Nyereményjáték - nem átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regisztrálnod kell egy online magazinra (ami amúgy tök hasznos, mert össze tudod gyûjteni egy felületre a kedvenc hír/humor/sport magazinjaidat) majd terjeszteni kell azt ismerõsök között, hogy nagy legyen a látogatottsága. Ha elsõ vagy hetente nyerhetsz egy Samsung Galaxy Y-t, a harmadik héten pedig egy Samsung Galaxy 8.9 Tab táblagépet. Errõllenne szó.
Egy kicsit kifejthetnéd bõvebben. :)
Mit kell csinálni, hol, mikor, meddig?
Mit kell csinálni, hol, mikor, meddig?
A t-mobilenál van ám egy nyereményjáték, ha valaki még nem tudná, hajtani kell érte, de a nyeremény, vagyis egy okostelefon garantált...;)
Nyerj SteelSeries(Fnatic) ajándékokat!
3 kérdésre kell csak válaszolni és utána Like-olni egyet.
A válaszok: 2004, the letters in our name, counter-strike
Sok sikert!:)
3 kérdésre kell csak válaszolni és utána Like-olni egyet.
A válaszok: 2004, the letters in our name, counter-strike
Sok sikert!:)
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A következõ oldalon lévõ játékkal hordozható videojátékot nyer az aki január végéig a legtöbb pontot szerzi:
Nyereményjáték információk
Közvetlen link a játékra ami böngészõben fut:
Max Kalandjai
Nyereményjáték információk
Közvetlen link a játékra ami böngészõben fut:
Max Kalandjai
A Live Nation Facebook oldalához a játék idõtartama (dec 9-23) alatt a legtöbb egyéni hozzászólót gyûjtõ kép feltölõjének nyereménye: páros belépõk a Live Nation 2012-es koncertjeire.
http://www.facebook.com/LiveNationHungary
http://www.facebook.com/LiveNationHungary
16 darab ajándék színházjegy a Karinthy Színhááztól decemberre. Csak lájkolni kell és megosztani a linket a Facebook üzenõfalon! http://szineszblog.com/16-ajandekjegy-a-karinthy-szinhaztol-negy-eloadasra
Újabb játék indult a szineszblog.hu oldalon. Most nõi karperecórát, laptop hûtõt, TWEEZE elektromos szõrtelenítõt, autós telefon, PDA, Mp3 tartót lehet nyerni. Valamint fõnyereményként egy relikviát. Idézet az oldalról: "Maksa Zoltán felajánlotta azt a CD melléklettel ellátott Öninterjú címû könyvét, mely elsõ darabként készült el a nyomdában! A népszerû humorista polcáról most egy kedves olvasónk birtokába kerülhet ez a ritkaság, melyet Maksa Zoltán névre szólóan fog dedikálni a nyertesnek." Részletek itt: Link
Nyerj egy utazást Londonba kedvenc elõadód koncertjére!
Kis szerencsével megnyerheted a fõdíjunkat, egy 2 éjszakás, 2 személyes utazást Londonba, 2 fõ részére szóló belépõjeggyel egy általad választott elõadó koncertjére, vagy a további értékes nyeremények valamelyikét.
Inormációt itt találsz
Kis szerencsével megnyerheted a fõdíjunkat, egy 2 éjszakás, 2 személyes utazást Londonba, 2 fõ részére szóló belépõjeggyel egy általad választott elõadó koncertjére, vagy a további értékes nyeremények valamelyikét.
Inormációt itt találsz
A nyereményjátékunk keretében 2011.szeptember 19-én kisorsolunk egy Harmobile Gold készüléket.
A Harmobile nyereményjáték sorsolásán résztvehet minden 18. életévét betöltött magyarországi lakcímmel rendelkezõ magánszemély, aki kitölti a kérdõívet és ezzel feliratkozik a Harmobile hírlevelére.
A Harmobile Gold elektromágneses közérzetjavító készülékkel nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban élhetsz minden nap, ezáltal fokozhatod a fizikai és szellemi teljesítményed!
http://harmobile.com/#1176
A nyereményjátékunk keretében 2011.szeptember 19-én kisorsolunk egy Harmobile Gold készüléket.
