Hogyan tartsam meg a barátomat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1millió pasi van még a világon
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
๏̯͡๏﴿
"És szerintetek mit jelent az hogy minden rajtam múlik?" azt,hogy a számára már teljesen közömbös vagy.Tehát neki mindegy,hogy vele vagy vagy nélküle.
Nekem ugyan ezt mondta a b.nõm amikor befalcolt.
"Ez az egész csak rajtad múlik"
MONDOM, AKKOR JÓ, MERT ÉN MINDENT MEG FOGOK TENNI, SEMMI GOND NEM LESZ!!!!
Erre a nagy szar rajtam múlott! Õ nem akart már engem, csak így húzta az idõt, hogy biztos legyen a döntésében.....
Hagy a srácot, csak rosszabb lesz a lelkednek!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
(de ezt biztos tudod...:-DDDDDDDDD)
MIAZHOGY TÖKMINDEGY??????????????
Bazzeg ez egyre gázosabb....
Catherine, én leszarnám a fejét, DE DÚRVÁN!
Ne jelentkezz! Ne válaszolj a szerelmes SMS-ekre, ha kapsz!
Nem érdemli meg, hogy szenvedj miatta, netán teperj utána!
Most komolyan! Állj a sarkadra!
Ha nem döbben rá, hogy nem rajtad hanem rajta múlik, akkor szevassz!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Most mit válaszoljak? Egyáltalán válaszoljak?
Szerintem egy ember minyima négy évenként változik méghozzá nem is akármekkorát. A szerelem nehezen éli túl ezeket a változásokat. Annak örülj hogy még nem házasodtatok össze, akkor ez sokkal nehezebb. Ha továbbra is hanyagol akkor vagy rendelni kell onnan amit már belinkeltek, vagy neki kell állni pasizni. Elvégre egy botpöcsü faszi szerintem ne várjon hüséget a nõjétõl.😄D Csak még annyit, ha már véletlen nem szeret és nem meri megmondani hanem sunyiskodik, akkor meg lehet jobban is jársz ha otthagy.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Egyébként meg utálom a nõkbe ezt az önzést, hogy a barátjuk állandóan velük legyen elfoglalva. Neki is van önálló élete, elég nagy a világ. Mellesleg a barátokra legalább akkora szükség van mint a barátnõkre ha nem nagyobb. Meg kéne értened, hogy 4 év után már nem csak veled szeretne foglalkozni. Szerintem aki otthon ül mindennap a nõjével és mellette az összes szórakozása hogy számitógépezik az egy gyöpös fasz. Hát mi van a haverokkal a bandázással a rengeteg röhögéssel stb... Szerintem ne akarj a haverodból droidot csinálni. Inkább azon gondolkodjál, ha már a barátodnak szaporodtak a programjai és nem tud annyi idõt eltölteni veled, hogy te mivel mulatod az idõdet, lehet otthon õrlõdni de ez meg fog rajtad látszani és a végén télleg dobva leszel.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
El tudod képzelni vele képzelni ha nem is a hátralevõ 5-6-7 évtizedet, de egy-kettõt biztosan ilyen viselkedéssel? Mert ha igen, maradj. Ha nem, szakíts. (Mondom ezt annak fényében, hogy házasságról is volt szó, mint írtad.)
Ez nem biztos(bár lehet),de van olyan része is a dolognak hogy nem attol élvezed a sexet mert egyszerüen odatartják hogy nesze verjed bele...Szerintem van valaki más is a dologban!
http://druglord.buzz.hu/ ;)

vagy kötelességtudóan végignyomod a suli nehezebb szakaszát /mint én/....vagy átadod magad a szerelmi-zónának....ami oké, szép és jó, de úgymond hosszútávon nem elég, és nem lehet belõle megélni
az elsõ két évben én sem tudtam levegõt sem venni....most már jól elvagyok.....lehet menni mulatozni