Kingdom Hearts

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bejelentették a 4-dik részt, unreal 5-el lesz.
TidusX
Sziasztok!

Elindítottam egy chatet, ami
leginkább Final Fantasy és más KIZÁRÓLAG retro (PS2- ig bezárólag) játékokkal foglalkozó embereket gyûjtenék és várok szeretettel rá.
Az oldalon anime- rõl is lehet beszélgetni, aki szereti õket.
Videogames Soundtracks Radio- t sugárzok rajta, benne természetesen FF muzsikákkal is. Anime zenék is hallhatóak, bár kevesebb alkalommal.
Mindennap beteszek egy új hátteret, hogy változatosabb legyen.
Én 6:00-0:00- ig egyfolytában fent vagyok, várlak Titeket érdeklõdõket, hogy kialakíthassunk egy jó kis közösséget!
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot és szép napot kívánok! :)

http://xat.com/FinalFantasy_Videogames_Retro

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Néztem pár képet, videót a KH 1,2-rõl, de igazság szerint nem tudom érdemes-e beszerezni. (ps2)
Ti mit gondoltok? Szeretem a disney rajzfilmeket, de nem tudom jelent-e kihívást a játék. :/
Illetve az 1 vagy a 2 a jobb?
Victor1103
Nem tudom ki tolja a legújabb Birth by sleep alcímû részt psp-n de én számomra valami iszonyatosan nehéz játék. amilyen könnyú volt a kettõ az alkotók annyira elszálltak nehézség terén ebben az epizódban. És én még hardon akartam elindítani most meg a normal fokozat is megizzaszt rendesen a bossokrol pedig ne is beszéljünk. Amúgy idáig lazán hozza a megszokott Kingdom Hearts színvonalat nagyon jó kis cucc:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Megvan....x helyett O(ugrás) nyomtam..És igy mindig mellé ugrott..Amugy mostmar nagyon 1szerü..Viszont a játék nehéz..Clayton(vadász) csávó se valami gyenge...

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Faszom már a tököm kivan a KH1ben van1 Dzsungelos pálya..Indákon vagy miken kell ugrálni..1x végig is mentem rajt..Talalkoztam is a gorillákkal...Én hülye nem láttom hogy van ott valami szar amin fel lehet mászni..És leugrottam...Mehettem elõröl ,és azóta vagy 50x próbálkoztam de nemtom elvinni addig...Mindig jókor engedem el Mikor jump on/of van R1el ki is jelölöm hova akarok ugrani de semmi....Kibaszott ideges vok már..........<#boxer><#violent><#gun>

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

hy! megcsináltam a phill tournamentet azután mit kell csinálni?
Seth
Huh, meg is feledkeztem róla, hogy ez még jön ^^
Már szedem is. Remélem azért jobban fogom élvezni,mint a gameboy-os változatot,aba elég hamar beleuntam

PSN ID.: Beegabor

Kingdom Hearts Re: Chain Of Memories (PS2) videók

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sephi
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ALIENwoods
Már megy , megtaláltam a kotton shippet :D. Save-nél az egyik opció az ,hogy visszadobjon a hajóra.

Great Success

Sephi
Hülyegyerek ide ne írjál mert pofán váglak. Nehéz megkérdezni?:DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Nem a save pointoknál??
<#fejvakaras>

ALIENwoods
Csodaországból hogy lehet visszamenni a Gummishipbe? mert ahol leestem ott egy deka ilyen helyet nem látok ahol lehetne valamit csinálni kivéve a 3 zöld pontot, de azt meg nem tudom még használni.

kigrabbolni belole a modelleket.

PS3 ID: iib

Seth
Namost ha van egy iso-d akkor azt simán ki tudod írni, mire kell ez a fájl?

torrentos oldalrol. csak nem volt benne az a file

Fantos
honnan szedtél le ISO-t? nekem az kéne

hellotok. segitseg kellene. Kingdom.idx filera volna szuksegem az ntsc kingdom hearts dvdrol. lehuztam par isot de ez a file nemvolt benne. a dvdrol kell bekopizni. akinek megvan elkuldhete mailbe. vais kuldjon privatot. nagyon szepen koszonom.

Hello!A Kingdom Hearts 2-höz keresnék végigjátszást,valaki tudna linket mondani,ahol le lehet tölteni a KH 2 végigjátszását?
Sephi
De nem mukodnek. Ne is probald. Csak baszogatod a PC-ed es meg a vegen win reinstall is leszen.