A Harmobile nyereményjáték sorsolásán résztvehet minden 18. életévét betöltött magyarországi lakcímmel rendelkezõ magánszemély, aki kitölti a kérdõívet és ezzel feliratkozik a Harmobile hírlevelére.
A Harmobile Gold elektromágneses közérzetjavító készülékkel nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban élhetsz minden nap, ezáltal fokozhatod a fizikai és szellemi teljesítményed!
http://harmobile.com/#1175
Sziasztok!
Próbáljátok ki ezt is:
http://www.haviextra.hu/index.php?pid=970
Ingyenes és havonta lehet nyerni...
Próbáljátok ki ezt is:
http://www.haviextra.hu/index.php?pid=970
Ingyenes és havonta lehet nyerni...
Krimirajongók!
Kéthetente egy krimit nyerhetnek a helyes választ beküldõk!
A játék linkje: http://www.irodalmihirdeto.hu/nyeremenyjatek/
Nem kell regisztrálni, csak jól válaszolni. A válaszra a honlap írásai között könnyen rá lehet bukkanni.
R.
Kéthetente egy krimit nyerhetnek a helyes választ beküldõk!
A játék linkje: http://www.irodalmihirdeto.hu/nyeremenyjatek/
Nem kell regisztrálni, csak jól válaszolni. A válaszra a honlap írásai között könnyen rá lehet bukkanni.
R.
Sziasztok! Az alábbi oldalon mp3 lejátszót, nõi karperc-órát, laptop hûtõt és egyéb ajándékokat lehet nyerni. Lájkolni kell a Facebook oldalukat és megosztani egy hírt a kulturális weboldalukról az üzenõfalatokon. Minden hónapban van ott nyereményjáték! A játék részletei itt: http://szineszblog.com/indul-a-jatek-a-facebookon
Ezen a honlapon eredeti bontatlan Call of duty 2 vagy 4 et lehet nyerni Feltételek itt
Ráadásul ezen a honlapon pontokat is lehet szerezni (meghívással aktivitással pl hsz írogatás) amiket be lehet váltani cod2/4 szerókra vagy ts3 szeróra stb ) Legyetek szivesek rákattintani a hivatkozásra akkor is ha ti nem akartok nyerni mert akkor ezzel nekem segítetek (nem kell regisztrálni sem megadni adatokat..
Ráadásul ezen a honlapon pontokat is lehet szerezni (meghívással aktivitással pl hsz írogatás) amiket be lehet váltani cod2/4 szerókra vagy ts3 szeróra stb ) Legyetek szivesek rákattintani a hivatkozásra akkor is ha ti nem akartok nyerni mert akkor ezzel nekem segítetek (nem kell regisztrálni sem megadni adatokat..
Sziasztok!
Pontgyûjtõs nyereményjáték: Gyûjtened kell a pontokat és beválthatod nyereményekre: Iphone 4, Ipad 2, Digitális fényképezõgép stb.
A játékregisztráció linkje: http://bit.ly/oQjJVK
Nem küld hírlevelet, regisztrációkor nem kell megadni telefonszámot, nincs marketing célú megkeresés, egymás meghívásával nem lesz kevesebb esély a nyerésre, hiszen saját magunknak gyûjtünk pontot, azaz csak nyerni lehet vele.
Pontgyûjtõs nyereményjáték: Gyûjtened kell a pontokat és beválthatod nyereményekre: Iphone 4, Ipad 2, Digitális fényképezõgép stb.
A játékregisztráció linkje: http://bit.ly/oQjJVK
Nem küld hírlevelet, regisztrációkor nem kell megadni telefonszámot, nincs marketing célú megkeresés, egymás meghívásával nem lesz kevesebb esély a nyerésre, hiszen saját magunknak gyûjtünk pontot, azaz csak nyerni lehet vele.
Sziasztok!
Új nyereményjáték, regisztráljatok, és nyerjetek!
