A legjobb RAP számok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
például õk is ide tartoznak:
Lil Jon, T.I., Ludacris, Lil Wayne, Chamillionaire, Outkast, Young Buck...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
na, ez a nem mindegy.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
EPMD: Crossover
Naugathy By Nature - Hip Hop Hooray
Ice Cube: Wicked
Del Tha Homosapien - Mistadabulina
House Of Pain - Jump Around
Eric B & Rakim - Dont Sweat The Techniq
Eminem & Dr. Dre - Forgot about Dre
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ez tényleg nagyon jó, sztem a legjobb magyar trekk 😊
De az all-time-best számomra egyértelmû, hogy a Nas - One Mic
Mindenkinek ajánlom a meghallgatását, nagyon komoly szám.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Én speciel majdnem elsírtam magam rajta annyira szép szám, jó mondjuk ez egy kicsit túlzás de nagyon bejött.
Fankadeli & Deego & Phoenix & Mc Gõz & Szabó Balázs - Messze a sárban
Ez meg a legjobb szám a világon véleményem szerint. Kegyetlen hatással volt rám, milliószor meghallgatttam egymás után, álmomból felkeltenek is tudom a szövegét. Másoknak biztos nem tetszik annyira, de nekem ez a kedvenc számom, márpedig én sose szoktam semmit a "kedvencemnek" meg "legjobbnak" venni. (Értsd színész, zenész, auót, stb.)
wu tang clan ODB - shame on a nigga
Method man feat Raekwon - la Rumba
50 cent feat Lloyd banks - hands up
ezek a favoritok számomra!
Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Mûvek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)
Belépõ: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF
A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az elsõ hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplõit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fõdíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetõen a vendégeknek is lehetõségük nyílik megmutatni tudásukat.
SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.
Napközben Mc - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késõ délután graffitis videók lesznek megtekinthetõk.
Az Mc – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekzõ e - mail címen: [email protected]
A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítõ, sör, rövidek, szendvics, gyros
Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS😮RE 365 , CDM:FCO,
CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL, IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON, STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..
Az esti órákban:
A SKA színpadon fellép:
- Kötelezõ Közhelyek zenekar
A hip-hop termben fellép
-Hõsök vs Vérfürdõ
-Testament Records csapata
-Q-Cee & Dugo
-Adria company feat Aliby
-Blantrez
-Dj Slow
Drum and Bass teremben fellép:
-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Elf
-Dj dive
Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team
Info: [email protected]
06/70 624 19 11
06/70 340 16 34
nem tudjátok honnan lehet letölteni????
nem találtam sehol
köszi szépen!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nem tudja vki mi annak a számnak a cime ami megy miközben 50cent nyomja?vagyis amivel kezdõdik!lécci fontos lenne!
freestyle
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Valki tudja esetleg ennek a szamnak a cimet ami ennek a honlapnak a hattereben megy?
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
de szerintem a GTA SA-ból amit a radio los santoson nyomatnak az mind a leg jobb
Nuthin' But A 'G' Thang
Fuck Wit Dre Day
EVER!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Mobb Deep-Shook Ones
Notorius B.I.G-Who Shot Ya
Jay-Z-La-la-la
hõsök-Mindörökké
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
DMX - where the hood at?
DMX - let's get it on
2pac - who do you believe in? (ez meg a másik :-) )
2pac - God bless the dead
2pac - changes (ez monnyuk annyira alap egy repper beállítottságú egyén számára)
ja és köszönöm mester <#smile>#smile>
Ha valakinek jogtiszta szoftver kell, még nem biztos, hogy becsületes is. Lehet, hogy csak túl peches!
50 Cent Feat. Mobb Deep - Outta Control (remix)
Ha valakinek jogtiszta szoftver kell, még nem biztos, hogy becsületes is. Lehet, hogy csak túl peches!
nagyon odabasz a szövege,akinek megvan a forditása vagy letudja forditani az vágja
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Utálom Brogot!!!