Sandra & Enigma

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elusive
³ Title.......:Enigma.M.C.M.X.C.A.D.2003 ³
³ Release Date:10.06.2004 ³
³ DVD Date....:08. September 2003 ³
³ Runtime.....:94 min. ³
³ Format......:img Genre.......:music ³
³ Size........:93x50 imdb........:none ³
³ ³
³ Aspects & Standards: ³
³ ³
³ [ ] Widescreen 1:85 [ ] Anamorphic 16:9 ³
³ [ ] Letterbox Fullscreen 4:3 ³
³ [ ] PAL NTSC [ ] DVD5 DVD9 ³
³ ³
³ Audio: ³
³ ³
³ English DTS 5.1 ³
³ [ ] Dutch PCM Stereo ³
³ [ ] French [ ] Dolby Digital 2.0 ³
³ [ ] Polish [ ] Directory Commentary ³
³ [ ] Italian Dolby Digital 5.1 ³
³ ³
³ Video: Menu: DVD-Extras: ³
³ ³
³ [ ] Untouched Untouched [ ] Untouched ³
³ Re-Encoded [ ] Stripped Re-Encoded ³
³ <5> Passes <4> Passes ³
³ [ ] Striped ³
³ ³
³ Subtitles: ³
³ ³
³ [ ] English [ ] Polish ³
³ [ ] Dutch [ ] Swedish ³
³ [ ] French [ ] German ³
³ [ ] Turkish [ ] Hungarian ³
³ [ ] Italian [ ] Japanish ³
³ ³

errõl az enigmáról van szó?

Amiga
Sandra koncert Drezdában október 2.-án!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Breki33
Enigma Albumlitet tudtok valahol?

Már a harmadik Greatest Hit's-et szedem le és mind különbözik
Amiga
A Heaven Can Wait? Eszméletlen régóta kerestem már ezt a felvételt! :-)

letöltöttem az aktuális klippet a honlapról , elég jó minõség . Kár , hogy koncertfelvétel , jobb szeretem a stúdiós beállításokat , vagy a jópofa összeállításokat /pl. Everlasting Love/ , de mindenképpen kötelezõ darab a gyûjteményben .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Amiga
Itt egy kép :-)

Breki33
nekem átmásollatnád :-)

Nemtudjátok a Big In Japann-t angolul nem énekelte?
Jól hangzik , köszi a tájékoztatást ! Ha megnéztem , elmondom a benyomásaimat . Csak elõbb el kell jutnom a szegedi Media Markt-ba .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Amiga
Full videoklip: 23 db., + 2 full Arabesque klipp, + 1 így készült a Forever klipp, + 2 db. zene, ami alatt Sandra-képeket vetítenek: Andy M. Freund és Japan ist Weit. + 1 fotógaléria, rengeteg olyan kép, ami a neten nem köröz. + 1 quiz, + biography és discography, + összes dalszöveg.

Összességében nagyon igényes összeállítás, nem csak egy "nesze" anyag.

A kérdõjelet rendszeresen elfelejtem 😊 . Vissza az általánosba .

Egyébként a DVD-n mennyi full klip található , nem csak részek , hanem teljes zenék , mert nem kimondottan szeretem a bevágásokat .

Amiga
Eh, szerintem megéri megvenni.

Breki33
sztem másold át neki :-)
zakika
ugy latszik erdemes lenne megvenni a nejemnek, o komalja sandrat... vegre valami DVDt neki is vennek, nem csak magamnak...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Amiga
Szerintem a DVD-t mindenképpen érdemes megvenni, nagyon igényes darab. Sajnos a klippek egy része nem igazi DVD minõség, hanem látszik, hogy videofelvételrõl lett készítve. Ezt nagyon nem értem, miért így lett, de ennek ellenére nagyon megéri a DVD. Már a menü is olyan volt, hogy leesett az állam. Ilyen hangulatos menüt még nem nagyon láttam.

A mellesleges anyagoknál nekem jobb minõségben vannak mpg-jeim, a kedvencem az Everlasting Love extended verziója.

A videoklippek letöltése nem törvénybe ütközõ.

Evil
eh ,igazad van.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Nem hagyott nyugodni a dolog , rákérdeztem a szegedi Media Markt-ban , 5590 , rendelésre . Lehet , hogy az lesz a vége , hogy bevonulok a Media DVD részlegére és piros kosár-pénztár-otthon-DVD lejátszó=mûélvezet c. mûsorszám következik /bár ha a nejem megtudja , hogy megint DVD-t veszek , vagy kinyír , vagy megint valami kosztümöt kell venni kárpótlásul 😊)))) / .

Bocs , hogy nyaggatlag a kis piti problémáimmal , de letöltöttem a mellesleg-rõl a Sandra klippeket , ettõl valamivel jobb minõséget hol találok ? Vegyem a DVD-t ? A neten csak gyenge minõség van , vagy hol lehet valami SVCD jellegût kapni ?

Egyébként jó volt letölteni , azért nem baj , ha digitálisan is megvan , csak a minõség a baj . Igazából még a Don't Cry és a Midnight Man kellene , majd vadásszuk még 😊)) .
Köszi a tippet /mellesleg.hu/ !!

A klippek egyébként szabadon letölthetõk , vagy ezért is bezárnak 😊) ??

Breki33
hát elsõ hallásra kicsit elvont

Sandra 2002-es albuma jobban bejön
Amiga
Nekem a Sandra DVD a kispesti Media Marktból van meg, azóta talán máshol is kijött. Videoklippem rengeteg van a netrõl letöltve. Pl. a www.sandranet.com-on a multimedia rovatban minden hónapban feltesznek egy klippet, ami általában meglehetõsen rare live klipp. Most pl. az Eurodisney-s Heaven Can Wait van fenn. A www.mellesleg.hu zene rovatában is vannak Sandra és Enigma klippek.

MP3-ban van Michael Cretum, pl. a Samurai még extendedben is, félelemtes anyag! :-) De van Arabesquem is, mpeg és mp3 is.

Az új Enigma albumot még nem hallottam. Milyen a jellege? Az elõzõ a Carmina Buranával szenzációs volt!

Breki33
dc
Evil
boys, boys, boys , engem is erdekelne egy ftp.Foleg az Enigma, tuti csajozos az MCMMX albuma.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Tud=Tudsz

Naná , hogy szeretem Sandrát ! Még van régi VHS-en néhány számom /Midnight Man , Loreen , Hi-Hi , Don't Cry , Everlasting Love , stb/ , szeretem idõnként végignézni , csak már a minõsége meglehetõsen rossz . Hol szerezted az anyagot , ha nem titok ? Nekem is kellene ! Tud valami címet , ftp-t valamit ?
Az Enigma nem igazán a világom , bár tagadhatatlan , hogy érdekes a hangzásvilága . Michael Cretu elõadásában csak a régi Samurai , Samurai / jól írtam ? / tetszett , de erre már csak az ilyen vén pacákok emlékeznek , mint én 😊)) .

Breki33
az új Enigma elsõ hallásra nem jön be
Amiga
2003. szeptember 8.-án jelent meg néhány anyag:

Sandra: The Complete History DVD
Enigma: Voyageur CD és MCMMX a.d. DVD.

Nekem ebbõl a Sandra DVD már megvan. Szenzációs anyag, 23 videoklipp és néhány régi anyag, + képek, mwg egy ötletes quiz kis bónusszal.

Van aki még szerti Sandrát, az Enigmát?

← ElőzőOldal 2 / 2