FankaDeli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert álszent.
ha nem ebben a topikban és nem ilyen ember írja, akkor leszarom azt az L betût.. (fõleg, hogy az én helyesírásom kurva szar) csak vicces, hogy õ vösös geciz engem, közben ilyen alapvetõ hibákat ejt.. jó persze gondolom, hogy kapkodott/figylmetlenség, de vicces.
szívesen.
Falcon87
Végig olvastam, csak nekem nagyon szemet szúrt a dolog
Amúgy az érvekkel semmi gond, csak most leszólni valakit két betû miatt, köszönöm.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

miért?

hol nem érveltem normálisan? olvass már vissza, köszönöm.
Falcon87
FankaDeli. Hát, nem tudom, mit gondoljak róla. Vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz ember. Sajnos egyre jobban kezdek hinni az utóbbiban...

Falcon87
Tipikus, amikor kifogyunk az érvekbõl, jön a B terv, kössünk bele a helyesírásba<#idiota> Szánalmas...

Új Szám: FankaDeli - Nem alkuszom
Ez is jó lett szerintem. Bár szavak mellett beszéljenek a tettek😊
Csak így tovább!

PS3 Slim 250 PC

Dehogynem lehet tudni ha annyira nem érdekelne senkit a pénz ingyen adnák a lemezüket (minden számuk letölthetõ lenne és aki aki akar fizet érte)
pl mint anonimMc
Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jajj, ne veszekedjetek már, fanka soha nem volt hiphop, mindig is nyálas lányzenét játszott, soha nem volt hiteles, soha nem is értettem a régi nc-sek minek pacsiztak vele.

a kérdésedre meg nem nagyon lehet válaszolni, siska állítja, hogy feri csak behúzta õket, addig kellettek neki amíg le tudta szedni az õ lemezeikbõl a pénzt, feri állítja, hogy õ nem keresett mások lemezén.. a büdös életbe nem fog kiderülni ki mond igazat, ebbe ne is menj bele. az a baj, hogy neten már csak egyoldalú írást találsz, feritõl.
de nem csak siskával veszett össze, ott van gõz is, artos is, deniz is...
gyakorlatilag a régi night childból már mindenki otthagyta, általában mindenki hasonló indokok miatt, nem csak a pénz, hanem alapvetõ emberi problémák is voltak.
hogy kinek van igaza, nem tudom, de azért nekem kicsit furcsa hogy egy rapszkmával áll szemben egy személy. persze, egy amerikai szuperhõs filmben ez még oké is lenne, csak sajnos láttam számára kényes fórumbejegyzéseket a saját fórumán amik egy nap után törölve lettek, mindenféle válasz és reakció nélkül. nem egy ember törölve lett, csak azért mert nem értett velük egyett fanka. ezek után pedig állítja, hogy a salátán bárki hangot adhat véleményének, észrevételeinek. (persze, ha ez egyezik ferencével, amúgy repülsz)
ChuckyHUN
ÁÉáááá ne veszekedjünk, nem ismerjük egymást, pontosan nem vagyok stíluskövetõ, csak csak azt hallgatom ami tetszik😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nem azért szeretem mert hiphop vagy nem, hanem azért mert egyszerûen jó. majd rájössz egyszer ugyis lazábbra veszed ezt a kemény stíluskövetést és rájössz 1-2 dologra... na én itt kiszálltam

de még mindig várom a pár hsz-el korábban feltett kérdésemre a választ

ChuckyHUN
Látod? Az még hiphopp volt😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

teljesen más mint a mostani. szerintem meg azok a számok szarok és nem értem hogy lehet szeretni.

nyilván nem neked írja a számait és ezt kéne felfogni, nem a FankaDeli topikban szidni.

ChuckyHUN
Tudod mikor volt jó Fanka???
Csak mondok pár számot abból a korszakból..
Veletek (vagyunk), Éjszaka.... satöbbi. Azoakt nagyonlehethallgatni megsúgom 😉

Mondjon bárki bármit, nekem akkor is tetszik Fanka zenéje függetlenül attól a kurva politikától!!!
de a kérdésre senki nem tudott válaszolni.

ezt a sort nem ugy értettem ahogy te. az elsõ alatt a fuxos pénzes MTV-sekre gondolok, a másodikban pedig a "nyóckerben lakok szegények vagyunk kemények vagyunk szétbaszunk, most jöttünk a börtönbõl" stílusokra.

szeretem az ilyen benfentes embereket, innét látszik hogy neked sincs fogalmad az egészrõl, lehet újat mondok, de nem csak siska létezik ferin kívûl, fogdd már fel!
Narusco!
Az üzeneted elsõ felével értek csak egyet.
"nemvéletlenül nem hallgatok egy dagat ni... négert sem, és egy magyar kemény ci...roma reppert sem."
-----> Ez viszont durva.
Attól hogy valaki néger, vagy roma származású ugyan úgy lehet jó zenéje.
Ez alapján ne küldönböztessük meg az embereket mert nem helyes. Talán épp egy roma származású fogja követni Fanka-féle számok "stílusát"
KI tudja....
És ha nem is követni fogja, lehet olyan jó a zenében mint akárki más.

