Hangfal !!!HELP!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézd meg ezt, elivleg 200w-os. link

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Hi
Kéne kis help. 😊
N95-re szeretnék rákötni kb 100W körüli 2.1-es hangfalat. Munkahelyemre kéne, de 08:00-16:00-ig el kéne tüntetnem az egészet. Mosólyogna a fõnököm ha észre venné, csak én nem miután befejezte a beszélgetést velem.<#hamm> Haza vinni nem naon akarnám, Így maradnak a szekrények. Valamelyikbe be kéne nyomorítanom (elfelejtettem lemérni, de kb 25-30cm <#pardon1>). Picit kevés a hely mindegyikbe. szval nem túl nagy (fõleg széleségre) hangfalak kellenének. Ha mondjuk magasak, az annyira nem vészes. Keresgéltem, de nem igazán tudtam eldönteni. Úgy 40-50ezrem lenne rá, de ha ilyen árkategoriába nem létezik amit akarnék, egészen 100e fel tok menni (Többet viszont naon nem akarnék rá költeni <#rinya> ) Lényeg min 90w legyen, de ha több nem gond <#wink>. Legjobb az lenne, ha bele lenne építve az erösítõ és nem külsõ <#rolleyes>.
(40-50ezer körüli ajánlatnak örülnék a legjobban 😊 )
Köce elõre is a választ. (n95-be sime jack dugó bele megy. Othonival és fülessel is tesztelve)
Most nem tom jó helyre írok, de valaki tudna nekem infót küldeni Madonna rádiójáról? Hung up és a Sorry c. számában is szerepel az a villogó cucc én szeretnék csinálni egy olyat és azért kellenénekkaz infók! Légyek hogy nem hordózhatónak akarom hanem fixen áljon a szobámban😊 csak villogjon meg minden! Aki tud segíteni PLS help!
Sziasztok

Megvásároltam a SAL 3610 silversound hangfalszettet ,és sajnos azt kell mondanom hogy ez életem eddigi legnagyobb csalódása. A 8 ohmos hangfalrendszer fronthangaljában 2 db 4 ohmos mélyközép van. Az én erõsítõm viszont csak 8 ohm felett bír. Nem értem hogy 8 ohmos hangfalakba miért kell 4 ohmos hangszorókat tenni.
Légyszi írjatok hogy kinek mi a véleménye errõl. Itt meg lehet nézni: http://www.sal.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikkcsoport&pozicio=01.02.01.09
a régi hangfallal nem volt baj, úgyhogy akkor a mostani hangfal sz*r.
fülhallgatóval nézted már?ott van ilyen probléma?
ha igen,akkor a hangkártya szart be.ha nincs akkor a külsõ hangfalszett.

szóval, vki tud választ adni eme hatalmas rejtélyre? <#idiota>
van egy 2.1-es HAMA hangfal szettem, de az egyikbõl néha kis pukkanás-szerû hangok hallatszanak. és kezd idegesíteni... mitõl lehet ez???
Boldog Genius 3600W(fa) tulajdonos vagyok aki ilyet akar venni nyugodtan veheti!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

