PS2 BOOT-lemezzel ???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ még, hogy nemtudja valaki mohács környékén hol lehet csippeltetni ? ha nincs más bemegyek Pécsre, de egy próbát megért 😊
ty, bb
Borosd Megyében hol lehet PS2 Slimet chippeltetni?
Nagyon Fontos lenne.Ha vki tud irhat privibe is.
Nagyön Szépen köszi elõre is a segitséget😊
asszem itt (turho) is vállal ilyet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de pl: swap magic, a cd verzio csak cd-s játékot,és a dvd verzio csak dvd játékot indit el (a csomagban mind a kettö benne van,plussz nézni kell a kis kütyüket is mellé slimhez van-e vagy a régi nagy ps2höz))
slim-et pesten 8eft-ért chippelnek
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pl:CoD3,Carbon,stb.
Most töltöm torrentröl ezt a swap magicet,az öcsémnek a ps2-höz,müködik ez a dolog,és hogyan,milyen mehanikus átalakítást kell végezni rajta?,kösz elõre is a segítségeteket
Szoval lehet szalitasos fizetessel is rendelni. Bocsi a hulye kifejezeest sajna nem tom Ti magyarok hogy hivjatokazt. Nallunk (dobierka) szoval.. nem kell kartyaval fizetni. Lepostazzak neked es te ott a Postan fizeted ki a Penzt erte. De AMINT IRTAM MAGYARBA TALAN NEM SZALITANAK> DE NEM BIZTOS. Irjal nekik mailt. Tutira Tudnak Angolul is.
PSN ID.: Beegabor
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Rendelni szeretnék Swap magic 3.6 verziot!
De A konzone.hu nem találtam!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nekem az 50Hz-es tévén is mûkszik csak az alján fekete csik van.
http://www.agumi.hu/
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ha a DVD,akkor a másolt DVD-t😛 (szoptam be régebben igy:o)
Elkértem egy barátomtól egy teljes játékot (eredeti) és leszeretném másolni hogy mûködjön de nem sikerült. lécci írjátok le hogyan kell!!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nem értek nagyon a ps-ekhez, csak vett haverom egy Ps2-öt(használtan)és nem tudjuk hogyan kéne másolt játékot lejátszani. Visszaolvastam a fórumot de nem nagyon tudom. Pl:Honnan lehet megtudni, hogy a gép chippelve van-e? Mennyibe kerül a chippeltetés???
Elõre is köszönöm.
Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
akkor hogyan alakítsan iso-vá?
nekem sose rontott el lemzt a decrypter,meg a másik sem,igaz a legroxabb DVD amit kapott Datawrite volt (prodisc-es),aztán TDK,és mostanában csak TY-on verbatim.
Meg nem is nehéz irni ezekkel a progikkal,alapbol ISO irásra van löve asszem,beadod a ISOt,beállitod a sebbeséget,és mehet is.
Igaz van ami nem megy a swap megoldással,pl: outlaw tennis vagy a fire heroes, flatout.