PS3 Slim 250 PC

leszarom hogy szeritned nem ért a repphez, még szerencse, mert ha úgy értene hozzá mint siska akkor kurvára biztos hogy nem hallgatnám, nekem ez a téma és dallamosság jött be. nem véletlenül nem hallgatok egy dagat ni... négert sem, és egy magyar kemény ci...roma reppert sem.amugy ezek ketten miért vesztek össze? régen még ha jól tudom együtt dolgoztak

És nézz utánna, a rapben mindig is jelen volt a szidjuk az államot, stb.

PS3 Slim 250 PC

Nem mindenki, igazad van, de attól a rap még rap.

PS3 Slim 250 PC

roszzul értelmezed, kb 2-3 éve mindenki elfordult feritõl, ezekkel az egykori kollegákkal pedig mentek a rajongók is, a hazai rap életbe alig maradtak páran akiket érdekelt. aztán felkapott lett ez a "dolog", õ pedig (okosan, nem mondom hogy nem) meglovagolja ezt a nemzeti "gondolkodást". ezzel pedig nem kevés új rajongóra tett szert.
megnézheted, a mostani fanok közül hányan vannak akik értenek is valamit a mûfajhoz?
"ez egy fórum, kíváncsi voltam, hogy hányan vannak akik nem veszik észre feri "politikájában" "
Ha valóban ezzel lehetne a legjobban "kaszálni" akkor minden 2. ember ilyen jellegû zenét ûzne. Szerinted Feri ebbõl lesz gazdag? Kétlem, mivel minden számát letöltheted legálisan. Igaz Lemezei is vannak, amit megvehetsz ha akarsz, van póló is. De vegyük akármelyik "popcsillagot",
Lemezek 3-4x olyan drágák, számaikat nem töltheted legálisan, ott vannak minden nap a tv-ben, ilyen olyan mûsorokban, akkora arcuk van mint a ház, Csinálnak velük kapcsolatban kulcstartót,ilyen olyan ruhákat, karkötõt, hûtõmágnest, miegymást. Na õk ezekbõl mind meggazdagodnak. De Fanka a néhány pólójától, és lemezétõl nem fog meggazdagodni.
De szerintem nem érdemes vitatkoznunk. Emiatt nem fogok összeveszni senkivel sem.
Neked nem tetszik Fanka zenéje, elfogadom, van ilyen, nem tetszhet mindenkinek ugyan az, de olyan dolgokat ne mondj róla ami nem igaz.

PS3 Slim 250 PC

nem tudom, miért oltás az ha valakinek leírom, hogy szar az érv amivel próbál meggyõzni.
mindegy.

ez egy fórum, kiváncsi voltam, hogy hányan vannak akik nem veszik észre feri "politikájában" a marketinget. amúgy pont leszarom, hogy te mennyire vagy jobboldali, én nem ez alapján ítélem meg az embereket. vannak akik igen, ez általában egy csoportra jellemzõ, gondolom tudod kikre.
"ha valaki kiábrándult a politikából, mindkét oldalból, az hogy képes hallgatni az ország legpolitikusabb szövegeit?"

Ebben viszont igazad van.( de mint írtam ez Lipire vonatkozik)

PS3 Slim 250 PC

Az lipi-re vonatkozik, de attól másnak még tetszhet a számainak mondanivalója, politikai mondanivalója is, És itt most nem feltétlenül kell az embernek szélsõjobboldalinak lennie....
Ezenkívül továbbra sem értem miért jársz ebbe a topicba, na mind1.

PS3 Slim 250 PC

"Ha egy vörös ge*i vagy akkor se köss bele."

<-kedvenc oltásom, kár hogy nem zsidóztál 😊

ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy mire reagáltam, és miért épp ezt a számcímet írtam be.
ha valaki kiábrándult a politikából, mindkét oldalból, az hogy képes hallgatni az ország legpolitikusabb szövegeit?
de nem Lipit oltottam, hanem a zenét, amihez csak van jogom.

ja és, haLLgatni, elõbb tanuld meg a nyelvünket, utánna vörös gecizz!
Igazad van.
zdlr kézen foghatná Chucky-t, és elhúzhatnának a csába.
Fikázni jöttek csak ide.
Menjenek Siska topicba, fikázzák ott Fankát, ott majd biztos vállon veregetik õket.

Bocs az indulatokért, de kicsit mérges voltam amiért csak szidni jössz ide.

