Kingdom Hearts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elindítottam egy chatet, ami
leginkább Final Fantasy és más KIZÁRÓLAG retro (PS2- ig bezárólag) játékokkal foglalkozó embereket gyûjtenék és várok szeretettel rá.
Az oldalon anime- rõl is lehet beszélgetni, aki szereti õket.
Videogames Soundtracks Radio- t sugárzok rajta, benne természetesen FF muzsikákkal is. Anime zenék is hallhatóak, bár kevesebb alkalommal.
Mindennap beteszek egy új hátteret, hogy változatosabb legyen.
Én 6:00-0:00- ig egyfolytában fent vagyok, várlak Titeket érdeklõdõket, hogy kialakíthassunk egy jó kis közösséget!
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot és szép napot kívánok! :)
http://xat.com/FinalFantasy_Videogames_Retro
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Ti mit gondoltok? Szeretem a disney rajzfilmeket, de nem tudom jelent-e kihívást a játék. :/
Illetve az 1 vagy a 2 a jobb?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Már szedem is. Remélem azért jobban fogom élvezni,mint a gameboy-os változatot,aba elég hamar beleuntam
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Great Success

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 ID: iib
Nincs. (azaz van de az szmoruen semmire sem jo)
torrentet meg EZT találtam, aminél van azért pár seeder
Lena
Na meg Sephiroth-nal :D
Lena
Na szoval szerintem a jatekban az a legnehezebb boss de meg lehet csinalni. Helaljel sokat es nyomasd az utoseket. Elotte szeintem setalgass es erosisd a csapatotdat!
Halika!!!
Elakadtam Ursulánál és egyszerûen nem tom legyõzni, lement az élete és csak egy kicsi marad, de egyszerûen nem lehet megölni. Pörög mint állat, nagyon brutál!
Na most mit kell ütni?Csak üssem amíg a kezem begörcsöl?
Pls help me!
Lena
Csak azt sajnálom, hogy ps3-ra(vagy xbox360-ra) jön, mert én már egyiket sem fogom megvásárolni
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mellesleg az új KH2 final mix-ben van benne,ami sajna csak japánul jött ki nemrég (benne van a chain of memories feldolgozása is ps2-es graffal:( )