Sandra & Enigma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
³ Release Date:10.06.2004 ³
³ DVD Date....:08. September 2003 ³
³ Runtime.....:94 min. ³
³ Format......:img Genre.......:music ³
³ Size........:93x50 imdb........:none ³
³ ³
³ Aspects & Standards: ³
³ ³
³ [ ] Widescreen 1:85 [ ] Anamorphic 16:9 ³
³ [ ] Letterbox
³ [ ] PAL
³ ³
³ Audio: ³
³ ³
³
³ [ ] Dutch
³ [ ] French [ ] Dolby Digital 2.0 ³
³ [ ] Polish [ ] Directory Commentary ³
³ [ ] Italian
³ ³
³ Video: Menu: DVD-Extras: ³
³ ³
³ [ ] Untouched
³
³ <5>5> Passes <4>4> Passes ³
³ [ ] Striped ³
³ ³
³ Subtitles: ³
³ ³
³ [ ] English [ ] Polish ³
³ [ ] Dutch [ ] Swedish ³
³ [ ] French [ ] German ³
³ [ ] Turkish [ ] Hungarian ³
³ [ ] Italian [ ] Japanish ³
³ ³
errõl az enigmáról van szó?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Összességében nagyon igényes összeállítás, nem csak egy "nesze" anyag.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A mellesleges anyagoknál nekem jobb minõségben vannak mpg-jeim, a kedvencem az Everlasting Love extended verziója.
A videoklippek letöltése nem törvénybe ütközõ.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyébként jó volt letölteni , azért nem baj , ha digitálisan is megvan , csak a minõség a baj . Igazából még a Don't Cry és a Midnight Man kellene , majd vadásszuk még 😊)) .
Köszi a tippet /mellesleg.hu/ !!
A klippek egyébként szabadon letölthetõk , vagy ezért is bezárnak 😊) ??
MP3-ban van Michael Cretum, pl. a Samurai még extendedben is, félelemtes anyag! :-) De van Arabesquem is, mpeg és mp3 is.
Az új Enigma albumot még nem hallottam. Milyen a jellege? Az elõzõ a Carmina Buranával szenzációs volt!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Az Enigma nem igazán a világom , bár tagadhatatlan , hogy érdekes a hangzásvilága . Michael Cretu elõadásában csak a régi Samurai , Samurai / jól írtam ? / tetszett , de erre már csak az ilyen vén pacákok emlékeznek , mint én 😊)) .
Sandra: The Complete History DVD
Enigma: Voyageur CD és MCMMX a.d. DVD.
Nekem ebbõl a Sandra DVD már megvan. Szenzációs anyag, 23 videoklipp és néhány régi anyag, + képek, mwg egy ötletes quiz kis bónusszal.
Van aki még szerti Sandrát, az Enigmát?