FankaDeli
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívesen.
Amúgy az érvekkel semmi gond, csak most leszólni valakit két betû miatt, köszönöm.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ez is jó lett szerintem. Bár szavak mellett beszéljenek a tettek😊
Csak így tovább!
PS3 Slim 250 PC
pl mint anonimMc
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a kérdésedre meg nem nagyon lehet válaszolni, siska állítja, hogy feri csak behúzta õket, addig kellettek neki amíg le tudta szedni az õ lemezeikbõl a pénzt, feri állítja, hogy õ nem keresett mások lemezén.. a büdös életbe nem fog kiderülni ki mond igazat, ebbe ne is menj bele. az a baj, hogy neten már csak egyoldalú írást találsz, feritõl.
de nem csak siskával veszett össze, ott van gõz is, artos is, deniz is...
gyakorlatilag a régi night childból már mindenki otthagyta, általában mindenki hasonló indokok miatt, nem csak a pénz, hanem alapvetõ emberi problémák is voltak.
hogy kinek van igaza, nem tudom, de azért nekem kicsit furcsa hogy egy rapszkmával áll szemben egy személy. persze, egy amerikai szuperhõs filmben ez még oké is lenne, csak sajnos láttam számára kényes fórumbejegyzéseket a saját fórumán amik egy nap után törölve lettek, mindenféle válasz és reakció nélkül. nem egy ember törölve lett, csak azért mert nem értett velük egyett fanka. ezek után pedig állítja, hogy a salátán bárki hangot adhat véleményének, észrevételeinek. (persze, ha ez egyezik ferencével, amúgy repülsz)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de még mindig várom a pár hsz-el korábban feltett kérdésemre a választ
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nyilván nem neked írja a számait és ezt kéne felfogni, nem a FankaDeli topikban szidni.
Csak mondok pár számot abból a korszakból..
Veletek (vagyunk), Éjszaka.... satöbbi. Azoakt nagyonlehethallgatni megsúgom 😉
Az üzeneted elsõ felével értek csak egyet.
"nemvéletlenül nem hallgatok egy dagat ni... négert sem, és egy magyar kemény ci...roma reppert sem."
-----> Ez viszont durva.
Attól hogy valaki néger, vagy roma származású ugyan úgy lehet jó zenéje.
Ez alapján ne küldönböztessük meg az embereket mert nem helyes. Talán épp egy roma származású fogja követni Fanka-féle számok "stílusát"
KI tudja....
És ha nem is követni fogja, lehet olyan jó a zenében mint akárki más.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
megnézheted, a mostani fanok közül hányan vannak akik értenek is valamit a mûfajhoz?
Ha valóban ezzel lehetne a legjobban "kaszálni" akkor minden 2. ember ilyen jellegû zenét ûzne. Szerinted Feri ebbõl lesz gazdag? Kétlem, mivel minden számát letöltheted legálisan. Igaz Lemezei is vannak, amit megvehetsz ha akarsz, van póló is. De vegyük akármelyik "popcsillagot",
Lemezek 3-4x olyan drágák, számaikat nem töltheted legálisan, ott vannak minden nap a tv-ben, ilyen olyan mûsorokban, akkora arcuk van mint a ház, Csinálnak velük kapcsolatban kulcstartót,ilyen olyan ruhákat, karkötõt, hûtõmágnest, miegymást. Na õk ezekbõl mind meggazdagodnak. De Fanka a néhány pólójától, és lemezétõl nem fog meggazdagodni.
De szerintem nem érdemes vitatkoznunk. Emiatt nem fogok összeveszni senkivel sem.
Neked nem tetszik Fanka zenéje, elfogadom, van ilyen, nem tetszhet mindenkinek ugyan az, de olyan dolgokat ne mondj róla ami nem igaz.
PS3 Slim 250 PC
mindegy.
ez egy fórum, kiváncsi voltam, hogy hányan vannak akik nem veszik észre feri "politikájában" a marketinget. amúgy pont leszarom, hogy te mennyire vagy jobboldali, én nem ez alapján ítélem meg az embereket. vannak akik igen, ez általában egy csoportra jellemzõ, gondolom tudod kikre.
