PS2 BOOT-lemezzel ???

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali, egy olyan kérdésem lenne hogy tört Swap Magic-el lehet bootoltatni a cd-ket ps2õn ? Van valakinek akinek ez mûködött már ?
+ még, hogy nemtudja valaki mohács környékén hol lehet csippeltetni ? ha nincs más bemegyek Pécsre, de egy próbát megért 😊

ty, bb

Sziasztok!
Borosd Megyében hol lehet PS2 Slimet chippeltetni?
Nagyon Fontos lenne.Ha vki tud irhat privibe is.
Nagyön Szépen köszi elõre is a segitséget😊
MaSzKa
postával felküldöd ennyi

asszem itt (turho) is vállal ilyet

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banyapapa
aproneten,vateran,vagy teszveszen nézz körbe ilyenért.
de pl: swap magic, a cd verzio csak cd-s játékot,és a dvd verzio csak dvd játékot indit el (a csomagban mind a kettö benne van,plussz nézni kell a kis kütyüket is mellé slimhez van-e vagy a régi nagy ps2höz))

hogy el induljon a másolt játék?
bocsi valaki nem tudja hol lehet olyan cd-ét kapni hogy el induljomn a msolt ps 2 játék
jaws30
csak az a gond ,hogy nem vagyok pesti!!

MaSzKa
nem éri meg a swap magic mert drága és nem minden játék indul el hagyjátok a fenébe
slim-et pesten 8eft-ért chippelnek

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

jaws30
Helllo!
nem tudjátok hol lehet rendelni Swap Magic-et?

Nincs agyad? Valószínû azért kérem, mert nem pesti vagyok és ha egyáltalán lehet kapni, akkor valószínûleg ott lehet.
jaszy
Házhozszálítással? Nincs lábad?

Üdv! El tudná valaki nekem mondani, hogy Mo-n hol lehet Magic Keys-t kapni a slimline PS2-höz? Lehetõleg házhozszállítással.
Banyapapa
call of duty megy vele,carbon passz,de pl: fifaban a meccset nem tölti be

Hali valaki megtudná mondani hogy a swap magic minden játékot támogat????
Pl:CoD3,Carbon,stb.
Hell !
Most töltöm torrentröl ezt a swap magicet,az öcsémnek a ps2-höz,müködik ez a dolog,és hogyan,milyen mehanikus átalakítást kell végezni rajta?,kösz elõre is a segítségeteket
zsolt1983
MOst vettem eszre hogy tok szarul irtam azt a Hitelkartyas dolgot. Ketertelmu.. 😛 😛
Szoval lehet szalitasos fizetessel is rendelni. Bocsi a hulye kifejezeest sajna nem tom Ti magyarok hogy hivjatokazt. Nallunk (dobierka) szoval.. nem kell kartyaval fizetni. Lepostazzak neked es te ott a Postan fizeted ki a Penzt erte. De AMINT IRTAM MAGYARBA TALAN NEM SZALITANAK> DE NEM BIZTOS. Irjal nekik mailt. Tutira Tudnak Angolul is.

zsolt1983

zsolt1983
Nem nemhitelkartyas dolog. De ha erdekel Privizzel hagy irja mailt. Ugyanis MSN en vagy mailen hamarab elerheto vagyok nap kozben. ha valaki erdekel meg valami tartozekok a PS 2 hoz nyugodtan irjon. Na paa

jaws30
ÉS hol rendelted meg?
Engem csak az érdekkel!
Vagy lehet ,hogy megveszem!

nekem van elado swap magicom akit erdekel irjon pm-et

jaws30
hahó

jaws30
Ugye nem hitel kártyás??

jaws30
Köszi Zsolt
De hogyan rendelted meg és nem hitel kártyás!!

Seth
egy ketyere,amivel chippelés nélkül le tudod játszani az írott lemezeket. Kisebb átalakítást azért eszközölni kell a gépen, de csak mechanikus, nem elektronikus, szóval visszaállítható az eredeti állapot

PSN ID.: Beegabor

brodix
Mi az a Swap Magic?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

zsolt1983
jaws30. ha tdsz egy kicsit szlovakul es kuldenek Magyarba is akkor teseek. www.wisoft.sk . Itt egyebeket is talasz. Modchipp servizz elemek. meghajtok. chippelt PS 2 -t . 😊 nekem is oneet a chipp. tokeletesen mukodik. Igaz azt en Nyomattam bele a PS 2. Nem ok csinaltak.

jaws30
Hello
Rendelni szeretnék Swap magic 3.6 verziot!
De A konzone.hu nem találtam!!<#boxer><#boxer><#gun><#falbav><#falbav><#falbav>

bubi07
Vagy ha ven swap magic-od akkor abban át tudod állítani hogy NTSC legyen.
Nekem az 50Hz-es tévén is mûkszik csak az alján fekete csik van.

