Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://loal.atw.hu
Megvaltoztattam a steames email cimemet, emiatt a fiokhoz ev(tized)ek ota hasznalt paypalos cimemet torolte a fizetesi modok kozul. Ket jatekot is PP-vel fizetek elo havonta a steamen, az egyiken ma lejart az elofizum es nem tudta megujitani/feldolgozni, leven a PP adatok torlodtek. Errol nem tudtam, csak csodalkoztam, hogy miert nem mukodik. A fiokba belepve a fizetesi mod megadasanal csak CC adatokat lehetett megadni a fiok reszletei - elofizetesek kezelese pontban. Hiaba van kapcsolva a szamlahoz egy kartya, jobb szeretem a PP-t hasznalni.
Na, ennek a megoldasa az volt, hogy a boltban megint regisztralni kell egy vasarlassal a "valodisagot", igy vettem egy olcso marhasagot a kivansaglistarol ami epp 90%-os akcioban volt, ott kivalasztottam a paypalt, mint fizetoeszkozt, bejeloltem, hogy raktarozza el a PP adatait a kesobbi kifizetesekre is. Hogy nalad ezt miert nem dobja fel, nem tudom, probald meg webrol es probald meg a kliensbol is. Nalam ezutan mar bekerult a PP lehetosege is az elofizetesek koze, es le is vonta azonnal a havidijat is, amit fel oraja meg nem sikerult.
A lenyeg, hogy ha valtoztattal valami adatot a steamben, akkor lehet,h ogy nalad is ujra kell kezdeni az egesz "validalas" procedurat egy vasarlassal - legalabbis sok-sok eve kellett es most is mukodott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.12.05. 18:35:37
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én is szórakoztam ezzel anno és le is tiltottam sikeresen valamelyik havidíjas kifizetést. :)
Egyébként itt található az online vásárlások is, ahol meg lehet adni az elsődleges fizetési módot: PayPal egyenleg vagy kártya.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2022.12.01. 18:36:42
Paypal felületén nem töröltél valamit a steam-mel kapcsolatban?
Úgy emlékszem, hogy nekem a vodafone egyenlegfeltöltésnél csinálta ezt. Meg lehet, hogy a lottónál is. Korábban egy részről (meg nem mondom melyikről) mind a kettőt töröltem. És azóta nem fogadja el a standardnak beállított bankkártyát, új fizetést akar hozzáadatni.
Próbáltam felvenni velük a témában a kapcsolatot, de nem értették, hogy mi a gondom.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A sima Paypal fizetés mindig a PP oldalára irányít(ott). Azt nem tudom, változtattak-e itt, mindig a MyPP-t használom, gond nélkül.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A francért nem a library-t, vagy hasonlót nyitogat? csak rámhozza a frászt, hogy nem enged be <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes2>#nevetes2>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ma reggel valamiért nem megy steam,csak egy fekete ablak jön fel és piszkosul felpörgeti a gépet amíg ki nem nyomom.
Az este még gond nélkül ment,most viszont nem csinál semmit.
A szankciók meg működnek :D
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azóta mindenhova mást adok meg, illetve a fontosabb helyeket azonnal módosítottam. Ebből a szempontból mindenképp örülök a google eme szolgáltatásainak.
Amíg fel nem törik a google-t, addig jó. Utána meg vagy szerencsém lesz vagy megszívtam.
Szerintem az oldalaknak kellene biztonságosabbnak lenniük, de nem a felhasználók sanyargatása révén. Csak sajnos ezt egy szervezet sem támogatja.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Megérdemeltétek volna, hogy lenyúljanak mindannyiótokat. De végül is mindegy. Az ilyen igénytelenek a végén úgyis pórul járnak.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ma reggel szerették volna feltörni a fiókomat!

Utoljára szerkesztette: Carmang, 2022.10.04. 16:46:12
Ez most olyan, mint a svájci frank, ami szintén erősebb, mint az EUR. Van, ahol többet kérnek euróban, máshol meg nem foglalkoznak a különbséggel és ugyanannyit fizet az ember, mint amit frankban kérnek.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2022.09.23. 17:48:14
Hát, akkor marad minden így :()
Ha a gépedet akarod védeni akkor egy másod router nagyon idegesítő strict tűzfallal, ha a szolgáltatásokat, akkor meg úgy ahogy most is csinálod. Az ellen, hogy a szolgáltatásokban van biztonsági rés, amit kihasznál a hekker, nem tudsz tenni semmit.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.09.02. 17:50:19
[merlinw.org]
A dobozos verzió mellé jól jött a digitális is :)
Hát, lassan csak VPN-nel lesz értelme netezni?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A steam guard app alapú, nem SMS-t küld, szerintem az biztonságos alapvetően.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
//Szerk.:
Srácok!
Némi emlékem van, de nem tudok ezekről.
Nem bízom a telefonomban.
Van olyan progi, amivel a telefonom emulálható PC-n, és így a Steam Guard-ot is futtatná?
Remélem, nem lövök már túl a célon ezzel :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.08.30. 18:22:40
A titok az volt, hogy TELJESEN végig kellett menni a lépéseken, és amikor hurkokat képzett (izgalmamban azt sem tudom hányat!), de nyomkodtam a "Try another wy to sign in"-t, és bár az övét tolta (phone, mail, érdekes mód kicsillagozva), de egyszer csak a sok klikk közepette tudtam a régi másodlagos mailemre visszaállítót kérni, kapkodva ahogy csak tudtam beírtam, és már nem is emlékszem hogy, de... sikerült bejutnom!
Ott visszaállítottam a 2 lépcsőset (igen, ugyanarra a telóra -- de azon már másik, direkt arra készített google account van, nincs hozzátársítva semmi, de az is kapott egy 30 karakteres durva passt, körkörös hivatkozással minden védelemmel), meg mailt meg mindent és most szuszááá!
Youtube fiókon végzem majd a helyreállításokat. I'm back!
Steamen is módosítok.
Tanulság: fogalmam sincs, nem tudok gondolkodni.
//szerk.: kódot küldenek ugye...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.08.30. 15:24:22
~~~~~~~~~~~~~
"OchiDO - 2 hours ago
This also happened to me once but I recovered the channel the next day.
I downloaded a supposed Beta of a game that was not released on steam yet. and they were offering a very generous amount money to play it and show it on my YouTube video, and no longer than 2-3 hours my password was changed and all my videos hidden with a crypto scam stream playing on my channel.
I contacted TeamYouTube on Twitter explaining everything, and they sent me a link to change the channel/email password and that was the end of it.
I took that as a learning experience, I am way more careful with the emails verifying their website, product, brand..."
~~~~~~~~~~~~
Na, akkor készítek egy Twitter fiókot :)
Most volt időm befejezni a videót - azt bezzeg nem tudtuk meg, hogy miképp lehetne visszaszerezni.
Hozzászólások közt:
"Marvin Powell - 3 hours ago
I just had this happened to me on Sunday! My main channel has been hacked. Does anyone know who I can talk to about this?"
Mintha magamat olvasnám :)