Ebben viszont igazad van.( de mint írtam ez Lipire vonatkozik)
PS3 Slim 250 PC
Ezenkívül továbbra sem értem miért jársz ebbe a topicba, na mind1.
PS3 Slim 250 PC
<-kedvenc oltásom, kár hogy nem zsidóztál 😊
ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy mire reagáltam, és miért épp ezt a számcímet írtam be.
ha valaki kiábrándult a politikából, mindkét oldalból, az hogy képes hallgatni az ország legpolitikusabb szövegeit?
de nem Lipit oltottam, hanem a zenét, amihez csak van jogom.
ja és, haLLgatni, elõbb tanuld meg a nyelvünket, utánna vörös gecizz!
zdlr kézen foghatná Chucky-t, és elhúzhatnának a csába.
Fikázni jöttek csak ide.
Menjenek Siska topicba, fikázzák ott Fankát, ott majd biztos vállon veregetik õket.
PS3 Slim 250 PC
Fanka mostanában igen, a politikáról rappel. Akinek nem tetszik, ne halgassa, akinek tetszik halgassa, ilyen egyszerû.
Új számának címével mi a gond? Ha egy vörös ge*i vagy akkor se köss bele.
Mert van benne igazság amit elmondd.
Szerintem, és sokak szerint. Persze... egyesek még mindig alszanak. 😊
Üdv!
PS3 Slim 250 PC
Mindkét oldalban csalódtam már. Hányingerem van a politikától...
@Narusco
Kinek mi--
nem mond semmit!! közhelyeket puffoktat, szarok a "rímei", költõnek hiszi magát, pedig full amatõr szövegeket ír. szarok azok a cheppy alapok is, ráadásul 12 egy tucat mind. flowja meg gyakorlatilag nincs ferencnek.
tényleg, a legjobb! 😄
@ Narusco:
Fanka nem rap!!! ezt kéne már felfogni.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amit ferkó a szádba rakott, hogy mindenki másnak a drog, kurvák pénz a fõ témája, az pedig a mr busta haverjára igaz leginkább. álszent fasz ez a feri.
waccuum, kriminal õk a magyar hiphop, valódi mondanivalóval.
nem veszitek észre, hogy birkamódjára követitek, pedig kamu az egész? azért lovagolja ezt a nemzeti dolgot, mert most ebbõl lehet a legkönyebben pénzt csinálni.
Bár ilyen puhapöcsökkel lenne tele a zenei világ, és nem olyan kemény f@szokkal, mint amilyenekkel...
Merthogy ennek az - általad - puhapöcsnek titulált arcnak legalább van mondanivalója, és nem a drog, meg a kurvák, meg a pénz a fõ témája...
abszolút nincs nagy arca, egy puhapöcs.
Akkor elnézést kérek...
PS3 Slim 250 PC
Mostanában megint hallgatgatok fankát, de az arcát mégmindig nem bírom
Üdv!
Most néztem be ebbe a topicba elõszõr, de Fankát már rég óta hallgatom.
Nem értem te hol hallottad, láttad, olvastad hogy Fanka valaha is olyan ról beszélt volna hogy "szétbaszokmindenkit","szétszívjukazagyunkat"?
Kit oltogat õ?
Az ilyen csicska Siska fajták meg pusztuljanak meg,( na õ oltogat) aki olyanokról rappel, beszél közönség elött hogy Fankadeli ( de legyen az akárki akire mondja) a kurva anyádat, az már vagány, kemény csávó......
Nekem személy szerint bejönnek Fanka új számai, sok igazság van bennük. És talán elindít végre valamit, mert ez így tényleg nem mehet tovább...
Fanka, gratulálok az új számodhoz, és csak így tovább!
PS3 Slim 250 PC
Gratulálok! Csak így tovább Fanka!
Mikór jön az album???