Hogyan tartsam meg a barátomat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Nézd velem is az volt, hogy a csajom rajongott értem!
Teljesen természetes volt, hogy bármit teszek, annak túl komoly következménye nem lesz! (tévedtem :-DDDD)
Nem is nyomultam. Nem tettem túl sokat a kapcsolatomért!

Ha Te is nyomulsz, akkor a barátod nem fog megbecsülni, nem fog vigyázni rád, nem fogsz hiányozni neki!
Akkor más fogja érdekelni! Ez így mûködik...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mert akkor szarni fog rád, mondván hogy ugyis ott vagy amikor csak akarja, és nem fog hivogatni, foglalkozni veled, hanem lusta modon beül a gép elé, és ha el akar menni moziba/buliba akárhova akkor nagy kegyesen felhív, tudván hogy ugrani fogsz és ráadásul örülni is hogy elhivott

Blasta
Inkább megkomolyodtam...
Csak most nincs senki mellett megmaradni :-DDDD

Tényleg ilyen felvilágosulatlan lennék a fiúk terén? A barátomnak nem szabad tudnia hogy szeretem? De hát miért nem?
igen

Nem tukmálom rá magam. Nem hívom óránként, nem is írok percenként sms-t és nem találkozunk minden nap. Az hogy érzékeltetem vele hogy szeretem egyenlõ azzal hogy a nyakába varrom magam?
de azt 1 hét nem felhivás/nem jelentkezés/nem találkozás után is megteheted

rushman
szeretem hát. A kedvenecem a babgulyástészta! (vicc)

rushman
kigyógyultál?

Kérni kérhetsz de nem tudom hogy fog hozzád eljtni. Ha szereted a tésztaételeket nem is csalódnál.
Akkor is vele akarok lenni ha nem szeret. De ha õ azt mondja hogy szeret és én is úgy érzem...
Blasta
Én is ilyen VOLTAM :-DD

FREAK
hát ja, ki küzdene egy olyan nõért, akiért nem kell küzdeni, mert nyomul mint a meszes??

Riszpekk

rushman
csatlakozom, én is ilyen vagyok. Ösztönösen menekülök, csak nem tudom hova, minek és kitõl?!?!?!?

most nem rólad van szó, hanem a barátodrol - mindenképpen rá akarod tukmálni magad erõszakosan? ha rosszat akarsz magadnak tedd, de az ilyen ellenreakciót vált ki a fiukból, ösztönösen menekülnek
ha tetszel neki, nem az foglalkoztatja hogy elhagytad vagy nem, hanem hogy megszerezzen magának

rushman
kérhetek kóstolót emailon?

Blasta
Hogy fogod kibírni:
KURVÁRA NEHEZEN!!!! El kell terelni a figyelmed róla valahogy.

Ha azt hiszi, hogy nem szereted és nem próbál visszaszerezni:

A választ már leírtam: akkor TÉNYLEG NEM Õ AZ IGAZI!!!!!!!!

teljes mértékben egyetértek
ne csinálj semmit, hagyd békén!

FREAK
na igen, próbálkozom, ahogy tudok 😄

Riszpekk

rushman
fú,akkor sokat fõzöl

Én nem tudok fõzni, õ viszont megtanult a kedvemért. És ha nem is lett mesterszakács, de egész jó kajákat csinál.
FREAK
akkor az van, hogy egyértelmûen kiderül: NEM SZERET

mit nem lehet ezen megérteni?

ha meg nem bírod nélküle, íme: www.intimshop.hu, 3 napon belül szállítanak, próbáld ki!

Riszpekk

Blasta
De nem érdekli a csávót a szex!
Ez max rád lenne nagy hatással :-DDDDD

(meg rám, of kóz)
Pláne, ha te fotóznád :-DDDDDD

FREAK
hát az elég gáz lenne, ha mindenki azt az újrafelhasznált szemetet enné

én inkább nem is találgatok, hogy mi van a tányérban, amikor nem én csináltam a vacsorát 😄

Riszpekk

Lehet hogy ez a kicsit békénhagyni dolog bejön. Ezzel csak két gond van: az egyik hogy hogy fogom kibírni nélküle, a másik pedig hogy mi van ha azt hiszi hogy már nem szeretem ezért is hagytam el, és emiatt nem is próbál visszaszerezni?
FREAK
ja ez is bejöhet, de hatásosabb lenne, ha csináltatna magáról pár fotót egy leszbi kokainpartin 😄

Riszpekk

rushman
az ideális család étteremben eszik😊)

traXion
Igaz...