Csatlakozz és nyerjünk akár 300.000 Forintot a National Geographic Channel nyereményjátékán! Az is nyer, aki a nyertest meghívta!
Új nyereményjáték, regisztráljatok, és nyerjetek!
Csatlakozz és nyerjünk akár 300.000 Forintot a National Geographic Channel nyereményjátékán! Az is nyer, aki a nyertest meghívta!
Sziasztok!
Új pontgyûjtõs oldal indult! Gyûjts a pontokat és váltsd be értékes ajándékokra!
http://www.pontcenter.hu/regisztracio.php?ref=1986Za6d6a9d422ccd9398647bfc047c98057
Mindenkinek kellemes gyûjtögetés és Sok sikert kívánok! :)
Új pontgyûjtõs oldal indult! Gyûjts a pontokat és váltsd be értékes ajándékokra!
http://www.pontcenter.hu/regisztracio.php?ref=1986Za6d6a9d422ccd9398647bfc047c98057
Mindenkinek kellemes gyûjtögetés és Sok sikert kívánok! :)
Sziasztok!
Aki szereti a nyereményjátékokat annak itt a helye!
Az AEGON Direkt megint egy fantasztikus nyereményjátékot hozott létre, amivel felturbózhatod autódat vagy motorodat!
Gyere és regisztrálj hidd el megéri :-))
Katt a linkre és regizz be :-))
http://utonhazafele.aegondirekt.hu/?ref=bb3zp4
A regisztrációkor kiválasztott maximum 150.000 Ft értékû ajándékokat nyeri az, akit kisorsolunk és az õ meghívója is megnyeri a saját választása szerinti ajándékokat.
Választható ajándékok:
MOL üzemanyag utalvány
Segítünk, hogy ne legyen üres a tank. Ezzel az utalvánnyal tankolhat 50.000 Ft értékben.
MARSO autógumi, autófelszerelés vásárlási utalványt
A MARSO autógumi és gyorsszervízben vásárolhatod le ezt az 50.000 Ft értékû utalványt nyári vagy téli gumi vásárlásakor vagy egyéb autófelszerelés beszerzésekor. Náluk megtalálod a minõséget, amire szükséged lehet!
Espiro Optima biztonsági gyerekülés
Kényelmes és biztonságos utazás a család legkisebb tagjának is! Az egyik legnépszerûbb biztonsági autósülés a 0-25 kg-kategóriában. Már újszülött kortól használható felsõkategóriás babatermék.
Autós monitorok DVD lejátszóval
Újíts be és tegyél fel 2 darab DVD lejátszós monitort! Imádni fogják a hátsó üléseken lévõ utasok. Csak úgy repül az idõ út közben!
Tetõbox utalvány
Válogass kedvedre az 50.000 Ft-os utalvánnyal a Tetõbox Shop webáruházban! Bõvítsd csomagtartódat akár egy tetõbox segítségével. Ne hagyd otthon, ami kell!
GPS navigáció + Európa térkép
Irány a nagyvilág... Dobd ki a régi autóstérképet a kesztyûtartóból! Ez a Navon GPS elõre telepített IGO 8 teljes Európa térképpel rendelkezik.
LG Autórádió
Ez a CD-s autórádió CD/MP3/WMA lejátszásra is alkalmas. Igazi élmény vele hallgatni a legújabb nyári slágereket! Lehajtható és levehetõ elõlappal és 3 soros LCD kijelzõvel az autó igazi gyöngyszemévé válhat.
Motoros utalvány
Legyen az bukósisak vagy akár egy új motoros dzseki, amire régóta vágytál most tiéd lehet, hiszen egy 50.000 Ft-os utalványról van szó, amit egy motoros webáruházban vásárolhatsz le.
Motoros GPS + Európa térkép
Kifejezetten a motorosoknak készült a Garmin Zumo 220 GPS, ami strapabíró kialakítása mellett optimális felhasználást biztosít. Vízhatlan és egyben a benzin cseppekkel szemben is ellenálló. Interfészét még kesztyûben is könnyedén navigálhatod!
