Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mind1 hogy mennyit akarok írni, és hogy 1 fájlból, most nem ez volt a kérdés, hanem hogy mi a neve, és hol lehet kapni vagy valami link.

Met
Mi az a nagy mennyiség? Ez a nagy mennyiség 1 fajtából lenne?

Létezik ilyen cucc de szerintem baromi drága.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hy All!

Olyan dolgot keresek, cd, dvd robotkart, ami automatikusan cseréli a lemezt az íróban, nem kell a gép elõtt ülni, ha nagy mennyiségben akarok írni, valaki tudja hogy hol lehet ilyet kapni vagy mi a neve?

köszi elõre is.
Met
<#nyes>

sek300
A járt útról egyszer letévedtem és vettem egy fos Samsung 223-ast de azóta megtisztult lelkem ismét ragyog mert Pioneer DVR-215D dübörög a vasban.Mindig is Pioneerem volt csak egyszer olvastam egy cikket és így Samsung úgy Samsung aztán...biztos le volt fizetve a cikk írója.
Pioneer Forever!Nekem ez vált be!Ír,olvas,újra ír, újra olvas stb.

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

MaSzKa
a lightscribe-ot érdemes ráírni 2x azt olvastam
nekem olyan halványféle lett LG-vel a kép, szerintem sokat nem ér

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
persze

ma vettem új Fujifilm és Verbatim RWket
mindet hibátlanul és gyorsan írja

Vettem pár lightscribe DVDt is.Kíváncsi vagyok mit rajzol rá...
MaSzKa
frissítsd a meghajtó FW-jét

ezt megtetted?

desigo
minimum 50x voltak már írva
volt rájuk vigyázva de azért használódtak
SH-S203P-nek nem okozott gondot az írása
MaSzKa
gondolom agyon van tapogatva vagy karcolva a lemez

desigo
TDK 12x-esen újraírhatókon jelentkezett csak
Minden mással mûködik.
9.4.13-as Nero még a TDKt is megírja csak ellenõrzéskor van pár hiba

off
nem is értem minek szenvedek újraírható cdkkel kocsiban
rég pendriveról vagy kis memory cardról kellene zenét hallgatni autóban...
MaSzKa
szerintem 9.2 vagy újabb néro kellene
frissítsd a meghajtó FW-jét

Samsung-nál van egy program ami automatice letölti a legújabbat és bele is flesseli

milyen lemezrõl van szó?
másik lemezzel jó?

ha nem oldódik meg akkor ott a 2év gari

desigo
DVDt hibátlanul ír
lehet nem szereti a régi RW CDimet...
desigo
üdv

Van egy új SAMSUNG SH-S223L DVD íróm és nem írja meg az újraírható cdimet.
végigmegy az írási folyamat akár Neroval(8.3.2.1) akár Win 7-el írom de mintha nem tudná az írást befejezni.
Mit tudok ezzel kezdeni?

Elõzõ SAMSUNG SH-S203P -asom hibátlanul írt mindent...
MaSzKa
Samsung SH-S223L 2év garival 5800Ft

Met
Én Pio, Nec (Maszka Samsung de ez nem újdonság)

acsati
á ez már nagyon sok éves 😄 és milyet ajánlotok ma ami nem túl drága de jó?
Met
szerintem elromlott, az én Piom is így kezdte, egyre több lemezt rontott. Ha garis vidd vissza, ha nem akkor csere

acsati
Sziasztok
Pioneer DVD-RW dvr-108 ata típusú dvd íróm van már elég régóta. Mostanába nem tudok vele már dvd-t írni és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mi lehet a gond?
Lemezeket tudok vele olvasni, próbáltam többféle író programot de mindegyik hibát ír.
Köszi a választ!

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Met
Nekem is NEC van. Megveheted

Elõre is köszi a választ!

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Csõ Srácok! Mi a véleményetek az alábbi a dvd íróról?

http://www.ipon.hu/webshop/product/nec_ad_7240s_fekete/117023

Mike at home
Hm, azon tipródom, lecseréljem-e az NEC ND2510A-mat
nem egy mai darab és klifogástalanul mûködik
csak kérdés, hogy a mai új lemezeket mennyire tudja optimálisan megírni

mert nekem csak egy a fontos: a felírt adatok 10 év múlva is visszanyerhetõek legyenek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Helo mindenkinek tudom ez a dvd fóruma,de lenne pár kérdésem,szeretnék venni egy külsõ Blu ray írót,valaki eltudná magyarázni ez hogy mûködik?USB-vel kell a géphez kötni vagy mi?Ja és még melyik most a legjobb cd író program?
Solten
Azaz <#eljen> <#smile>

Saor Alba

MaSzKa
princo?