Csak chippelve lehet, mert csak a chip tudja azt kiütni, hogy a ps2 ne ellenõrizze a régiókódot, mert ezt ellenõrzi elsõként...(szervízben mondták)

gecc
Hali
Nem tudja vki, hogy lehet eredi NTSC-s játékot PAL-os PS2-vel lejátszatni?

KillYou
Nekem egy olyan kérdésem van ha ps1 es lemezzel a memoria kártyáról inditom ezeket az okoságokat akkor a pstwo ból egyszerüen ki lehet venni a lemezt vagy valamit okoskodni kell?

http://www.agumi.hu/

Banyapapa

ez a jel rajta van a lemezen?
Mer föleg ilyen kénne ám,a cd rudi

jah ezt nem tudtam! de nekem csak egy ilyen kék fehércsikokkal van! de cd-s játékot hogy birok irni ha nem fér rá
Al Age
Az eredeti SwapMagic 2 lemezbõl áll, egy cd-bõl és egy dvd-bõl. Ha a cd-set indítod el, akkor utána cd-s játékkal tudsz játszani, ha a dvd-s verziót indítod el, akkor dvd-s játékkal tudsz játszani.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

bocs de nem értem hogy mit is írtál!:Ð
Banyapapa
swap magic: ha a cd-t inditod el,akkor csak a cd-t lehet elinditani (mármint irott cd-t).
Ha a DVD,akkor a másolt DVD-t😛 (szoptam be régebben igy:o)

vki seggítsen please!nem jo a swao magicem vagy nem tudom! berakom a swapot utánna pedig az irott cd-t és megnyomom hogy LOAD GAME de nem tölti be! nem tudom miért! vki please
Helo
Elkértem egy barátomtól egy teljes játékot (eredeti) és leszeretném másolni hogy mûködjön de nem sikerült. lécci írjátok le hogyan kell!!

Al Age
Az is lehet, hogy nincs elég (vagy egyáltalán nincs) seeder.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

a torrentspy.com-ról próbáltam tölteni

Szerintem egy regisztrálós torrentet akarsz vele elindíttatni. Azok csak akkor indulnak el ha regelsz az oldalukon, meg ilyenek. Zárójelben van többnyire a site neve a torrentcímben.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

lécci írjátok le hogy hogyan lehet az ABC torrentbe elindítani a letöltendõ fáljt mert nem kezdi tölteni

Hy!
Nem értek nagyon a ps-ekhez, csak vett haverom egy Ps2-öt(használtan)és nem tudjuk hogyan kéne másolt játékot lejátszani. Visszaolvastam a fórumot de nem nagyon tudom. Pl:Honnan lehet megtudni, hogy a gép chippelve van-e? Mennyibe kerül a chippeltetés???
Elõre is köszönöm.

Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk

Sehogy, alcohol 120-szal írd ki. A bin-cue az általában cd ps2 rip.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

de ha az internetrõl tötltök egy olyan játékokt ami nem iso pl:Cue,Bin
akkor hogyan alakítsan iso-vá?

Banyapapa
hö?
nekem sose rontott el lemzt a decrypter,meg a másik sem,igaz a legroxabb DVD amit kapott Datawrite volt (prodisc-es),aztán TDK,és mostanában csak TY-on verbatim.

Meg nem is nehéz irni ezekkel a progikkal,alapbol ISO irásra van löve asszem,beadod a ISOt,beállitod a sebbeséget,és mehet is.

Igaz van ami nem megy a swap megoldással,pl: outlaw tennis vagy a fire heroes, flatout.

és mondjuk 10bõl mennyi jó???

Banyapapa
DVDdecrypter,vagy a IMGburn

helo vettem egy Swap MAgic 3.6 magic keys 2-õt megy meg minden de akinek swap magic-e van az nem tuná leírni hogy hogyan írja a játékokat

és ott hogy kwell megrendelni?

Oldal 1 / 4Következő →