Extra ajándék
25.000 Ft értékû üzemanyag utalványt sorsolunk a TOP 10 meghívó között. Megéri a tíz legtöbb regisztrált ismerõssel rendelkezõ játékos közé kerülni.
Ne felejtsd el, hogy meghívottodat csak úgy tudjuk azonosítani, ha az egyedi linkedrõl regisztrál játékunkba!
+1 ajándék
50.000 Ft értékû üzemanyag utalványt sorsolunk ki azok között 2011.szeptember 22-én, akik segítették munkánkat és kitöltötték regisztrációjuk után az online kérdõívünket.
A kérdõív kitöltését e-mailben kapott egyedi linkkel lehet elkezdeni.
Aki szereti a nyereményjátékokat annak itt a helye!
Az AEGON Direkt megint egy fantasztikus nyereményjátékot hozott létre, amivel felturbózhatod autódat vagy motorodat!
Gyere és regisztrálj hidd el megéri :-))
Katt a linkre és regizz be :-))
http://utonhazafele.aegondirekt.hu/?ref=bb3zp4
A regisztrációkor kiválasztott maximum 150.000 Ft értékû ajándékokat nyeri az, akit kisorsolunk és az õ meghívója is megnyeri a saját választása szerinti ajándékokat.
Választható ajándékok:
MOL üzemanyag utalvány
Segítünk, hogy ne legyen üres a tank. Ezzel az utalvánnyal tankolhat 50.000 Ft értékben.
MARSO autógumi, autófelszerelés vásárlási utalványt
A MARSO autógumi és gyorsszervízben vásárolhatod le ezt az 50.000 Ft értékû utalványt nyári vagy téli gumi vásárlásakor vagy egyéb autófelszerelés beszerzésekor. Náluk megtalálod a minõséget, amire szükséged lehet!
Espiro Optima biztonsági gyerekülés
Kényelmes és biztonságos utazás a család legkisebb tagjának is! Az egyik legnépszerûbb biztonsági autósülés a 0-25 kg-kategóriában. Már újszülött kortól használható felsõkategóriás babatermék.
Autós monitorok DVD lejátszóval
Újíts be és tegyél fel 2 darab DVD lejátszós monitort! Imádni fogják a hátsó üléseken lévõ utasok. Csak úgy repül az idõ út közben!
Tetõbox utalvány
Válogass kedvedre az 50.000 Ft-os utalvánnyal a Tetõbox Shop webáruházban! Bõvítsd csomagtartódat akár egy tetõbox segítségével. Ne hagyd otthon, ami kell!
GPS navigáció + Európa térkép
Irány a nagyvilág... Dobd ki a régi autóstérképet a kesztyûtartóból! Ez a Navon GPS elõre telepített IGO 8 teljes Európa térképpel rendelkezik.
LG Autórádió
Ez a CD-s autórádió CD/MP3/WMA lejátszásra is alkalmas. Igazi élmény vele hallgatni a legújabb nyári slágereket! Lehajtható és levehetõ elõlappal és 3 soros LCD kijelzõvel az autó igazi gyöngyszemévé válhat.
Motoros utalvány
Legyen az bukósisak vagy akár egy új motoros dzseki, amire régóta vágytál most tiéd lehet, hiszen egy 50.000 Ft-os utalványról van szó, amit egy motoros webáruházban vásárolhatsz le.
Motoros GPS + Európa térkép
Kifejezetten a motorosoknak készült a Garmin Zumo 220 GPS, ami strapabíró kialakítása mellett optimális felhasználást biztosít. Vízhatlan és egyben a benzin cseppekkel szemben is ellenálló. Interfészét még kesztyûben is könnyedén navigálhatod!
Extra ajándék
25.000 Ft értékû üzemanyag utalványt sorsolunk a TOP 10 meghívó között. Megéri a tíz legtöbb regisztrált ismerõssel rendelkezõ játékos közé kerülni.
Ne felejtsd el, hogy meghívottodat csak úgy tudjuk azonosítani, ha az egyedi linkedrõl regisztrál játékunkba!