idézet!
"A hangfalak hangszórókkal felszerelt, hangkeltésre, hangvisszaadásra szolgáló dobozok. Készülnek pozdorjából, rétegelt lemezbõl és mûanyagból. Aktív kivitel azt jelenti, hogy a dobozba a hangszórók megszólaltatásához szükséges végfok(ok) (erõsítõ(k)) is be van(nak) építve. A fejlettebb változatok már ki-be kapcsolható elõerõsítõt is tartalmaznak, amely segítségével alacsony jelszintet produkáló eszközöket (elsõsorban mikrofonokat) keverõ nélkül, közvetlenül csatlakoztathatunk a hangfalra. A hangerõ szintjét ilyenkor a hangdobozon található saját potméterrel szabályozzuk. A beszerelhetõ hangszórók alapvetõen két csoportra oszthatók. Az elsõ csoport a magas hangok visszaadására szolgáló ún. "csipogók", a másik a mindenki által jól ismert "tányéros" hangszórók csoportja. A magassugárzók között létezik piezo, nyomókamrás, fél, 1 és 2 colos, ferrofluid hûtésû, sõt újjaban szalagmembrános változat is. Megkülönböztetünk 1, 2, és 3 utas hangfalakat. Az 1 utas hangfalban általában 1 db hangszóró, a kétutasban általában 2 db hangszóró található, azonban az utak számának meghatározását mégsem lehet ennyivel elintézni. Szintén kétutas az a hangfal, amelyikben a magassugárzó magashangvisszaadása mellett 2 db középmagas vagy szélessávó "tányéros" hangszóró ugyanazt a frekvenciatartományt hivatott visszaadni. (Tehát kétutas hangfalunkban 3 hangszóró található) 3 utas hangfalról tahát csak akkor beszélhetünk, ha a hangszórók egy ládán belül 3 külön frekvenciatartományra vannak osztva, csoportosítva. Ezt a felosztást beépített passzív (nem állítható törésponti frekvenciájú) vagy külsõ, ún. aktív (értelemszerûen változtatható paraméterekkel rendelkezõ) crossoverrel valósíthatjuk meg. A vágási pontok helytelen beállítása a torz hangkép mellett könnyen hangszórónk életébe "

hy all!Elég kezdõ vok még a dologban viszont érdekel.És azt szeretném tudni h hol vannak ilyen cikkek ahol olvasni lehet róluk. Mert van amikor beszélnek 1 utasról 2 utasról és fogalmam sincs h mit jelentenek!😊 pls segitsetek cikkeket adni és erre a kérdésemre választ! THX!
Snecie Smicie
Hi!
Van nekem egy 5.1-es HAMA hangfalszettem(pontosabban kaptam ajándékba)., viszont emellett csak egy Creative SB Live!-om van, ami feltehetõen nem tudja az 5.1-et, így a kérdésem a következõ:
Be lehet-e a cuccot konfigurálni úgy, hogy szóljön az összes?
Általában csak ezt sikerült elérnem, hogy a mélynyomó szólt + 1, függetlenül attól, hogy a Vezérlõpultban hogyan is állítottam a hangfalbeállítást. Ha sztereóra tettem 2 szólt, ha 5.1-re akkor is kettõ, ha térhatásúra akkor is, st stb.
Szóval van erre valami megoldás, hogy esetleg 5.1 nélkül is szóljon az összes hangfal?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

DarkDemon
de mi lesz azokkal a hangokkal ami nem a winampból jön? pl egy game

salazar
Winamp

DarkDemon
van két 5wattos azona hangszóróm, és az a gond vele hogy fel van cserélve a jobb-bal csatorna, mikor a jobbnak kéne szolni akkor a bal szol és fordítva...
ez még nem lenne olyan zavaró de a beledugott fejhallgatón is fel van cserélve az a két oldal. szimplán a fejhallgatót bedugba a hangkáryába nincs gond, tehát a hangfallal van vmi
de mi? tud vki megoldást, pl egy progit ami szoftveresen cseréli fel a jobb-bal csatornát, mert a hangkáryta driverje nem tudja
thx

Cukros
lehet hogy rosz a mélyláda<#pardon1>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

És ha a dobozon volt a sorozatszám és nem stimmel?

<#help>S.O.S <#help>

nincs valakinek egy felesleges Ozaki Va! VA403 (2.1)-es doboza???? plíííííz
sürgõs és fontos lenne

(sajna csak úgy veszik vissza, de az enyém már nincs meg <#falbav> <#rinya>)
mélynyomót lehet külön venni egy ilyen hangfalrendszerhez, mivel bizonyos okok miatt tönkrement...

http://www.kellytech.hu/hun/speaker/jazz/j9929.htm

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

repvez
Ismeri valaki a thomson DPL660HT tipusu erösitöt és hangrendszert?Nekem ilyen van és olyan problémám van vele, hogy a subja nagyon halkan szol, pedig álitolag 100w-os. A menübe +10-re állitottam a hang erejét a centereknek meg -6-ra és igy is hangosabbak.A volume 50-es állásánál kezd valami hallatszani de ott meg már a magasak is nagyon zavaroan hangosak.Nem tudja valaki mit lehetne tenni ez ügybe.Mert egy kicsit idegesit,hogy egy kicsi számitogépes 5.1-es rendszer ami csak 50w RMS-t tud durvább basszus produkál mint az én 600w rendszerem.Persze tudom hogy ezek az értékek csak papiron ennyi,de valami külömbségnek akkor is kéne lenni és az én rendszerem felé nem forditva.
Remélem tud valaki valamilyen okosságok.
Van 2 eladó videoton hangfalam. Darabja 150W-os, teljesen fel vannak újítva(a keresztváltó, a 3 membrán, az csatlakozó aljzat,stb.)
Itt van két kép róla:

.:harisnya nélkül:.

