasabb frekiket...

IMYke2.0.0.0
Az ok ennél sokkal prózaibb: nincs saját és gyors internet-elérésem.
Némelyik videóm (ha megnézed a csatornám, láthatsz hosszabb anyagokat is), volt, hogy fél napig kúszott fel.
0,5 megabites (512-es, vezetéknélküli, könyvtáros net - max feltöltési sebességem 16 kbyte/sec.).

Nem véletlen, hogy 99%-ban állóképes klipeket töltök, miközben szívem szerint, korrekten megrendezett videóanyagokkal fejelném meg a zenéicskéimet.

IMYke2.0.0.0
Igen, valóban "erõtlen" a dob (miközben én szeretem a húzósat), mert próbáltam nyáriasra, lágyra venni egy alapvetõen nem lassú számot (132 BPM ugye).
Nagyon kezdõ vagyok ám én ebben a zeneszerkesztõsdiben, igazi botfülekkel. S ezt nem álszerénység mondatja velem.

szerintem a dislike-ok azért mennek, mert nem meri HQ-ban felnyomni 😊

DaemoonHunter
Ügyes! Nem értem ki az a fogyatékos aki azzal szórakozik hogy dislike-olja na mindegy. Annyi javítani való hogy sztem a dobod gyenge, nem mondom hogy eltûnik a zenében, de nem üt eléggé, olyan csendesen elkopog ott a zenében érzésem van tõle 😄

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
OFF, bocs:
i2k'013..Fly To Me (HighLife Uplifting Project Remix) - 08:10 / 140 BPM
This is a REMIX from/basic on this project: Beatport

jutiput
Igazán köszönöm a jó tanácsokat! Üdv.<#taps>

narumon
Sok mindenre nem tudsz figyelni. Mûködjön az a lényeg. Paraméterekben mindegyik fényévekre van az integrált hangkártyától. (innen adódik a hangzás különbség is).

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

jutiput
Szia!
Köszönöm szépen a tanácsodat, valami ilyesmire gondoltam, talán még ennyi belefér a nyugdíjba! Tudnál még abban segíteni, hogy kb. milyen
paraméterekkel rendelkezzen és mire kell különösen figyelni a vásárláskor? Most nem arra gondolok, hogy ne legyen törött vagy ilyesmi!
Köszi még egyszer! Üdv.<#worship>

narumon
Szia!
Hát használtan szét kell nézni. Használt EMU0404 belsõ pl 10-15e forint körül elõ szokott fordulni, de kezdésnek akár egy nagyobb Soundblaster is jó lehet, használtan 15 alatt látni azokat is. A 3-4e forintos kategóriát kivéve minden jónevû gyártó hangkártyája lényegesen komolyabb mint az alaplapi kártyák.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

jutiput
Sziasztok!
Amatõr zenélgetõ vagyok és nyugdíjba vonulásom alakalmából kaptam a gyerekeimtõl egy Yamaha MOX6 szintit, amire már régen vágytam és szeretnék vele jobb minõségû zenét csinálni, mint amit egy alaplapi
hangkártya tud, tudnátok ajánlani valamit megfizethetõ áron, vagy ,ha esetleg használtan valakinek lenne az alaplapinál jobb hangkártyája, amit olcsóbban meg tudnék venni a szám.gépembe! Tudom, hogy 30000-tõl, akár a csillagos égig mennek az árak, ezért szeretnék valami olcsóbb megoldást és nem szeretném ezzel már terhelni a gyerekeimet! Elõre is köszönöm, ha valaki segít ebben, akár, ha csak tanáccsal is! Üdv.<#integet2>

IMYke2.0.0.0
Ezt valamikor befejezhetnéd, mert tényleg jó, húzós zene. <#eljen>

Purga: nagyon állat ez a téma!

Hey hoo! Itt egy kis muzsika tõlem. Hallgassatok bele a zenékbe ha lesz kedvetek és idõtök. KösSsz 😊 Üdv Mindenkinek!
----------------------------------------------

Battlelog: Purga5

attól függ melyik programban.
egyelõre két variációt találtam:
1.
pre- az effekt loop az EQ elõtt van
post az effekt loop az EQ után van.
2.elvileg ez egy gomb,ami meghatározza,hogy az analizátor az EQ-zás elõtti vagy utáni állapotot mutassa-e.(Logic)

A zenélés öröm.A dicsekvés, magamutogatás pedig emberi gyengeség.

Sziasztok! Remélem tud majd valaki segíteni nekem egy kérdés megválaszolásában. 😊 Mi a különbség a Post-EQ és a Pre-EQ között? 😊

Üdv!

Zeneszerkesztõsdi után kutakodó embereknek ajánlanám az alábbi blogot:

http://masterofpuppetsmusic.blog.hu/
sziasztok itt egy jó zenemix!!!!!
NÉZZÉTEK MEG NAGYONJÓ!
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan program, amivel ki tudok szedni szólamokat, pl. egy gitár, hegedû szólamát egy több hangszeres felvételbõl?
Köszi elõre is.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy ismertek-e olyan programot, amivel lehet spektrogramot szerkeszteni. Nem meglévõ zenébõl szeretnék így függvényt kinyerni, hanem ki szeretném próbálni, hogy milyen hangokat lehet kihozni a frekvenciák keverésébõl, esetleg azokkal dolgozni egy zeneszerkesztõ programban. Nem tudom létezik-e egyáltalán ilyen program, esetleg hardver, ha valaki ismerõs a témában, megköszönném a segítségét.
Hát igen a youtub-on látom hogy a dobosok egy meglévõ számra dobolnak de valahogy az eredeti dob nem hallatszik. pl ha egy Ákos számra karok dobolni akkor irjak neki emailt hogy küldje el nekem az adodd számot dobsáv nélkül? 😄 Mert ugye a studióba sávonként veszik fel ugy tudom. csak vicc volt na mindegy köszönöm a válaszokat
Ha dobolni akarsz tanulni autodidakta módon, akkor ajánlom figyelmedbe a youtube-ot. Csomó egészen jó tutorial videó van.
Oldal 1 / 4Következő →