+1 ajándék
50.000 Ft értékû üzemanyag utalványt sorsolunk ki azok között 2011.szeptember 22-én, akik segítették munkánkat és kitöltötték regisztrációjuk után az online kérdõívünket.
A kérdõív kitöltését e-mailben kapott egyedi linkkel lehet elkezdeni.
Én egész sokat eltaláltam! :)) Bár volt 1-2, ami elég nehéz volt.
Jól megcsinálták, ötletes játék.
Próbálkozok még hátha megnyerem a hétvégét! :P
Jól megcsinálták, ötletes játék.
Próbálkozok még hátha megnyerem a hétvégét! :P
Na ez egész klassz, kipróbáltam csak azért van 1-2 kérdés amit esélytelen megtippelni :) Hány négyzetméter a terület meg ilyenek :DDD
A Club Aliga a facebook oldalára csináltak egy játékot ahol a pályákon mûholdas térképen lehet bejárni a Balaton partját és az üdülõ területét.
A játék fõdíja egy hosszú hétvége az üdülõközpontban.
A játék címe Barangoló
Ha szereted a Balatont és Zamárdi környékét nézd meg a játékot
A játék fõdíja egy hosszú hétvége az üdülõközpontban.
A játék címe Barangoló
Ha szereted a Balatont és Zamárdi környékét nézd meg a játékot
Nem értem el valami túl jó eredményt.. Kiértékelésnél Quasimodo jött ki! :) Jól esne ez a komplex kezelés! :P
Megnéztem tegnap, tök jópofa kérdések vannak kvízben :) Nekem teszik ez jó ötlet volt. És a szalon is szép szóval remélem én nyerek.
A szépségszalon ahova a barátnõimmel járunk rendezn egy kvízes nyereményjátékot a facebookjukon (egy fullos fiatalító kezeléscsomag a fõdíj :) ) Egyébként is az egyik legigényesebb hely ahol én jártam, de ha facebookosok vagytok akkor külön érdemes megnézni a weboldalukat.
Én annyira nem vagyok oda Joe Cockerért, de azért kipróbálom, max ha véletlenül nyerek eladom a jegyeket vaterán.. :D
Szerintem nagyon jól összerakták ezt a plázát, van minden benne ami a szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz kell.. Ez a mostani Joe Cockeres nyereményjátékuk sem rossz ötlet szerintem, sokan szeretik az öreget, többek között én is. :)
Egyik pláza sem a nagyon olcsó árairól híres, viszont az jó hogy mindig van valami plusz amivel feldobják a helyet, pl nyereményjátékok, különbözõ programok.
Hát elég nehéz Allee-ban 5000 Ft alatt vásárolni, úgyhogy szerintem kipróbálom, úgy is kell vennem cipõt, majd ott szétnézek.
Ha szeretnétek nyerni egy 2 személyes egyhetes utazást New Yorkba az Alleenak van egy nyereményjátéka ami április 30.-ig tart és valamikor májusban lesz a sorsolás. A játék feltételeit itt találtam meg.
Ha szeretnétek laptopot nyerni, csak egy regisztrációval megtehetitek itt:
http://www.dativus.hu/?page=nyeremenyjatek Nem kell vásárolni, kérdésekre válaszolgatni. Vasárnap zárul!
http://www.dativus.hu/?page=nyeremenyjatek Nem kell vásárolni, kérdésekre válaszolgatni. Vasárnap zárul!
Én egy olyan nyereményjátékra bukkantam, hogy egyszerû regisztrációval Nescafé Dolce Gusto kávégépet lehet nyerni, vagy akinek van már DG gépe, az regisztrálhatja gépe típusát és egy egész évre elég kapszula készletet nyerhet! A játék hivatalos oldalán lehet regisztrálni itt: www.dolce-gusto.hu/promo de én a www.facebook.com/NESCAFEdolcegustoHungary oldalon találtam a kiírást meg a segédletet a regisztrációhoz, pedig hát annyira nem bonyolult...