Fantos
hát én 3 félét is találtam de akkor mindegy

Sephi
"úgy véled nincs"

Nincs. (azaz van de az szmoruen semmire sem jo)

Fantos
most miaz? úgy véled nincs vagy csak a szón akadtál fent?

Sephi
Ps2 emu :DDDDDDDDDDD

Fantos
hu... én speciel arra gondoltam amt PS2 emuban megnyithatok de sevaj köszönöm a segítséget ^-^

Seth
igen, nagyon hülyén fogalmaztál. Ez egy ps2 játék, mit kéne szerinted használni?? Kiírod, berakod ps2-be és play

torrentet meg EZT találtam, aminél van azért pár seeder

Fantos
nem csak rá kérdeztem hogy ha esetleg keene hozzá vagy mittomén akkor leírást hogyan de ezek szerint nem kell használni és hülyén fogalmaztam nya :P de torrent linket továbra s várok ha valaki tud egy jót

Seth
de minek??? kiírásra gondolsz ?

Fantos
alkohol 120 vagy mittomén

Seth
virtuális meghajtó? miröl beszélsz te?? O_o

Fantos
valami torrent linket (esetleg leírást ha valami virtuális meghajtó kell hozzá hogy hogyan s mint) tud adni valaki? köszönöm ^_^

Seth
tedd fel a kérdést, minek járni a felesleges köröket?? ^^

Fantos
õõõõ..hurrá.... warez kérdést fel lehet itt tenni?

Sephi
Grat :D

Juhéé! Sikerült! Ezennel köszönetet mondok mindazoknak akik segítettek, és természetesen az öcsémnek is, aki megcsinálta helyettem ;)

Lena
Seth
nem az ütés a lényeg hanem az hogy mikor. Az üstöt is támadd, láthatod hogy változik a színe, többet nem segítek :D(bár azóta tuti megcsináltad már). A nagy ursulánál szerintem nem lehet gond

Sephi
Hat a legerosebb kombo/magiakat... tudom en is ott akadtam el naon :(
Na meg Sephiroth-nal :D

köszke megpróbálom. De mit értesz az alatt, hogy ütõs?

Lena
Sephi
Ezt a szoveget :DDD

Na szoval szerintem a jatekban az a legnehezebb boss de meg lehet csinalni. Helaljel sokat es nyomasd az utoseket. Elotte szeintem setalgass es erosisd a csapatotdat!

Halika!!!

Halika!
Elakadtam Ursulánál és egyszerûen nem tom legyõzni, lement az élete és csak egy kicsi marad, de egyszerûen nem lehet megölni. Pörög mint állat, nagyon brutál!
Na most mit kell ütni?Csak üssem amíg a kezem begörcsöl?
Pls help me!
Lena
De nem a fejlesztõk döntenek, hanem a kiadó, az pedig ránéz az eladási adatokra, és rögtön a Wii fog elõször az eszébe jutni.

Seth
jaj azt kifelejtettem valóban, de az jutna a fejlesztõk eszébe legutoljára szerintem

Wiire.

Seth
mert szerinted mire? kenyérpirítóra? :) ja mondjuk lehet már csak ps4-re, vagy xbox720-ra, esetleg gizmondo3-ra

Honnan veszed, hogy ps3-ra (vagy x360-ra) jön?

Seth
Igen, valóban úgy néz ki, de állítólag mégsem õ az.Mind1, ez kb olyan szintû felesleges találgatás , mint a metal gear solid szériánál,úgysem az lesz,amire a többség gondol :D
Csak azt sajnálom, hogy ps3-ra(vagy xbox360-ra) jön, mert én már egyiket sem fogom megvásárolni

Victor1103
Nem tudom tegnap pedig ez volt a link.
Akkor próbáld meg ezt:
final mix+ secret ending

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Pedig az a harcos akit az a csávó jéggé(vagy kövé)fagyasztott teljesen úgy nézett ki mint Roxas.Lehet hogy a szereplök nem ugyan azok lesznek de az alapstory szerintem még mindig a heartless-ek körül fog forogni.

Seth
még nem is láttad ezt a bemutatót?? pótold be, rohadt jó
Mellesleg az új KH2 final mix-ben van benne,ami sajna csak japánul jött ki nemrég (benne van a chain of memories feldolgozása is ps2-es graffal:( )

Oldal 1 / 8Következő →