FREAK
az gáz, hogy nem tudsz fõzni, bár bizonyos szempontból jobb is

az ideális nõ tud fõzni, viszont az ideális pasi nem engedi a tûzhely közelébe 😊

Riszpekk

rushman
tehát nõ vagy...

Blasta
Úgy tartsd meg, hogy hagyd békén!
Ha idõt akar, akkor engedd.
Ne zaklasd, ne nyomulj rá, ne keresd! Pár szerelmes sms-re ne is válaszolj, ha ilyet küld.
Had kezdjen el gondolkozni, had kezdjél el neki hiányozni.
Legyél passzív kicsit Te is!

Hidd el, ha rádöbben, hogy kezd elvesziteni téged, akkor elkezd nyomulni!
Ha nem kezd el nyomulni, akkor ott komoly baj van és akkor TÉNYLEG NEM Õ AZ IGAZI!!!!!!!!

Akkor hagyni kell elmenni!

Sajna, ez van.

FREAK
te mit néznél szívesen? 😄

egy jó kis Fred Astaire filmet? 😊))))

Riszpekk

Hát nem hinném hogy mindenki ilyen lányt akar. Ugyanis nem vagyok egy olyan igazi szépség (180 centi magas ehhez hatvan kiló hosszú szõke hajú kék szemû lány)bár sokan mondták már hogy csinos vagyok. Emellett kicsit karrierista/jelenleg tanulásmániás vagyok, és nem tudok fõzni. Ja és elég makacs is vagyok.
rushman
Vigyázz, lehet az 100kilós is!
Catherine: nem rád gondoltam

rushman
lehet hogy "kiégett", nemtom, nemtom. Ha anyukád se tudja, akkor itt ki fogja megmondani? Vállalkozik valaki?

anyám akkor ez a csávó nagyon hülye - mindenki egy ilyen csajra vagyik 😄

nekem nem hogy kedvenc focicsapatom nincsen, de gyülölöm a focimeccseket - rendes müsorok helyett ilyen szarokat adnak a tévében...

Biztos hogy nincs másik lány. Nem is olyan típus aki csak úgy egyik kapcsolatból a másikba ugrál. Nem is nõfaló. Ha csak arra kellettem volna neki, már rég elhagyhatott vagy megcsalhatott volna de nem tette. Ismerem õt.
rushman
sokan mondták már, haverom már háromszor, hidd el

rushman
Biztos unja, vagy egy ideig elege van belõle, ez még nem is lenne gond. De az, hogy kevesebb találkozásra kér, hát, biztos nincs senkije, mert rohadtúl összeáll a kép!

Ha rajtam múlik nem lesz még egy igazi! Õ az igazi.
Nem is mondta ki ilyen konkrétan hogy el akar hagyni csak arra kért hogy találkozzunk kevesebbet, mert rengeteg elfoglatsága van stb... Dehát eddig is ugyanannyi programja volt! Emellett szexszabadságon van. Te ebbõl mire következtethetnél?
FREAK
18 évesen még óvatosabban bánnék a szavakkal, lesz még egy pár "igazi", hidd el

Riszpekk

rushman
valamire csak hivatkozott, amikor azt mondta, hogy el akar hagyni

I.C.ram
Kép magadról? 😊))
Hát azon kívül hogy megállapította hogy szexmániás vagyok és túl kihívóak a ruháim nem sok mindent mondott, úgyhogy igazából fogalmam sincs mi a baja.
amúgy pedig nem vagyok az a tipus aki kétpercenként bõgni szokott, ez elõtt az alkalom elõtt két évig nem sírtam, úgyhogy kétlem hogy ez idegesíthetné.
rushman
nem értem, akkor mi a baja, mert az csak van?

Buddy
na az is jó ám 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Nem azt akartam ezzel mondani hogy kizárom a dolgaimból, hanem hogy vannak olyan dolgok, többek közt ez a családi probléma is amit szívesen eltitkoltam volna elõle.
rushman
ebbõl lett elege? Mert ha igen, akkor visszakanyarodnék a #61-es és a #48-as üzeneteimhez