Most a Herz szalámi is csinál valami kódbeküldõset, elméletileg óránként lehet nyerni illetve kirabolhatod Jamie Oliver raktárát :D
Állítom minden cuccot felpakolnak a két méteres polcszerkezet tetejére és hátra rakják ami értékes, meg pár edénynél úgy sem bírsz el többet tehát no :D Remélem azért legalább egy kosarat adnak a nyertesnek, mármint nem nekem :D
Ohh és mellékesen nem a Herz-el adtak kokárdát?
Állítom minden cuccot felpakolnak a két méteres polcszerkezet tetejére és hátra rakják ami értékes, meg pár edénynél úgy sem bírsz el többet tehát no :D Remélem azért legalább egy kosarat adnak a nyertesnek, mármint nem nekem :D
Ohh és mellékesen nem a Herz-el adtak kokárdát?
fry day fry day sálálálláláá
Vicces mert én nyáron ide fogok menni a szüleimmel egy hétre, jó lenne még egy bónusz utazást nyerni:) Komolyra fordítva a szót, sokan vannak úgy hogy az ilyen játékokkal próbálkoznak, mert nem kerül semmibe, veszíteni nem lehet. Akkor meg? Egyik ismerõsöm is így nyerte a laptopját meg a telefonját is. Folyamatosan próbálkozik. Egy évben 1-2 alkalommal bejön neki. Mondjuk õ a szerencsés típus. Nekem sosem jön össze, ettõl függetlenül néha próbálkozom, amíg el nem megy a kedvem:) 21 éves koromig minden nyarat a Balatonon töltöttem így képem van bõven, majd párat feltöltök. Ismerõseimet is megkérem, háta majd el tudunk menni együtt:D
Lecsekkoltam a linkedet és elég laza a játék, tényleg nem bonyolult és a feltöltött képek is nagyon vagányak. A kisgyerekes az örök favorit, de a törülközõbe csavart kutyus is nagyon édi!Én is valami hasonlót szeretnék beküldeni. Erre nem is kell szavazni, úgyhogy jobb mint a videó feltöltõs játék, ott mindig annyit kell izgulni, hogy mennyivel nõttek a szavazatok. <#ijedt>#ijedt> Azt is kell figyelni, hogy a többi videónak a szavazatai hogy alakulnak. Elég idegtépõ. Míg itt kacarászol a beküldött képeken és értesítenek ha nyersz. Nekem is eléggé lestrapált a tavalyi strandcuccom idén be kell szereznem új törcsit, meg papucsot, még királyabb lenne ha ezt ingyen megkapnám <#lookaround>#lookaround>
Bár nem szoktam magam nagy költségekbe verni, mert úgyis benne van a pakliba, hogy ellopják, vagy elveszik esetleg valami ráborul. Tavaly pl. a meggylé borult rá a törölközõmre, hát nem is jött ki belõle. Így egy elég gyanús piros folt éktelenkedik még ma is rajta , de nem merek már benne mutatkozni. <#whatever>#whatever>
Bár nem szoktam magam nagy költségekbe verni, mert úgyis benne van a pakliba, hogy ellopják, vagy elveszik esetleg valami ráborul. Tavaly pl. a meggylé borult rá a törölközõmre, hát nem is jött ki belõle. Így egy elég gyanús piros folt éktelenkedik még ma is rajta , de nem merek már benne mutatkozni. <#whatever>#whatever>
Akinek nincs ereje videókat készíteni, hanem csak a fényképarchívumából egy mozdulattal feltöltve egy képet nyerne valamit, azért azoknak is van alternatíva. A Strandfoglalón lehet nyerni Strandfoglaló felszerelést, ami gyanítom, hogy mindenféle törölközõt meg gumibigyókat, izéket és hogyishívjákokat tartalmazhat. Szerintem érdemes kipróbálni, mert tuti mindenkinek figyel valami strandos, vizes, törölközõs kép a vinyón, szóval fél mozdulattal játékba lehet kerülni, aztán akár meg is lehet spórolni a lehasznált cuccok trendire cserélését, ha már úgy tûnik, hogy ez a tél sem tart örökké, mégha hosszú is volt <#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
Klick ra:http://soferderomania.promotor.ro/Spiritual
Koszi
Koszi