PS3 Slim 250 PC

De ha nem tetszik miért vagy itt? ne oltsad már a másikat akinek ez tetszik....
Fanka mostanában igen, a politikáról rappel. Akinek nem tetszik, ne halgassa, akinek tetszik halgassa, ilyen egyszerû.
Új számának címével mi a gond? Ha egy vörös ge*i vagy akkor se köss bele.
Mert van benne igazság amit elmondd.
Szerintem, és sokak szerint. Persze... egyesek még mindig alszanak. 😊
Üdv!

PS3 Slim 250 PC

de létezhet, csak akkor légyszi ne a mondanivalóval érvelj, mert az erõssen politikai az õ esetében. mi is az új számának a címe? hazátlan árulók? 😄
Olyan nem létezik számotokra, hogy azért szeretem a zenéjét, mert egyszerûen jó? Mindenféle politikai beállítottság nélkül.
Mindkét oldalban csalódtam már. Hányingerem van a politikától...
ChuckyHUN
Fanka már inkább Pop felé megy el, énektudás nélkül😊
@Narusco
Kinek mi--

miért is? valaki írja már le, hogy valójában mi a mondanivalója ferinek?! (de a szeresd felebarátod, szeresd a hazád és családod közhelyeket nem kérném, ez még nem mondanivaló!!!)
nem mond semmit!! közhelyeket puffoktat, szarok a "rímei", költõnek hiszi magát, pedig full amatõr szövegeket ír. szarok azok a cheppy alapok is, ráadásul 12 egy tucat mind. flowja meg gyakorlatilag nincs ferencnek.
tényleg, a legjobb! 😄

@ Narusco:
Fanka nem rap!!! ezt kéne már felfogni.
én egyáltalán nem hallgattam eddig reppet. fankát megismertem, és megtetszett, már sok számát ismerem és sokszor hallgatom. leszedtem egy siska albumot is, hogy tudjam mit szidtok/dícsértek ,de szerintem akkora rakás fos, hogy össze sem lehet hasonlítani a kettõt. nem fogom megszeretni a reppet jobban ezt már látom, viszont fankának sok sikert és kitartást mert jóó 😊

Csabesz6
hülyeség

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

és mi a mondanivalója, hogy szavazz a jobbikra?
amit ferkó a szádba rakott, hogy mindenki másnak a drog, kurvák pénz a fõ témája, az pedig a mr busta haverjára igaz leginkább. álszent fasz ez a feri.
waccuum, kriminal õk a magyar hiphop, valódi mondanivalóval.
nem veszitek észre, hogy birkamódjára követitek, pedig kamu az egész? azért lovagolja ezt a nemzeti dolgot, mert most ebbõl lehet a legkönyebben pénzt csinálni.
Úgy látom veled kár vitatkozni!
Bár ilyen puhapöcsökkel lenne tele a zenei világ, és nem olyan kemény f@szokkal, mint amilyenekkel...
Merthogy ennek az - általad - puhapöcsnek titulált arcnak legalább van mondanivalója, és nem a drog, meg a kurvák, meg a pénz a fõ témája...
ChuckyHUN
Említettem, hogy nagy az arca?
abszolút nincs nagy arca, egy puhapöcs.

Értem.
Akkor elnézést kérek...

PS3 Slim 250 PC

És ha nagy az arca, (és) attól függetlenül jó zenét csinál, akkor miért zavar az "arca"???
ChuckyHUN
nem a kinézetére gondoltam 😊

az a hozzászólás siskáról szólt, olvasd el az utána lévõ hszeket is.

A zenehallgatásban az a szép, hogy még a nem túl elõnyös külsõvel rendelkezõ egyének zenéjét is lehet élvezni...
ChuckyHUN
Siskát ne szidd, szvsz ha nem tudsz róla semmit.
Mostanában megint hallgatgatok fankát, de az arcát mégmindig nem bírom

"hát,amikor nc-s volt,sokkal szolídabb volt fanka,szó sem volt olyanról,hogy szétbaszokmindenkit meg hogy szétszívjukazagyunkat,sokkal lightosabb volt,"

Üdv!
Most néztem be ebbe a topicba elõszõr, de Fankát már rég óta hallgatom.
Nem értem te hol hallottad, láttad, olvastad hogy Fanka valaha is olyan ról beszélt volna hogy "szétbaszokmindenkit","szétszívjukazagyunkat"?
Kit oltogat õ?

Az ilyen csicska Siska fajták meg pusztuljanak meg,( na õ oltogat) aki olyanokról rappel, beszél közönség elött hogy Fankadeli ( de legyen az akárki akire mondja) a kurva anyádat, az már vagány, kemény csávó......

Nekem személy szerint bejönnek Fanka új számai, sok igazság van bennük. És talán elindít végre valamit, mert ez így tényleg nem mehet tovább...

Fanka, gratulálok az új számodhoz, és csak így tovább!

PS3 Slim 250 PC

Ez a szám is nagyon jó!

Gratulálok! Csak így tovább Fanka!

Mikór jön az album???