Motoros Roller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Gyermekkorunk egyik kedvenc játékszere a roller, komolyabb kiszerelésben, elektromosan hajtva, sokkal többre hivatott. Praktikus városi közlekedési eszköznek is kiváló."
Egy kétütemû motorra gondoltam, amit a napokban meg is vettem:
Szereztem hozzá egy roller vázat:
Illetve a hátsó kereke, amit leszedtem, hogy tudjak méretet venni a legyártandó tárcsához.
Sajnos nem tudom, hogy mennyit pörögnek ezek a motorok. Ha tippelni akarok, 6-7 ezer körül. (Valaki tudja pontosan?)
A blokkon van egy 3:1-es láncos lassító áttétel. Szeretnék kitûzni egy sebességet, amit a motor még aránylag nagyobb erõlködés nélkül tud biztosítani. Nem vagyok tisztában a blokk képességeivel, így Tõletek kérdezem. Mennyi legyen ez a sebesség?
Ékszíjas hajtást fogok használni a lassító áttétel és a kerék között. Mivel nem tudok labor pontosságot esztergáltatni, és nem akarom, hogy "üssön",
így az ékszíj a legjobb választás, az esetleges feszületeket kibírja, csendes, olcsóbb, könnyebb cserélni, és csúszik ha muszáj.
Végül, ha már megvan az ideális sebesség, a két ékszíjtárcsa méretezését kellene tisztáznunk. Illetve egy vagy két ékszíjat használjak?
az ár fix!!! 70.000 Ft Szigetszentmiklós
Érdeklõdni : [email protected]
képet küldõk ha érdekel mert nem tudom felrakni a kép mérete miatt!!!
http://motoros-roller.hu/ XG08 as típusú járgányt
elõre is köszönöm
Nekem eladó a rollerem:
Go-ped GTR46i Interceptor! SOS eladó!Nincs 1 éves és októbertõl- júniusig állt, GARANCIÁLIS. Most volt éves átvizsgáláson. Új ára 299000+áfa=358800HUF. Ha a leggyorsabb akarsz lenni a városban, és a Margit-híd lezárása után is azon akarsz közlekedni! http://goped.hu/roller_GTR46i.htm
email:gopedponthukukacgmailpontcom
Tesco meg hasonló áruházakban lehet, érdemes venni?
Köszi a választ!
Tudtok vmi oldalt ahonnan vehetek benzinmotoros rollereket nem olyan drágán?
Köszi!
Van egy motoros rollerem (G-scooter) és hiányzik róla a berántó kar + minden hozzávaló alkatrész.(dob, tárcsa, laprugó, stb.) Már így vettem. Azt szeretném megtudni, hogy a motorja milyen márka és mi a típusszáma, hogy tudjak hozzá venni alkatrészt. Ha ebben tudnátok segíteni megköszönném.
Elõre is köszönöm.
Kép: http://mondasok.atw.hu/
Az azért korrekt, hogy kiirtad már a fõ oldalra: NEM GO-PED!!!
Ez igy van!
Egyébkén már kb, 3 éve lehet kapni Magyarországon.
üdv.gpd
Petiz, hozzád lenne egy kérdésem:
Milyen gyártmányú a rollered? (megvan még amúgy?)
Igazából én építeni szeretnék egyet, ezért ha meg tudnád mondani a motorja típusát, azt is nagyraértékelném. Egyszerûen alig lehet neten motort találni hozzá olcsón. A gopednél jó drágán adják a motorokat hozzá gondolom.
Várom mielõbbi válaszodat.
Üdv!
motoros rollert szeretnék vásárolni mindenki irjon aki tud ilyen tipusú rollert!!
mail: [email protected]
Fupet89: tudsz valami leírást a a gsr 40 es edrõl valahol? a goped oldalán már kifutott márkaként van,és nem találok róla konkrétan leírást.
Petiz:azt nem vettem ki hogy a tied milyen tipus?
ja csak egy baráti megjegyzés, ne vedd sértésnek: a rendõrrel lehet, szórakozni, de nem érdemes...ha nagyon akar ugyis megszivat valamivel,esetleg elküld mûszaki felülvizsgálatra, ami senkinek nem hiányzik... ja és piásan még biciklit sem lehet vezetni...:-)
ettõl függetlenül esetleg érdekel a tied is, bár nekem tul nagydarabnak tünik.
ja és van egy piaggio zip-em 50 es gyári tuning,gianelli dob 8 éves 80-90 et megy ha valakit csereként érdekel...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ha valakit érdekel a gsr40-es gopedem elado!!! Bõvebb infoért írj e-mailt vagy msn(email:[email protected] mns:[email protected])
Köszi üdv.:Fupet
én amúgy imádom ezeket a járgányokat,mikor megyek vele az emberek mosolyognak és integetnek. bár van hátrány is, hogy nagyon hangos, és már többször volt hogy elzavartak...
az üléses motoros roller, legegyszerûbb és legolcsóbb a veszprémi vagy a hatvani picac,én mindig látok ott,de ha az ember netán németországban jár ott is lehet jó áron újat kapni. mellesleg az enyémrõl ha leveszem a sárvádõt ott a helye az ülésnek,és bármilyen bicós ülés passzol rá.
na remélem sok embernek segítettem.
És közülletek van valakinek eladó?
Lécci írjatok mert érdekelne a használt is az e-mailom:[email protected]
Én aszt szeretném meg kérdezni hogy kitud olyan motoros rollert amin van ûlés. a keeway árult de már nincs náluk.
Pl:http://www.extremescooters.biz/gas_powered_scooters.asp
ilyesmik.
köszi
Meg melegen néha leáll, azt pedig csak be kéne lõni, de nem foglalkoztam vele. Mennyivel jobb ezt itt megbeszélni mint msn-en.
Gsr40-em kb 45 megy de ahhoz szerintem egy 3 másodpesc kell!!!
egy full gyári yamaha 50-es aerox-ot legyorsultam vele(jó érzés volt)(mondjuk a robogóba minden folytás benne volt még)(mondjuk még az én motoromban is benne van:P)
ÉS nincs sok gondod a stihl motorral??
És hogy megy a géped???Jól viselkedik??Végsebesség??Pacival mi a helyzet??:D