Solten
Az en Samum is csak valami noname fosch-ra nem irt (vagyis nemelyiket sikerult neki), nevere mar nem emlekszem, feher volt az egesz dvd. Termeszetesen nem adtam ki azert a hulladekert penzt, ugy adtak. A Memorex meg nem fosch, az Imation tulajdonaban van.

Saor Alba

MaSzKa
nekem ilyen problémán nincs a samuval

nem kérdez csak csinálja 😄

Met
az író jó, a Memorex elég szar lemez

w77d
az szívás..

A Pioneer DVR 112D íróm firmware frissítését letöltöttem de még telepítenem sem kellett mert a txt fájlban megtaláltam hogy Memorex lemezre nem lehet ezzel az íróval írni.
Nem mondta egyik ismerõsöm sem hogy gagyik ezek a lemezek.Pioneer DVR-112D íróról van szó.
MaSzKa
minek vettél olyan fos lemezt?
milyen gagyi írod van?

Sziasztok!Olyan problémám van hogy vettem Memorex DVD-R 16x írható lemezt.Betettem a meghajtóba és kiírta hogy szabad terület Obájt Teljes méret Obájt .Az íróra gyanakodtam,betettem egy RW-s lemezt és hiba nélkül megírta.Kipróbáltam az összes lemezt 50db de egyiket sem ismeri fel.Légyszi segítsetek,elõre is köszönöm válaszaitokat.
w77d
igen

MaSzKa
de az már Blu-ray is

w77d
én LG Electronics GGC-H20L-t használok és nagyon emg vagyok vele elégedve...

MaSzKa
Samsung SH-S223L<#worship>
eddig még 1 gépet se hoztak vissza hozzám, hogy elromlott a Samsung DVD író
pedig eladtam vagy 8at ilyen optikai egységgel

223Q volt leginkább

MaSzKa
vidd vissza
ott van rajta 2év gari

amúgy nem véletlenül ide-s és egy hdd mellé kötötted be?

végülis 😊 csak vmiért ódzkodtam tõle. de ha asszondjátok, hogy mind1, akkor hiszek nektek 😄

Morphin
Mi a baj az OEM-el amúgy? Gari van rá gondolom, akkor meg? Mit lehet adni egy íróhoz ami olyan fontos...sztem semmit...a doboz is csak szemét, leírás nem kell...kábeled gondolom van hozzá...és igen az OEM mindig azt jelenti, hogy csak maga a hardver, csomi nélkül.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Met
Igen az OEM azt jelenti, nincs kábel, csavarok, progi, doboz hozzá.
Nem túl nagy veszteség 😊

Nos, némi fórum- és cikkolvasás után arra jutottam, hogy vagy egy Sony/NEC 7231s/7243s (nekem igazából se lightscribe se labelflash nem kell), vagy egy Pio 216D közül fogok választani...a Pio igazából szimpatikusabb, és azt írják jóval csendesebb is, de facér nem lehet ezt fekete színben kapni? Lehet h én vagyok lama, de kerestem, és feketét csak OEM változatban találtam, az meg...milyen? Nem adnak hozzá semmit, csak 1 zacsiban az odd-t?

Köszöntem a hozászolásokat,(az én régi asztal gépembe (talán Nec 2500A valami ilyesmi van,írtam vele "(millió lemezt)" egyikkel sem szarakodott.(még mai napig is jó),most végül az ismerõsömnek Samsung SH-S223L vettem reméljük jó lesz.
LG dvd írókban vannak olyan szériák amik összetörk a dvd-t, nem jön ki, stb...

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

duracellmumus
üdv!
pioneer 216b bk(kb.:10 lemezt írtam vele 2év alatt, álltában megrohadt😊 nagyon melegedett, üresen folyamatosan kattogott és néha nem adta ki a lemezt(se szoftveresen se gomb-ra és nemsokkal utána le is fagyot az oprendszer???)
mindkét gépben Samsung SH-S223L-van most<#worship>

Apunak mindig igaza van! Most is.

duracellmumus
kiveszed a tálcát, körbetakarítod "pur" mosogatószerrel, majd egy kis csapágyzsír és mint az álom...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Met
Az enyémnek is ilyen hangja van.
Ki nem szarja le ha rendesen ír?<#zavart1>

Morphin
Hi
volt egy IDE íróm...Optiarc (sony-nec)...namost elcseréltem egy ugyanilyenre, csak sata csatolós. tegnap beüzemeltem, de nekem nem tetszik a hangja amikor kinyílik...mintha már 10ezredjére nyílna ki.szét szedtem nézegettem a motort,mert sztem azzal van baj.sajnos ezek rá vannak forrasztva elég rendesen a nyák-ra.így cserélni se tudtam (van egy nem használt cd íróm amiben méretre ugyanolyan motor van,az is forrasztva)
kérdésem az lenne, hogy mit lehet ilyenkor csinálni? nyugodjak bele hogy ilyen lestrapált hangja van? (írni ír rendesen,nincs baja)
Üdv.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"