.:harisnyával:.

AKIT ÉRDEKEL ITT A FÓRUMON MEGTALÁL!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Faterx
seAke
pl.hangkártyán de van olyan hangszórószett amin van elvileg felkeverési mód.
Nálam is 7 hangszórón szól a zene meg minden...nálam az audigy zs csinálja.

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

grebber
De hol tudom beállítani?

Next PC upgrade: 2022

Faterx
Natürlich
grebber
Hangfalhoz kapcsolodik ha én veszek egy 5.1-es hangfalat akkor be tudom állitani hogy a mp3-ak és a sima filmek is szoljanak az összes hagszóróban??

Next PC upgrade: 2022

Genius az jobb, szebb a hangja....

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

bele, csak mehecc új végfokért is....

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

hi
audigy 2es hangkartyam van es azt szeretnem kerdezni hogy ha pl vennek egy PIONEER DCS-525 hazimozi rendszert akkor azt hogy tudnam a geppel osszekotni es mukodesre birni??

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

Köszi

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

seAke
személyes nincs de haverok jókat mondtak róla

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Van tapasztalatod?

seAke
igen

Sziasztok

Logitech Z-5500 akarok venni házimozihoz szerintetek jó választás?

B@dsector
Egyáltalán mennyit szánsz rá, illetve mekkora szobába kell a cucc?
seAke
Ja és fontos továbbá hogy nagyon hosszú kábelek legyenek a hagszórókhoz!

seAke
Holnap veszem a Creativ Audigy 2 Platinum ZS Pro hangkártyámat és kérdezném hogy milyen hangfalszettet kössek rá...esetleg 7.1 is jó lenne!
Tudnátok ajánlani valamit?
Nagyon fontos a tiszta hang, mivel zenét írok.

barret
Gondolom a forrás csak sztereo...Ehhez két hangszóró elég.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hi all!
Láma kérdés tõlem is 😊
5.1 hangfalrendszernél zenehallgatáskor csak az elsõ hangfalak szólnak?
Köcce!
DonnieBrasco
Sziasztok! Cambridge Soundworks DTT 2200-as hangszórórendszerhez keresek hangerõszabályzoló-bekapcsoló kimenetet. Aki _bárhogyan_ tudna nekem ebben segíteni, kérem írjon! MINDEN megoldás érdekel.

[email protected]

Köszönöm!

A ti kung-futok nem erős!

takraj
Hali! Melyik a jobb szerintetek?

Genius SW-5.1 Vaule v. Nortek SOUNDREAM 5.1?

Kb. egy áron vannak, én nem tudom, hogy meliket vegyem... mi a külömbség? Melyiket ajánljátok?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ollie
elméletileg a hangminõsége jobb

ollie
Nézd meg mi a különbség a Creative oldalán. Az 5100 biztos, hogy nem digitális, a másikat nem ismerem.

Emery
Nha egy Lama kerdes teszek fel most

4 Ohmos hangfalba bele lehet tenni 8 Ohmos magashangsugarzot?

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Valamelyik ehavi újságban pont a 2.1-et tesztelték, emlékeim szerint a computer Panorámában (ha tévedek, javítsatok)

Davidus

V9ykn8_TZL0

traXion
www.logitech.com

Shogun
szevasztok

nah kellene egy kis segítég hangfalvásárlás terén
kizárólag 2.1es szett kellene és jó teljesítményû
árban kb 30-40ezer huf
szal jó lenne ha tudnatok vmi infót vagy honlapot adni amin van ilyesmi
a sok segítséget elõre is thnx

Az a baszott féreg... Kh@oSz